Τι να κάνετε κατά τις διακοπές των Χριστουγέννων στο Άμστερνταμ

Αν τα ταξιδιωτικά σας σχέδια στο Άμστερνταμ περιλαμβάνουν μια επίσκεψη κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, δεν θα βρείτε τα αξιοθέατα της πόλης και τα εστιατόρια κλειστά για τις διακοπές. Επιλέξτε από οποιαδήποτε από αυτές τις δραστηριότητες και τα γεγονότα για να κάνετε την Παραμονή των Χριστουγέννων ή την Ημέρα των Χριστουγέννων αξέχαστη.

Μοναδική εποχιακή ψυχαγωγία

Ειδικά προγράμματα Χριστουγέννων στα Μουσεία του Άμστερνταμ

Ελέγξτε τη σελίδα των πλήρων ωρών διακοπών του μουσείου που είναι διαθέσιμες στις ιστοσελίδες τους για λεπτομέρειες σχετικά με τα μουσεία που είναι ανοιχτά. Αυτά τα μουσεία προσφέρουν ειδικά προγράμματα κατά την περίοδο των Χριστουγέννων:

Χριστουγεννιάτικο δείπνο στο Άμστερνταμ

Ενώ η ημέρα των Χριστουγέννων και η ημέρα μετά τα Χριστούγεννα είναι εθνικές αργίες στις Κάτω Χώρες, αμέτρητα εστιατόρια στο Άμστερνταμ είναι ανοικτά για εξυπηρέτηση αυτές τις μέρες και πολλοί προσφέρουν ειδικά μενού διακοπών. Για να βρείτε ένα εστιατόριο που ταιριάζει στο γούστο σας, δοκιμάστε μια σύνθετη αναζήτηση στο The Fork, όπου μπορείτε να επιλέξετε "Open on December 24/25" στα κριτήρια αναζήτησης.

Αν ψάχνετε για μια υπέροχη γευστική εμπειρία για τα Χριστούγεννα, τα περισσότερα από τα πέντε αστέρων ξενοδοχεία του Άμστερνταμ προσφέρουν μενού πολλαπλών επιλογών για τις διακοπές. Τα εστιατόρια σε boutique ξενοδοχεία όπως το The Dylan είναι επίσης εξαιρετικές επιλογές για ένα γευστικό γιορτινό γεύμα.

Θρησκευτικές υπηρεσίες στα αγγλικά στο Άμστερνταμ

Πολλές εκκλησίες στο Άμστερνταμ προσφέρουν υπηρεσίες Χριστουγέννων στα αγγλικά. Για να βρείτε μια πλήρη λίστα, ανατρέξτε στον ιστότοπο Expatica.