Προφίλ του St. Matthews Mall στο Λούισβιλ

Σε διάθεση να ψωνίσετε; Κατευθυνθείτε στον St. Matthews και θα έχετε πολλές επιλογές.

Πού βρίσκεται το εμπορικό κέντρο St. Matthews Mall;

Είναι ένας προορισμός οδήγησης, το εμπορικό κέντρο βρίσκεται στο Shelbyville Road δίπλα στην οδό Watterson στο St. Matthews . Εάν είστε εκτός δρόμου και γνωρίζετε ότι μόλις φτάσετε στο Shelbyville Road θα βρείτε πολλές άλλες επιλογές για αγορές. Εάν είστε στη διάθεση στο παντοπωλείο, υπάρχει ένα ολόκληρο φαγητό και ένας έμπορος Joe στην Shelbyville Road.

Και αν το εμπορικό κέντρο είναι αυτό που αναζητάτε, το Oxmoor Mall βρίσκεται στην άλλη πλευρά του αυτοκινητόδρομου.

St. Matthews Mall
5000 Shelbyville Road
Louisville, KY 40207
(502) 893-0311
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Πότε είναι ανοιχτό το St. Matthews Mall;

10 π.μ. - 9 μ.μ. από Δευτέρα έως Πέμπτη
10 π.μ. - 10 μ.μ. Παρασκευή
10 π.μ. - 9 μ.μ. Σάββατο
12 μ.μ. - 6 μ.μ. την Κυριακή

Κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, υπάρχουν εκτεταμένες ώρες και εκδηλώσεις για παιδιά όπως οι επισκέψεις του Santa. Έτσι πάρτε το ταξίδι διακοπών σας στο εμπορικό κέντρο προγραμματισμένο! Είναι μια εποχιακή παράδοση μαζί με το σχεδιασμό μιας νύχτας για να δείτε Louisville φώτα και διακοσμήσεις και άλλα πράγματα διακοπών να κάνουν στη Λούισβιλ .

Ποια καταστήματα βρίσκονται στο St. Matthews Mall;

Πολλά από τα αναμενόμενα καταστήματα εμπορικού κέντρου είναι παρόντα και υπάρχει ακόμη και κινηματογράφος αν θέλετε να δείτε μια ταινία ως απογευματινό ψώνια. Παρόλο που είναι υπέροχο να ψωνίζετε τοπικά, το πλεονέκτημα του shopping mall βρίσκει τα πάντα σε ένα κτίριο.

Μερικά από τα πιο δημοφιλή καταστήματα του St. Matthews Mall περιλαμβάνουν:

Πού να φάτε στο St. Matthews Mall:

Είναι λογικό ότι θα είστε λίγο πεινασμένοι όταν βρίσκεστε στο εμπορικό κέντρο.

Μετά από όλα, τα ψώνια διαρκούν περισσότερο από λίγα λεπτά. Έτσι, εάν η κοιλιά σας βουίζει, ξέρετε ότι υπάρχει μια ποικιλία από μέρη για να αρπάξει λίγο για να φάει. Υπάρχουν επιλογές για snagging ένα σνακ για να περπατήσετε γύρω με καθώς και θέσεις για να καθίσετε και να έχουν ένα πλήρες γεύμα. Μια χούφτα των πιο δημοφιλών εστιατορίων και εγκαταστάσεων πόσης του St. Matthews Mall περιλαμβάνει:

Φυσικά υπάρχουν περισσότερες επιλογές για φαγητό έξω από το εμπορικό κέντρο επίσης. Για παράδειγμα, εδώ είναι μια λίστα με εστιατόρια στο St. Matthews και επιλογές για υγιεινά γεύματα στο Louisville.

Επίσης, λίγο ιστορία: Mall St. Matthews ήταν το πρώτο αληθινό εσωτερικό εμπορικό κέντρο στο Λούισβιλ. Και προφανώς παλιές συνήθειες πεθαίνουν σκληρά καθώς παραμένει μέχρι σήμερα ένα από τα πιο δημοφιλή εμπορικά κέντρα της πόλης. Το 1,1 εκατομμυρίων τετραγωνικών ποδιών εμπορικό κέντρο έχει περισσότερα από 130 καταστήματα και είναι ένα από τα Top 5 εμπορικά κέντρα στην Louisville .

Σημείωση: Το άρθρο της Jessica Elliott επεξεργάστηκε από έναν σημερινό εμπειρογνώμονα τον Δεκέμβριο του 2016.