Ψηφιακή Ζυγαριά Αποσκευών - Voyager ακριβείας

Αναθεώρηση της ψηφιακής κλίμακας αποσκευών EatSmart Precision Voyager

Έχω δοκιμάσει μερικές διαφορετικές ψηφιακές κλίμακες αποσκευών, αλλά το EatSmart Precision Voyager είναι ένα από τα καλύτερα.

Πόσες φορές βρισκόμουν στην ουρά για check in στο μετρητή του αεροδρομίου και έβλεπα κάποιον να στέκεται στα πλάγια, κινώντας φρεναράκι τα αντικείμενα στην τσάντα μεταφοράς επειδή οι ελεγμένες αποσκευές τους ήταν λίβρες ή δύο πολύ βαρύ.

Οι ψηφιακές κλίμακες αποσκευών συμβάλλουν στην αποφυγή του δυσάρεστου σεναρίου ανασυσκευασίας στο πάτωμα του αεροδρομίου - με πλήρη θέα σε όλους - με την ελπίδα να αποφευχθούν οι δαπανηρές υπερβολικές χρεώσεις αποσκευών που χρεώνονται από τις αεροπορικές εταιρείες.

Η Ψηφιακή Ζώνη Αποσκευών EatSmart Precision Voyager

Το Precision Voyager είναι η ναυαρχίδα της EatSmart στην κατηγορία των ψηφιακών αποσκευών. Ισχυρή, λειτουργική και ακριβής, η μικρή κλίμακα παίρνει τη δουλειά - και με στυλ. Σοβαροί ταξιδιώτες σίγουρα θα απολαύσουν την προσθήκη αυτής της ελαφριάς προσθήκης στο οπλοστάσιο των ταξιδιωτικών gadget.

Με τιμή 14,95 δολαρίων, το Precision Voyager πληρώνει για τον εαυτό του αν σας βοηθά να αποφύγετε μόνο μία χρέωση για αποσκευές υπέρβαρης αεροπορικής εταιρείας .

Το Precision Voyager ζυγίζει με ακρίβεια έως το πολύ 110 κιλά (50 κιλά) και το κάνει σε διαβαθμίσεις των £ 1.000. Οι μονάδες μέτρησης μπορούν να ενεργοποιηθούν στην εύκολη στην ανάγνωση οθόνη, πατώντας το πλήκτρο "μονάδες" στο μπροστινό μέρος - ένα πλεονέκτημα για τους διεθνείς ταξιδιώτες που αντιμετωπίζουν τα όρια αποσκευών που αναφέρονται σε χιλιόγραμμα.

Η λαβή με καουτσούκ στο Precision Voyager είναι μαλακή και άνετη και επιτρέπει την ανύψωση με δύο χέρια. ένα ωραίο χαρακτηριστικό σε περίπτωση που υπερπηδηθείτε σε φτηνές ευκαιρίες ενώ ψωνίζετε στην Ασία .

Χαρακτηριστικά και προδιαγραφές

Σε αντίθεση με άλλες ζυμωτές κλίμακες αποσκευών που έχω δοκιμάσει, το Precision Voyager αισθάνεται σαν ένα συμπαγές κομμάτι εργαλείων ταξιδιού. Παρόλο που η κλίμακα ζυγίζει μόνο σε 5,5 ουγκιές, μερικοί υπερήλικοι backpackers μπορεί να το βρουν λίγο βαρύ.

Αν πακετάρετε αυτό το μεγάλο κομμάτι, τα τέλη αποσκευών του αεροδρομίου είναι ίσως το λιγότερο από τις ανησυχίες σας!

Τα πράγματα που μου αρέσει για το Voyager ακριβείας

Χώρος για πιθανή βελτίωση

Η μόνη πραγματική μου παραπόνηση σχετικά με αυτό το πρακτικό κομμάτι υλικού ταξιδιού είναι το γεγονός ότι η πλαστική πόρπη γλιστρά πολύ εύκολα από το λουράκι.

Μια στρατηγικά τοποθετημένη βελονιά ή δύο από τον κατασκευαστή θα εμπόδιζε αυτό να συμβεί.

Πού να βρείτε την Ψηφιακή Ζώνη Αποσκευών Precision Voyager

Η κλίμακα ψηφιακής αποσκευής Precision Voyager μπορεί να αγοραστεί απευθείας από το EatSmart στον καθαρό και ενημερωτικό ιστότοπό του.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το EatSmart με ερωτήσεις τηλεφωνώντας: 201-465-4381 από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9 π.μ. έως 5 μ.μ. EST.

Γνωστοποίηση: Όπως συμβαίνει στον κλάδο του τουρισμού, δόθηκε δείγμα επανεξέτασης από τον κατασκευαστή. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Δεοντολογίας μας.