Παγκόσμιες άκρες της Disney για ηλικιωμένους ενήλικες

Είμαστε ηλικιωμένοι και περήφανοι για αυτό! Έχουμε κερδίσει τα γκρίζα μαλλιά και τις εκπτώσεις μας, αλλά μην μας τηλεφωνούν παλιά. Είμαστε πραγματικά παιδιά στην καρδιά. Έχουμε μεγαλώσει με την Disney World και ενώ δεν έχουμε ξεπεράσει ποτέ, ίσως χρειαστεί να περάσουμε σε λίγο διαφορετικό ρυθμό διακοπών ... ίσως πιο κλασικό από σκληρό βράχο. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψουμε τη διασκέδαση. Αν εξακολουθούμε να αρέσουν οι συγκινήσεις μιας καλής περιπέτειας, πρέπει να το κάνουμε!

Ωστόσο, ας το παραδεχτούμε, το Disney World μπορεί να είναι λίγο συντριπτικό σε οποιαδήποτε ηλικία, αλλά ειδικά για τους ηλικιωμένους ταξιδιώτες με μειωμένη ενέργεια, μερικούς φυσικούς περιορισμούς και πιθανά ιατρικά ζητήματα. Τα θεματικά πάρκα της Disney World είναι μεγάλες εκτάσεις με μίλια συγκεκριμένων μονοπατιών που μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση και αποπροσανατολισμό. Οι ηλικιωμένοι που ζευγαρώνουν με τα εξαγριωμένα εγγόνια μπορούν να βρεθούν ξεπερασμένα στην ενέργεια και την αντοχή. Προσθέστε σε αυτή τη θερμότητα της Φλόριντα και οι διακοπές θα μπορούσαν εύκολα να μετατραπούν από μαγικό σε άθλιο. Αλλά με μερικές προφυλάξεις και λίγο προγραμματισμό, ο κόσμος της Disney μπορεί να είναι φιλόξενος και θαυμάσιος ... ακόμη και για εμάς τα μεγάλα παιδιά.

Εάν είστε ανώτερος ενήλικος που ταξιδεύει στο Disney World, εδώ είναι συμβουλές για να κρατήσετε την επόμενη επίσκεψή σας στη Disney World μαγική.

Αποφύγετε πλήθη

Εάν είστε ελεύθεροι να επιλέξετε την εποχή του χρόνου για να επισκεφθείτε το Disney World, επιλέξτε ένα μήνα χωρίς διακοπές και ήπιες θερμοκρασίες . Επίσης, φροντίστε να αποφύγετε τα πλήθη του φαγητού. Φάτε νωρίς ή αργά και επιλέξτε καθίσματα όπως το Coral Reef στο Epcot ή το Hollywood Brown Derby στο Hollywood Studios της Disney.

Επίσης, μια βόλτα στο μονοπάτι είναι χαλαρωτική και μπορεί να σας μεταφέρει σε πολυνησιακά, σύγχρονα ή μεγάλα θέρετρα Floridian για μια διαφορετική εμπειρία γεύματος.

Να φοράτε πάντα αντηλιακό

Ο ήλιος της Φλώριδας μπορεί να είναι αδυσώπητος οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, αλλά είναι ιδιαίτερα βίαιος κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών. Μια από τις πιο συχνές ιατρικές ασθένειες που αναφέρθηκαν στο Disney World είναι η ηλιακό έγκαυμα.

Στην ίδια αυτή σημείωση, αποφύγετε την υπερβολική ζέστη. Είναι καλύτερα να αποφύγετε τη μεσημεριανή ζέστη (μεταξύ μεσημέρι και 4:00 μ.μ.) και ακολουθήστε αυτούς τους άλλους χρήσιμους τρόπους για να νικήσετε τη θερμότητα της Φλώριδας . Πάρτε συχνά διαλείμματα. Είναι σημαντικό να ρυθμίσετε τον εαυτό σας. Καθίστε και οι άνθρωποι παρακολουθούν, απολαύστε ένα παγωτό ή το κεφάλι πίσω στο ξενοδοχείο σας για ένα απόγευμα βουτιά στην πισίνα ή έναν υπνάκο. Μείνετε ενυδατωμένοι. Φέρτε μαζί ένα φιαλίδιο που μπορεί να ξαναγεμίσει.

Διαβάστε και σχεδιάστε

Εξοικειωθείτε με τα προγράμματα θεματικών πάρκων της Disney World - το Πρόγραμμα Rider Switch της Disney , το Πρόγραμμα Single Rider της Disney και μάθετε πώς λειτουργεί το σύστημα FastPass + της Disney . Δεν σας κοστίζουν περισσότερα χρήματα, αλλά θα σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε βήματα και χρόνο.

Κρατήστε επαφή όταν ταξιδεύετε μόνοι σας

Σκεφτείτε να εγγραφείτε για μια περιοδεία πίσω από τη σκηνή. Είναι ενδιαφέρον και θα συναντήσετε άτομα με τα ίδια ενδιαφέροντα. Εάν είστε μόνοι, μην χάσετε! Είναι εύκολο να ξεχωρίσετε από τους συνοδούς που ταξιδεύουν στα θεματικά πάρκα της Disney. Κάποιες εξόδους από την πίστα είναι στην άλλη πλευρά των εισόδων και μπορεί να είναι αρκετά συγκεχυμένη η επιστροφή σας. Ενώ τα κινητά τηλέφωνα είναι βολικά για να διατηρούν επαφή, δεν λειτουργούν πάντα ή το δαχτυλίδι μπορεί να μην ακουστεί. Γνωρίζατε ότι μπορείτε να αφήσετε μηνύματα για τους άλλους στο πάρτι σας στο Guest Relationships σε οποιοδήποτε από τα τέσσερα θεματικά πάρκα;

Εξετάστε τις φυσικές σας ικανότητες

Οι αποστάσεις περπατήματος μπορούν να προσθέσουν μέχρι τρία ή περισσότερα μίλια σε μια μέρα. Εκτός αν είστε σωματικά κατάλληλοι και χρησιμοποιείτε το περπάτημα, σκεφτείτε να νοικιάσετε μια αναπηρική καρέκλα ή ένα ECV .

Εάν έχετε χρόνιο πρόβλημα υγείας ή βρίσκεστε να χρειάζεστε ιατρική περίθαλψη, κρατήστε τον κατάλογο συμβουλών στο μυαλό:

Έτσι, με λίγο προγραμματισμό μπροστά, το Disney World μπορεί να είναι μαγικό σε οποιαδήποτε ηλικία ... ακόμα και για τους "μεγαλύτερους" ενήλικες.