Οι γυναίκες ταξιδεύουν μόνοι στην Ιρλανδία

Η επίσκεψη στην Ιρλανδία ως ασυνόδευτη γυναίκα - Δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα

Ενιαία θηλυκά, γυναίκες που ταξιδεύουν μόνοι, υπάρχει πρόβλημα για αυτούς στην Ιρλανδία; Σε γενικές γραμμές δεν υπάρχει. Ενώ υπάρχουν κάποιες θέσεις στη γη όπου οι γυναίκες δεν πρέπει ποτέ να ταξιδεύουν μόνοι τους, για οποιονδήποτε λόγο - η Ιρλανδία σίγουρα δεν είναι ένας από αυτούς. Στην πραγματικότητα, η Ιρλανδία θα μπορούσε να θεωρηθεί ως πολύ ασφαλές μέρος για την γυναίκα ταξιδιώτη. Αυτό, ωστόσο, δεν αλλάζει το γεγονός ότι οι μεμονωμένοι ταξιδιώτες πρέπει πάντα να ασκούν κάποια προσοχή, με διάφορους τρόπους.

Και ότι οι γυναίκες συχνά στοχεύουν περισσότερο από τους άντρες από τους αρπακτικούς.

Εγκλήματα κατά των γυναικών στην Ιρλανδία

Είναι ατυχές το γεγονός ότι τα εγκλήματα κατά των γυναικών με σεξουαλικά κίνητρα εξακολουθούν να αυξάνονται στην Ιρλανδία. Παρόλο που αυτές οι γενικές στατιστικές περιλαμβάνουν ένα μεγάλο μέρος της εγχώριας και συζυγικής κατάχρησης (και ενώ η άνοδος μπορεί επίσης να οφείλεται σε περισσότερες αναφορές) είναι σίγουρα μια προειδοποίηση. Ωστόσο, γενικά, ο κίνδυνος για τις γυναίκες που ταξιδεύουν στην Ιρλανδία φαίνεται να είναι ίσος με την πλειοψηφία των χωρών της Μέσης Ευρώπης, των ΗΠΑ και του Καναδά. Αλλά δεν πρέπει ποτέ να υποθέσουμε ότι η Ιρλανδία είναι ένας ιδιαίτερα ασφαλής προορισμός . Γεγονός: από όλους τους τουρίστες που σκοτώθηκαν στην Ιρλανδία τα τελευταία χρόνια, οι περισσότεροι ήταν θύματα τροχαίας ή θύματα άλλων ατυχημάτων. Τα μόνα θύματα δολοφονίας ... ήταν νέες γυναίκες που ταξίδευαν μόνοι τους τη στιγμή του θανάτου. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να λαμβάνονται οι συνήθεις προφυλάξεις - οι ίδιες προφυλάξεις που θα λάβετε σε κάθε πόλη ή χώρα στην οποία είστε ξένος.

Στάσεις προς τις ασυνόδευτες γυναίκες στην Ιρλανδία

Ίσως αυτή η δήλωση από μια γυναίκα συνάδελφο να το συνοψίζει: "Οι Ιρλανδοί άνδρες μπορούν να είναι τόσο γοητευτικοί, με αλαζόνες αλαζονεία, που λαμπυρίζουν στο μάτι και ούτω καθεξής - αλλά είναι πραγματικά δύσκολο να τους απαλλαγείτε αν το κάνετε δεν θέλουν να πέσουν για τις γοητείες τους! " Εκτός αν μοιάζετε με τον Ripley έτοιμο να υπερασπιστεί το "Nostromo" (ή κάτι τραβηγμένο προς τα πίσω μέσω του φράκτη, και έπειτα μέσα από το πτερύγιο γάτας), θα λάβετε το μέγεθος, θα αξιολογηθεί στα πονταρίσματα επιθυμίας και κατόπιν θα μιλήσετε κάποιο σημείο.

Πότε και πώς εξαρτάται από την τοποθεσία, τον πελάτη και τον όγκο του αλκοόλ. Καθώς ορισμένοι ιρλανδοί άνδρες σε μια τέτοια κατάσταση αναλογίζονται στο δώρο του Θεού στις γυναίκες, η άρνηση ή η έλλειψη ενδιαφέροντος μερικές φορές δεν λαμβάνεται ελαφρώς. Αναμείνετε χορωδίες του "Aw, c'moooon ..."

Σεξ στην Ιρλανδία

Το σεξ από το γάμο ήταν αναθεματικό για τους περισσότερους Ιρλανδούς μέχρι αρκετά πρόσφατα, η σεξουαλική επανάσταση παρακάμπτοντας το Σμαραγδένιο Νησί αρκετές φορές και κατά μίλια. Αυτό άλλαξε δραματικά τα τελευταία χρόνια. Και φαίνεται ότι ένα μέρος του πληθυσμού προσπαθεί να αντισταθμίσει τον χαμένο χρόνο, περιστασιακά. Δυστυχώς, ούτε η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση ούτε η υγιεινή φαίνεται ότι συνέχισαν να ακολουθούν αυτή την τάση. Η πιθανότητα σύλληψης μιας σεξουαλικά μεταδιδόμενης νόσου (STD) είναι υψηλή.

Έτσι, ό, τι κι αν κάνετε - χρησιμοποιήστε προστασία. Στην ιδανική περίπτωση, φέρτε τα δικά σας, τα προφυλακτικά είναι αρκετά ακριβό στην Ιρλανδία και δεν είναι πάντα άμεσα διαθέσιμα μετά από ώρες . Και ποτέ δεν βασίζεστε σε ένα ιρλανδικό αρσενικό να παράσχει το δικό του. Ακόμα κι αν το έκαναν, θα μπορούσαν να έχουν ζήσει στην τσέπη του για πολύ καιρό, δίπλα στα κλειδιά του αυτοκινήτου και μικρή αλλαγή, έτοιμη να αποκόψει την παραμικρή πρόκληση. Και αν τα πράγματα πρέπει να πάνε στραβά ούτως ή άλλως ... παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι η επείγουσα αντισύλληψη είναι διαθέσιμη (έστω και αντίθετα) στην Ιρλανδία.

Ποιο μέρος του "όχι" δεν καταλαβαίνουν οι Ιρλανδοί άντρες;

Οι ιρλανδοί άνδρες συχνά πρέπει να ενημερώνονται επανειλημμένα (και μερικές φορές έντονα) ότι το αντικείμενο της επιθυμίας τους δεν ενδιαφέρεται καθόλου. "Αχ, συνεχίστε, μόνο για διασκέδαση ..." μπορεί να είναι η απάντηση που παίρνετε όταν δηλώνετε κατηγορηματικά ότι δεν έχουν προκληθεί σαρκικές επιθυμίες σε σας. Σαν να επωφεληθείτε από μια δήλωση που υπονοεί ότι ο γάμος δεν θεωρείται (ακόμα).

Εάν αισθάνεστε ότι ένας άντρας ψάχνει περισσότερα από ότι είστε διατεθειμένοι να δώσετε, τον το πείτε ανοιχτά. Μην συνεχίσετε να φλερτάρετε, να γίνετε επιχειρηματίες και να παραμείνετε σταθεροί. Θα μπορούσε να του πάρει μερικές ακόμα προσπάθειες να σταματήσει, όμως.

Αν είστε καταραμένοι με ένα πολύ παχύρρευστο δείγμα ιρλανδικής ανδρικής ηλικίας, προετοιμαστείτε για μια αξιοπρεπή (και ασφαλή) υποχώρηση. Ζητήστε βοήθεια εάν είναι απαραίτητο. Οι άνθρωποι είναι περιστασιακά πολύ διστακτικοί για να παρεμβαίνουν στην επιχείρηση των άλλων ανθρώπων, μερικές φορές αγνοούν ακόμη και ένα έγκλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Αλλά είναι εύκολο να ντροπιάζετε τα περισσότερα από αυτά σε δράση με άμεση προσέγγιση. "Θα μπορούσες να με βοηθήσεις παρακαλώ ...?" Η προσέγγιση "damsel in distress" λειτουργεί πραγματικά και με τους περισσότερους Ιρλανδούς.

Πράγματα που πρέπει να αποφύγετε στην Ιρλανδία

Υπάρχουν μερικά πράγματα που θα μπορούσατε να αποφύγετε καλύτερα εάν ταξιδεύετε μόνος σας ως γυναίκα στην Ιρλανδία:

Και τέλος - ποτέ μην υποθέσετε ότι όλα είναι καλά επειδή ακούσατε ότι τα Ιρλανδικά είναι όλα ωραία και χρήσιμα. Υπάρχουν περιστατικά κακοποίησης και πιθανοί δράστες παντού, ακόμα και στο Σμαραγδένιο Νησί.

Σε μια επείγουσα κατάσταση ...

... τρέξιμο! Λόγω της γενικής αύξησης της βίαιης συμπεριφοράς και της άμεσης κλιμάκωσης στην παραμικρή πρόκληση, δεν συνιστάται να αντισταθείτε, επιλέξτε αντ 'αυτού τη γρήγορη έξοδο. Περπατήστε μακριά από οποιαδήποτε δυσάρεστη κατάσταση, επιλέγοντας μια "ασφαλή" κατεύθυνση (δηλαδή μέχρι τον μπάρμαν ή έναν bouncer, στο κοντινότερο ανοιχτό κατάστημα, σε ένα πλήθος, ακόμα και μέχρι την πλησιέστερη μπροστινή πόρτα) και να καταστήσετε τους άλλους ενήμερους για σας δύσκολες.

Εάν είστε στρογγυλεμένοι, μην δοκιμάσετε κανένα φανταχτερό υλικό - ένα ισχυρό λάκτισμα στους όρχεις και ένα σπριντ θα πρέπει να είναι η επιλογή σας για δράση. Και αν σε μια πόλη αποφύγετε να εισέλθετε σε έναν από τους λαγούς κουνελιού των πίσω σοκάκια. Τρέξτε στο μέσο του δρόμου, αν θέλετε, αυτό σίγουρα θα σας δώσει προσοχή ...

Ζητήστε βοήθεια για βοήθεια από το αστυνομικό τμήμα το συντομότερο δυνατό - και δημιουργήστε μια τέτοια αναστάτωση ότι οι μάρτυρες δεν μπορούν να σας αγνοήσουν και να αισθανθείτε υποχρεωμένοι να καλέσετε το 112, τον αριθμό έκτακτης ανάγκης .

Τελική σημείωση - Όσον αφορά την αυτοάμυνα και τα όπλα

Λόγω της τρομοκρατικής απειλής, η νομοθεσία της Ιρλανδίας για τα όπλα είναι αυστηρή - στην πραγματικότητα όπλα εκτός από κυνηγετικά όπλα και όπλα κυνηγιού είναι παράνομα. Αυτό περιλαμβάνει πολλά αντικείμενα παραδοσιακά χρησιμοποιούμενα για μη θανατηφόρο αυτοάμυνα. Οι πυροσβέστες, τα όπλα αναισθητοποίησης, το σπρέι πιπεριού και παρόμοια όργανα απαγορεύονται. Αν διαθέτετε, πόσο μάλλον να τα χρησιμοποιήσετε ... μπορείτε να βρεθείτε σε μια δύσκολη νομική θέση. Ακόμα κι αν ήσασταν το θύμα που σκοπεύατε στην αρχή.