Ένας οδηγός για την Wall Street Plaza στο κέντρο του Ορλάντο

Το Wall Street Plaza στο κέντρο του Ορλάντο εκτείνεται πάνω από 10.000 πόδια και έχει μια σειρά από μπαρ, νυχτερινά κέντρα και υπαίθριο χώρο για πάρτι. Είναι ένας χώρος που έχει σχεδιαστεί για χορό, ποτό και κοινωνικοποίηση. Με ένα εκλεκτικό μίγμα εγκαταστάσεων, υπάρχει ένα καυτό σημείο για όλους. Κάθε Παρασκευή και το βράδυ του Σαββάτου Wall Street μετατρέπεται σε ένα ζωντανό Party Block - τόσο στα μπαρ όσο και στο δρόμο.

Κάθε χρόνο, πολλά ετήσια γεγονότα φέρνουν σε χιλιάδες για να γιορτάσουν μαζί. RumFest, Cinco De Mayo , Mardi Gras, Ημέρα του Αγίου Πατρικίου, Κόκκινο, Λευκό και Brew, Margarita Fest, Super Block, Νέο Έτος, Φεστιβάλ Μουσικής Φλώριδας και λίγα από τα πιο δημοφιλή γεγονότα. Εκτός από τους ετήσιους εορτασμούς, οι νυχτερινές δραστηριότητες και εκδηλώσεις περιλαμβάνουν μπίνγκο, καραόκε, DJs, ποτά και ειδικά ποτά. Ανάμεσα στα πάρτι και τις ειδικές εκδηλώσεις, η Wall Street είναι ένα από τα καλύτερα σημεία για νυχτερινή ζωή στο κέντρο του Ορλάντο.

Η Wall Street δεν πρέπει να χάσετε όταν επισκέπτεστε την περιοχή του κέντρου της πόλης . Ακριβώς γυρίστε κάτω από την Orange Avenue ανάμεσα στην East Washington Street και την κεντρική κεντρική λεωφόρο και θα βρείτε το πάρτι που πηγαίνει στο κέντρο του Ορλάντο - ο δρόμος προορίζεται μόνο για πεζούς - δεν υπάρχει χώρος στάθμευσης ή κυκλοφορία. Η περιοχή μπορεί μερικές φορές να πάρει δυνατά και μπορεί να είναι αγκαλιά σε αγκώνα συνωστισμό αλλά προσφέρει ποικιλία, ισχυρά ποτά και αυτό είναι που φέρνει πίσω τους ανθρώπους.

Συχνά υπάρχει μια κάλυψη για να μπείτε στο Wall Street Plaza, ειδικά τα Σαββατοκύριακα και για ειδικές εκδηλώσεις. Το μπαρ δεν διαθέτει καθορισμένο χώρο στάθμευσης. Ο χώρος στάθμευσης μπορεί να βρεθεί στο δρόμο ή σε πληρωμένες θέσεις στάθμευσης στο κέντρο της πόλης. Οι τιμές στάθμευσης στο Downtown αλλάζουν και κυμαίνονται από $ 2 έως $ 25.