Ένας ταχύτερος τρόπος να συναντήσετε το Mickey Mouse στο Disney World

Γνωρίστε τον Mickey χωρίς να περιμένετε στη σειρά στο μαγικό βασίλειο.

Τι συμβαίνει όταν συνδυάζετε τη μαγεία της προσωπικής συνάντησης του Mickey Mouse με το πρόγραμμα FastPass + της Disney World ; Παίρνετε έναν πολύ καλό τρόπο να συναντήσετε τον αγαπημένο σας χαρακτήρα της Disney χωρίς να περιμένετε στη σειρά!

Οι επισκέπτες που επισκέπτονται το θεματικό πάρκο Magic Kingdom μπορούν να σταματήσουν το νέο χαιρετισμό του Mickey, το θέατρο Square Square, που βρίσκεται ακριβώς στα δεξιά του σιδηροδρομικού σταθμού καθώς εισέρχεστε στο πάρκο.

Όχι μόνο οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τον Mickey Mouse αυτοπροσώπως (και να περιοδεύσουν το σαλόνι του πίσω από τα σκηνικά), αλλά δεν θα χρειαστεί να περιμένουν σε μια μακρά σειρά για να το κάνουν.

Απλά επισκεφθείτε το μηχάνημα FastPass + που βρίσκεται δίπλα στο θέατρο ή πραγματοποιήστε online κράτηση FastPass + μέσω της εμπειρίας My Disney και στη συνέχεια επιστρέψτε στην καθορισμένη ώρα.

Πού είναι οι πριγκίπισσες;

Εάν επισκεφθήκατε την Disney World κατά τη διάρκεια της επέκτασης Fantasyland 2011-13, ίσως θυμηθείτε ότι οι φίλαθλοι της Disney Princess μπορούν να συναντηθούν και να χαιρετήσουν το αγαπημένο τους βασιλικό σε αυτή τη θέση. Η ήδη ολοκληρωμένη επέκταση προσφέρει έναν νέο τρόπο για να συναντήσετε και να χαιρετήσετε και τις αγαπημένες σας πριγκίπισσες της Disney. Είναι απαραίτητο για κάθε μικρή πριγκίπισσα να επισκεφθεί την αίθουσα Princess Fairytale Hall, όπου μπορούν να συζητήσουν προσωπικά το αγαπημένο τους βασιλικό, να πάρουν ένα αυτόγραφο και να τραβήξουν μια φωτογραφία για μια μόνιμη μνήμη.

Συμβουλές για την επίσκεψη του Mickey

Περισσότερες θέσεις χαρακτήρων

Ψάχνετε να συναντήσετε προσωπικά τους φίλους του Mickey και τον αγαπημένο σας χαρακτήρα της Disney;

Δεν είναι δύσκολο όταν ξέρετε πού να κοιτάξετε. Ακολουθούν μερικά κρησφύγετα χαρακτήρων:

Οι φίλοι συγκεκριμένων χαρακτήρων της Disney μπορούν να επισκεφθούν ορισμένες περιοχές των πάρκων για να δουν τους χαρακτήρες αυτοπροσώπως ή να βιώσουν βόλτες και αξιοθέατα με θέμα το θέμα.

Επεξεργασία από Dawn Henthorn