Εργοστάσιο ζάχαρης Λας Βέγκας - ΚΛΕΙΣΤΟ

Ικανοποιήστε τη γλυκιά πλευρά σας στο εργοστάσιο ζάχαρης Las Vegas

Το εστιατόριο Sugar Factory στο Παρίσι του Λας Βέγκας είναι ΚΛΕΙΣΤΟ

Το εστιατόριο έχει αντικατασταθεί από κουζίνα και μπαρ HEXX. Παρέχει ακόμα εκπληκτική θέα στη λωρίδα του Λας Βέγκας και είναι πάντα ανοικτή. Ελέγξτε τη γραμμή σοκολάτας και το μενού αργά τη νύχτα. Επίσης, πάνω από το HEXX βρίσκεται το Beer Park με πάνω από 100 μπύρες και υπέροχη θέα στη λωρίδα του Λας Βέγκας.

Θα θελήσετε ένα γλειφιτζούρι αφού τρώτε, αλλά μπορεί να σας ενδιαφέρει περισσότερο με το Passion Lollipop καθώς το τεράστιο κύπελλο ενός ποτού παίρνει παραδοθεί και σκεφτείτε να το τελειώσετε.

Το εργοστάσιο ζάχαρης θα ευχαριστήσει το γλυκό δόντι σας και θα σας μεταφέρει και σε εκείνη την ζαχαρωμένη ευτυχισμένη θέση στο μυαλό σας. Ανοίξτε 24 ώρες και σερβίρετε αρκετά γεύματα κάτω από $ 20.

Τι λατρεύεις; Το εργοστάσιο ζάχαρης του Λας Βέγκας το έχει

Τοποθεσία: εργοστάσιο ζάχαρης Αμερικανική μπρασερί
Παρίσι Λας Βέγκας
3655 Las Vegas Blvd. Νότος
Las Vegas, NV 89109

Τηλέφωνο: (702) 331-5100

Κουζίνα στο εργοστάσιο ζάχαρης Λας Βέγκας: Αμερικανός

Κρατήσεις για εργοστάσιο ζάχαρης Λας Βέγκας: Walk-ins καλωσορίστε ή καλέστε (702) 331-5100

Εύρος τιμών στο εργοστάσιο ζάχαρης Λας Βέγκας: Μέτρια

Ώρες στο εργοστάσιο ζάχαρης Λας Βέγκας:
Ανοίξτε 24 ώρες

Ενδυμασία: Casual

Τι είναι όπως στο εργοστάσιο ζάχαρης Las Vegas;
Οποιοσδήποτε χώρος που έχει σαλόνι σοκολάτας είναι βέβαιο ότι θα έχει αυτό το μικρό κομμάτι ενέργειας που προέρχεται από μια αναμενόμενη βιασύνη από ζάχαρη. Το άρωμα της σοκολάτας γεμίζει ένα μεγάλο μέρος της τραπεζαρίας και είναι μια φέτα του ουρανού. Αν καθίσετε στην αυλή με θέα στη λωρίδα του Λας Βέγκας, θα δείτε μια αναλαμπή της ενέργειας του Λας Βέγκας και τον ενθουσιασμό της ταινίας.

Πώς είναι το φαγητό στο εργοστάσιο ζάχαρης Las Vegas;
Με πάνω από 250 στοιχεία στο μενού, αν δεν μπορείτε να βρείτε κάτι που σας κάνει ευτυχισμένους, ίσως έχετε κάποια προβλήματα. Υπάρχουν παρακμιακά εισόδους και γευστικά επιδόρπια σε ένα εστιατόριο που επιχειρεί να ικανοποιήσει αρκετούς ουρανίσκους. Η ιδέα μιας αμερικανικής μπρασερί ταιριάζει απόλυτα στο γεγονός ότι έχει ένα ελαφρώς πιο αριστοκρατικό συναίσθημα από ένα καφέ, διατηρώντας παράλληλα ένα απλό συναίσθημα.

Τι πρέπει να δοκιμάσετε στο εργοστάσιο ζάχαρης Λας Βέγκας:

Επιστρέψτε στο σπίτι του εστιατορίου

Όπως είναι συνηθισμένο στην ταξιδιωτική βιομηχανία, travel-guide.com μπορούν να λαμβάνουν δωρεάν φαγητό, διαμονή, ή ταξίδια με σκοπό την αναθεώρηση αυτών των υπηρεσιών. Ωστόσο, αυτά τα προνόμια δεν θα επηρεάσουν την κάλυψη στο About.com. Δείτε την Πολιτική Δεοντολογίας του About.com