Η Αυστραλιανή Βίζα

Αν προγραμματίζετε ένα ταξίδι στην Αυστραλία από ένα διεθνές σημείο εκκίνησης, τότε είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε το σωστό πρωτόκολλο. Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να εξετάσουμε είναι πώς και πού να αποκτήσετε τη θεώρηση .

Εάν χρειάζεστε μια βίζα της Αυστραλίας για σύντομη επίσκεψη στην Αυστραλία , θα πρέπει να ενεργήσετε έγκαιρα για να εξασφαλίσετε ότι είστε όλοι έτοιμοι για το μεγάλο σας ταξίδι.

Κατά την αναζήτηση θεώρησης, θα πρέπει να είστε σε θέση να αποκτήσετε μία με ευκολία, εάν περάσετε από τα κατάλληλα κανάλια.

Για παράδειγμα, ένας ταξιδιωτικός πράκτορας θα πρέπει να είναι σε θέση να σας βοηθήσει να αποκτήσετε μια αυστραλιανή θεώρηση γρήγορα και εύκολα. Ωστόσο, εάν επιλέξετε να μην αποκτήσετε μια αυστραλιανή θεώρηση μέσω ταξιδιωτικού πράκτορα, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις για να σας βοηθήσουν στο δρόμο σας.

Ένας τρόπος για να υποβάλετε αίτηση για ανεξάρτητη θεώρηση της Αυστραλίας είναι να επισκεφθείτε οποιονδήποτε

Αυστραλιανό κέντρο θεωρήσεων. Αυτά τα κέντρα μπορεί να βρίσκονται συνήθως μέσα στις πρεσβείες ή τα προξενεία της Αυστραλίας στην πατρίδα σας.

Ωστόσο, αν αυτό δεν είναι μια προτιμώμενη επιλογή, μπορείτε πάντα να στείλετε την αίτηση μέσω ταχυδρομείου. Ορισμένα από τα πλεονεκτήματα της αίτησης για θεώρηση αυτού του είδους περιλαμβάνουν την ικανότητα να επεξεργάζεται αυτόνομα όλες τις πληροφορίες.

Όταν υποβάλλετε αίτηση για βίζα μόνοι σας, υπάρχουν μερικά σημαντικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν συμφωνήσετε σε οτιδήποτε.

Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να ελέγξετε ότι η βίζα για την οποία υποβάλλετε αίτηση σας ταιριάζει. Υπάρχουν διαφορετικά είδη θεωρήσεων για διάφορους σκοπούς, επομένως είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι επιλέγετε τη σωστή βίζα για εσάς.

Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι οι επιλεγμένες χώρες έχουν πλέον εγκριθεί για να επιτρέψουν στους πολίτες να υποβάλλουν αίτηση για θεώρηση μέσω διαδικτύου. Εάν η χώρα σας εμπίπτει σε αυτήν την κατηγορία, τότε μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για μακροπρόθεσμη ή βραχυπρόθεσμη θεώρηση μέσω διαδικτύου και όλες οι πληροφορίες είναι άμεσα διαθέσιμες και είναι προσβάσιμες μέσω των δεδομένων διαβατηρίων σας.

Τα οφέλη της αίτησης για ISA στο πρόσωπο

Εάν υποβάλετε αίτηση για θεώρηση αυτοπροσώπως, μπορείτε να λάβετε τις θεωρήσεις σας επιτόπου εάν είστε εγκεκριμένοι. Αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει λίγο περισσότερο από μία ώρα και συχνά δεν απαιτεί την επίσκεψη επιστροφής.

Για οποιεσδήποτε αιτήσεις θεώρησης της Αυστραλίας που αποστέλλονται μέσω ταχυδρομείου, θα χρειαστεί συνήθως λίγο περισσότερος χρόνος για να διεκπεραιωθεί, δεδομένου ότι χρειάζεται χρόνος για την αποστολή των εγγράφων σε εσάς. Σε περίπτωση που αισθάνεστε άγχος ότι η θεώρησή σας δεν επιστρέφει έγκαιρα, μπορείτε πάντα να βεβαιωθείτε ότι η αίτησή σας βρίσκεται στο σωστό δρόμο επικοινωνώντας με τις κατάλληλες τοποθεσίες.

Εάν η αίτησή σας για θεώρηση είναι ανεπιτυχής, θα ενημερωθείτε γρήγορα. Μπορεί ή όχι να υπάρχει χρέωση για τουριστική βίζα ή ETA που ισχύει για ένα έτος, με πολλαπλές εισόδους και μέχρι τρεις μήνες διαμονής στην Αυστραλία, αλλά είναι καλύτερο να συμβουλευτείτε ένα προξενείο της Αυστραλίας κοντά σας. Με τις τρέχουσες ανησυχίες για την ασφάλεια, ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές στις απαιτήσεις ή τη διαδικασία απόκτησης θεώρησης Aussie.

Κάθε φορά που υποβάλλετε αίτηση για θεώρηση, θα πρέπει πάντα να θυμάστε ότι υπάρχουν πολλές επιλογές εκεί έξω για όσους επιθυμούν να εισέλθουν στην Αυστραλία και ότι σπανίως υπάρχει λόγος πανικού. Είναι απίθανο να σας αρνηθεί η πρόσβαση, ειδικά όταν ταξιδεύετε για διακοπές της Αυστραλίας.

Επεξεργασμένο και ενημερωμένο από τη Sarah Megginson .