Μουσείο του Χόλιγουντ

Το Μουσείο του Χόλιγουντ είναι η κυρίαρχη συλλογή των ιστορικών αναμνηστικών ταινιών του Χόλιγουντ που προβάλλονται στο κοινό. Είναι ένα από τα κορυφαία αξιοθέατα του Χόλιγουντ και ένα από τα αγαπημένα μου κινηματογραφικά και τηλεοπτικά αξιοθέατα . Ενώ υπάρχουν στούντιο-συγκεκριμένα εκθέματα στο Universal Studios Hollywood , Warner Bros και Paramount Studios , η συλλογή του Μουσείου του Χόλιγουντ διασχίζει γραμμές μάρκας και περιλαμβάνει αντικείμενα από μακρόχρονα στούντιο.

Τα εκθέματά του καλύπτουν τέσσερις ορόφους και καλύπτουν την ιστορία της κινηματογραφικής βιομηχανίας από την έναρξή της έως τις πρόσφατες επιτυχίες, προβάλλοντας συχνά συγκεκριμένες προσωπικότητες ή ταινίες σε προσωρινά εκθέματα. Τα τελευταία χρόνια έχουν προστεθεί στην συλλογή περισσότερα κοστούμια, κομμάτια και σκηνικά.

Μουσείο του Χόλιγουντ
AKA Το Μουσείο Ιστορίας του Χόλιγουντ
1660 N. Highland Ave
Λος Άντζελες, CA 90028
(323) 464-7776
www.thehollywoodmuseum.com
Ώρες: Τετ - Κυρ 10 π.μ. έως 5 μ.μ.
Χρόνος που απαιτείται: Αφήστε 2 ώρες ή περισσότερο, ανάλογα με το ενδιαφέρον σας.
Είσοδος : απαιτείται χρέωση, ακόμη και για παιδιά σε περιπατητές.
Χώρος στάθμευσης: Αμειβόμενος χώρος στάθμευσης στο δρόμο στο Hollywood & Highland Centre ή στο μικρό μέρος δίπλα στο Mel's Drive-In
Σημείωση: Δεν είναι πραγματικά κατάλληλο για μικρά παιδιά.

Online Εισιτήρια

Το Μουσείο του Χόλιγουντ περιλαμβάνεται στην κάρτα Go Los Angeles και στο Hollywood CityPass

Το κτίριο Max Factor

Μια φορά κι έναν καιρό, το ροζ και πράσινο κτήριο αρ ντεκό, που χρονολογείται από το Χόλιγουντ, κοντά στη γωνία του Χόλιγουντ και του Highland ήταν το εργοστάσιο μακιγιάζ Max Factor και το στούντιο.

Εκεί ο ίδιος ο Max Factor σχεδίασε την εμφάνιση και τα προϊόντα για τα μεγάλα dames του Χόλιγουντ από το χρώμα των μαλλιών μέχρι τα θεμέλια και τα χείλη. Σήμερα τα 35.000 τετραγωνικά πόδια στεγάζουν το μουσείο του Χόλιγουντ.

Η εκδήλωση Max Factor

Το Μουσείο του Χόλιγουντ διατηρεί άθικτα τα στούντιο μακιγιάζ του πρώτου ορόφου της Max Factor ως μέρος της έκθεσης.

Παράγοντας είχε κάθε ένα από τα τέσσερα δωμάτια ζωγραφισμένα σε αποχρώσεις για να συμπληρώσουν την επιδερμίδα και τα μαλλιά των ηθοποιών που δημιουργήθηκαν εκεί. Κάθε μία περιλαμβάνει φωτογραφίες των αστεριών που κατασκευάζονται εκεί καθώς και προϊόντα που χρησιμοποιούνται σε αυτά.

Το ανοιχτό πράσινο στούντιο "For Redheads Only" αποκαλείται επίσης "The Lucy Room" μετά την Lucille Ball, της οποίας τα φυσικά σκουλαρίκια μελαχρινή χρωμάτισαν κόκκινο σε αυτό το δωμάτιο. Το μπλε δωμάτιο "Μόνο για ξανθά" είδε τη μεταμόρφωση των αστέρων όπως η Μέρλιν Μονρόε, η Μάη Γουέστ, ο Ζαν Χάρλοου, ο Ιούνιος Αλλύσον και ο Τζίντζερ Ρότζερς. Το στούντιο "Μόνο για Brownettes" είναι ζωγραφισμένο ροδάκινο για να συμπληρώσει το χρωματισμό των ηθοποιών όπως Judy Garland, Lauren Bacall και Donna Reed. Brunettes όπως η Elizabeth Taylor, Joan Crawford και Rosalind Russell ήταν κολακευμένα από την αντανάκλαση τους ενάντια στους τοίχους ζωγραφισμένα ανοιχτό ροζ.

Δοκιμάστε να δείτε τον προβληματισμό σας στα διαφορετικά έγχρωμα δωμάτια. Πραγματικά κάνει τη διαφορά!

Τα σημαντικότερα στιγμιότυπα της έκθεσης

Στον πρώτο όροφο, πέρα ​​από τις εμφανίσεις του Max Factor, ο Rolls Royce της Cary Grant μοιράζεται χώρο με ένα διαστημόπλοιο και κοστούμια από το Planet of the Apes , το Star Wars και το Jurassic Park .

Το μουσείο έχει τη μεγαλύτερη μοναδική συλλογή αναμνηστικών αντικειμένων Marilyn Monroe οπουδήποτε και θα το βρείτε στον δεύτερο όροφο, δίπλα σε περίτεχνα κοστούμια από τη Mae West και άλλα divas του Χόλιγουντ.

Τα κυριώτερα σημεία περιλαμβάνουν μια εμπεριστατωμένη ιστορία της τηλεοπτικής και κινηματογραφικής καριέρας του Bob Hope, συμπεριλαμβανομένου ενός από τα βραβεία του Emmy, μέσω του μπουρνούζια του Elvis και των Rocky boxing γάντια του Sylvester Stallone, καθώς και των κοστουμιών που φορούσαν οι Michael Jackson, Leonardo DiCaprio, Tom Cruise, Nicole Kidman, Beyoncé , Miley Cyrus, Τζορτζ Κλόουνι, Τζένιφερ Λόπεζ, Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί. Υπάρχουν εκθέματα από ταινίες όπως το Star Trek , οι μετασχηματιστές , το Moulin Rouge , το High School Musical και το Harry Potter , καθώς και τηλεοπτικές εκπομπές όπως το I Love Lucy , το Baywatch , το Glee και το Sopranos .

Νομίζω ότι το αγαπημένο μου πράγμα σε ολόκληρο το μουσείο είναι το δωμάτιο Powder Room του Roddy McDowall , από την μπροστινή του αίθουσα, που ξαναδημιουργήθηκε στο σύνολό του με ένα τοίχο από γυαλί και τους άλλους τρεις σκούρους πράσινους τοίχους που κοσμούν με τις προσωπικές αναμνηστικές φωτογραφίες φίλων διασημοτήτων του.

Εκτός από τα αναμνηστικά από συγκεκριμένες ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και ηθοποιούς, υπάρχει μια έκθεση τεχνολογίας που εντοπίζει την ιστορία της κινηματογραφικής βιομηχανίας από σιωπηλές κινηματογραφικές μηχανές μέσω των ραδιοφωνικών σταθμών προς την ψηφιακή εποχή.

Το επίπεδο του υπογείου είναι αφιερωμένο στις ταινίες τρόμου από τον πρώιμο Μπόρις Κάρλοφ στην κυψέλη του Hannibal Lecter από την Σιωπή των Αρνιών , κοστούμια από το Nightmare στην Elm Street και σκηνικά και κοστούμια από το Dexter και το Walking Dead με έντονα εκθέματα από την Stargate , Master και Commander . Συγκροτήματα της Νέας Υόρκης και του Χάρι Πότερ . Υπάρχει επίσης ένα ωραίο αφιέρωμα στην Κλεοπάτρα της Elizabeth Taylor, όπως κοστούμι, περούκα και κομμάτια.

Οι πληροφορίες ήταν ακριβείς κατά τη δημοσίευση. Ελέγξτε τον ιστότοπο για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες.