Παιδικό μπολ δωρεάν στο Albuquerque

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα διατηρεί τα παιδιά ενεργά

Παιδιά μπολ δωρεάν όλο το καλοκαίρι σε τρεις λωρίδες μπόουλινγκ Albuquerque, μέσω του Kids Bowl Free πρόγραμμα που διατίθεται σε εθνικό επίπεδο. Το μπόουλινγκ προσφέρει στις οικογένειες την ευκαιρία να γίνουν δραστήριοι και να διασκεδάσουν στο δροσερό περιβάλλον των εσωτερικών χώρων.

Εγγραφείτε online για το πρόγραμμα Kids Bowl Free στο μπόουλινγκ της επιλογής σας. Η λωρίδα θα σας στείλει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάθε εβδομάδα. Κάθε εγγεγραμμένο παιδί παίρνει δύο δωρεάν παιχνίδια μπόουλινγκ κάθε μέρα. Δεν συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα ενοικίασης παπουτσιών. Οικογενειακά περάσματα προσφέρονται και για ενήλικα μέλη της οικογένειας. Τα προγράμματα ξεκινούν από περίπου 25 δολάρια για να παραμείνουν οι καλλιεργητές μπόουλινγκ όλο το καλοκαίρι.

Bowling στο Albuquerque είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τα παιδιά να αφήσουν τον ατμό το καλοκαίρι όταν οι εξωτερικές θερμοκρασίες είναι υψηλές. Καθώς τα καλοκαίρια ζεσταίνουν και εμείς πάνω ή κοντά στα 100 μοιρών, το μπόουλινγκ σε εσωτερικούς χώρους είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τα παιδιά να καταναλώνουν ενέργεια και να είναι ενεργά χωρίς να βρίσκονται κάτω από τον φλεγόμενο ήλιο.

Υπάρχουν τρία πεδία μπόουλινγκ που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Kids Bowl Free. Τα σοκάκια μπόουλινγκ βλέπουν το πρόγραμμα ως ένα win-win, καθώς εισάγει τα παιδιά στο μπόουλινγκ και επιτρέπει στις επιχειρήσεις να επιστρέψουν στην κοινότητα.

Ενημερώθηκε για το 2016.