Μάρτιος τρέλα στη Νέα Ορλεάνη

Αθλητισμός, Μέρη, Mardi Gras, Είναι πάντα συναρπαστικό στη Νέα Ορλεάνη,

Η Νέα Ορλεάνη έχει μόλις επιβιώσει από τον άνεμο της εθνικής αθλητικής δραστηριότητας με το παιχνίδι πλέι οφ του NFL Saints , το Εθνικό Πρωτάθλημα BCS , το Bowl της Ζάχαρης , το Bowl της Νέας Ορλεάνης και τη συνεχιζόμενη περίοδο μπάσκετ Hornets . Τώρα βρισκόμαστε στην άκρη της καρναβαλικής περιόδου που κορυφώνεται με το Mardi Gras on Fat την Τρίτη (21 Φεβρουαρίου).

Το πρωτάθλημα μπάσκετ ανδρών NCAA

Λίγο αργότερα μπορούμε να προσβλέπουμε στη σειρά πρωταθλημάτων μπάσκετ των ανδρών NCAA γνωστή ως Final Four από τις 31 Μαρτίου και τελειώνοντας με τον «Big Dance» στις 2 Απριλίου. Ένα ρολόι αντίστροφης μέτρησης στο παιχνίδι ανοίγματος θα τοποθετηθεί σε μια πινακίδα που βρίσκεται στη γωνία των δρόμων Canal και South Rampart μέχρι την ολοκλήρωση της εκδήλωσης. Στη μέση όλης της διασκέδασης είναι το τουρνουά καλαθοσφαίρισης SEC Ανδρών στις 8-11 Μαρτίου. ΟΥΑΟΥ! Τι αθλητική πόλη.

Καλωσορίζουμε ξανά το March March Madness

Το Crescent City φιλοξένησε τελευταία αυτή τη σειρά το 2003 και αυτό θα σηματοδοτήσει την 5η χρονιά μας ως πόλη υποδοχής. Αυτή τη φορά γύρω από την πόλη πηγαίνει όλοι έξω για να γίνει ένα πρόσθετο ειδικό γεγονός για όλους. Το παιχνίδι μπάσκετ του πρωταθλήματος SEC θα πραγματοποιηθεί στο New Orleans Arena, το οποίο είναι δίπλα στο Mercedes Benz Superdome. Το Final Four θα παιχτεί στον Dome. Μιλήστε για πυρετό των στεφανών.

Καλύτερες αθλητικές εκδηλώσεις

Έχει ειπωθεί ότι το τουρνουά μπάσκετ ανδρών NCAA είναι ένα από τα μεγαλύτερα γυαλιά σε όλα τα αθλήματα.

Τα σχολεία από όλη τη χώρα μάχονται για να δουν ποιος είναι ο καλύτερος. Αυτό δεν είναι σαν το κολέγιο ποδοσφαίρου όπου οι απόψεις και οι υπολογιστές αποφασίζουν ποιος θα παίξει για τον τίτλο. Όχι κύριε, αυτές οι ομάδες μάχονται μέχρι το πολυπόθητο Final Four και από εκεί μόνο οι δυο καλύτεροι από τους καλύτερους θα αγωνιστούν για το πρωτάθλημα.

Αυτό είναι πραγματικά η επιβίωση των πιο ικανών. Οι αουτσάιντερ, οι απροσδόκητες αναταραχές και οι βομβαρδιστές βομβαρδίζουν όλα μαζί για να κρατήσουν τα πράγματα συναρπαστικά.

Περισσότερα από τον αθλητισμό

Δεν μπορεί κανείς να ζήσει μόνο από το BB. Αυτή είναι η περίπτωση που υπάρχει πολύ περισσότερο για να κρατήσει τους επισκέπτες και τους κατοίκους της περιοχής όταν δεν είναι στα παιχνίδια. Για ένα, υπάρχει Bracket Town που ονομάζεται τελικός προορισμός του ανεμιστήρα-επισκέψεων. Θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Morial και θα προσφέρει 300.000 τετραγωνικά πόδια οικογενειακή διασκέδαση. Θα υπάρχουν σταθμοί αθλητικών δραστηριοτήτων όπου μπορείτε να δοκιμάσετε αθλητικές ικανότητες. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το Hall of Champions και να δείτε το τρόπαιο του πρωταθλήματος. Μπορείτε να παρακολουθήσετε μια ζωντανή έκθεση περίφραξης ή, εάν προτιμάτε, να τραβήξετε μια φωτογραφία μαζί σας με την αγαπημένη σας ομάδα Final Four στο περίπτερο της πράσινης οθόνης. Ακόμα καλύτερα, μπορεί να θέλετε να συναντήσετε πρώην αστέρια κολέγου και προπονητές στις συνεδρίες αυτόγραφο. Θα υπάρχουν καθημερινές κλινικές νεότητας που μπορείτε να αναστενάζεστε και να παρακολουθείτε μοναδικές παραστάσεις στο πολύ ιδιαίτερο Κέντρο του Bracket Town. Φυσικά τα merchandize της ομάδας θα είναι διαθέσιμα για την αγορά και θα υπάρχουν περιοχές όπου μπορείτε να "δοκιμάσετε" τα τελευταία ηλεκτρονικά παιχνίδια. Μπορεί επίσης να είστε αρκετά τυχεροί για να κερδίσετε από τα ειδικά δώρα που προσφέρονται καθ 'όλη τη διάρκεια του σαββατοκύριακου.

Η μεγάλη σειρά συναυλιών Dance

Αν η μουσική είναι η δύναμή σας, φροντίστε να παρακολουθήσετε τη σειρά Big Dance Concert Series. Αυτό πραγματοποιείται στο πάρκο Woldenberg, το οποίο βρίσκεται δίπλα στον ποταμό Μισισιπή και προσφέρει εκπληκτική θέα. Η είσοδος είναι δωρεάν και η μουσική θα είναι μεγάλη. Γιατί λοιπόν να μην κάνετε ένα διάλειμμα από τον αθλητισμό και να δείτε και να ακούσετε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στον κόσμο της μουσικής; Για εκείνους που απλά δεν μπορούν να πάρουν αρκετό από το αγαπημένο τους άθλημα, μπορείτε να παραμείνετε μετά τη συναυλία το Σάββατο 31ου για ένα ειδικό πάρτι προβολής του ημιτελικού παιχνιδιού στη μεγάλη οθόνη. Φυσικά τα τρόφιμα και τα ποτά θα είναι διαθέσιμα για σας ευχαρίστηση.

Μάρτιος Madness Freebies

Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου Madness το NCAA και η Εθνική Ένωση Προπονητών Καλαθοσφαίρισης θα διανείμουν 2.012 ζευγάρια παπούτσια και 2.012 γεύματα κουτιού σε παιδιά που έχουν ανάγκη και στις οικογένειές τους.

Το NCAA και το Πανεπιστήμιο Tulane θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για ένα Final Four Dribble όπου θα δοθούν 3.000 μπάσκετ σε παιδιά ηλικίας κάτω των 18 ετών που θα προσκληθούν να ντρίψουν από την πλατεία Champions μέχρι το συνεδριακό κέντρο. Τι θέα θα είναι.

Όλες οι πληροφορίες που χρειάζεστε

Λόγω της μοναδικής γεωγραφίας της Νέας Ορλεάνης, όλοι αυτοί οι χώροι βρίσκονται σε κοντινή απόσταση, ταξί ή ακόμη και πεντικιμπ. Η εύρεση τόσο εύκολα είναι ένα από τα οφέλη της πόλης. Για πληροφορίες σχετικά με το Final Four έχει δημιουργηθεί μια γραμμή που είναι διαθέσιμη από τις 6:30 π.μ. έως τις 5:30 μ.μ. Ο αριθμός αυτός είναι (504) 587-8830 και θα τεθεί σε λειτουργία μέχρι την ολοκλήρωση της εκδήλωσης. Πηγαίνετε στον επίσημο ιστότοπο για όλες τις λεπτομέρειες.

Θέλετε να εθελοντήσετε;

Το NOLOC δέχεται επί του παρόντος εθελοντές που επιθυμούν να αποτελέσουν μέρος του ενθουσιασμού, συμμετέχοντας σε διάφορες εκδηλώσεις. Εάν ενδιαφέρεστε, μπορείτε να επισκεφτείτε αυτόν τον ιστότοπο.