Τουρνουά τριαντάφυλλων Equestfest

Ιππικές παραστάσεις πριν από την παρέλαση του τριαντάφυλλου

Το Equestfest είναι ένα από τα ετήσια γεγονότα του τουρνουά τριαντάφυλλων στην Πασαντένα, Καλιφόρνια. Τα άλογα και οι αναβάτες που θα συμμετάσχουν στο Rose Parade θα συγκεντρωθούν για μια προπαρασκευαστική έκθεση των ταλέντων τους. Κάθε ιππική ομάδα έχει την ευκαιρία να αποδείξει τις ικανότητές της να δείχνουν πέρα ​​από αυτό που μπορούν να κάνουν σε μορφή παρελάσεων.

Παρακολουθήστε με δέος, καθώς αυτά τα όμορφα άλογα και οι ταλαντούχοι αναβάτες εκτελούν τρυπάνια και χορούς, και επιδεικνύουν τέχνασμα και βόλτες σε ένα σκηνικό.

Μπορείτε επίσης να περπατήσετε μέσα από τους στάβλους και να μιλήσετε στους αναβάτες, να μάθετε για τα διάφορα καρφιά και τις πολλές διαφορετικές φυλές. Εκτός από τις τρέχουσες ιππικές παραστάσεις, διαδηλώσεις και εκθέματα, υπάρχει ζωντανή μουσική και τρόφιμα και ποτά προς πώληση και πωλητές παραγεμισμάτων αλόγου.

Η ίδια η παράσταση είναι δύο ώρες, αλλά υπάρχει αρκετός χρόνος πριν και μετά για να απολαύσετε τις υπόλοιπες σχετικές γιορτές.

Πότε: EQUIFEST 2016-17 έχει ακυρωθεί λόγω ενός ίδιου ιών. 10: 00 π.μ. - 3:00 μ.μ. Πύλες ανοικτές στις 10:30 π.μ.? η επίδειξη 2 ωρών αρχίζει το μεσημέρι. δικαστήριο πωλητών 10 έως 3. Οι πωλήσεις εισιτηρίων είναι ανοικτές στις 9:30 π.μ.
Πού: Ιππικό Κέντρο Λος Άντζελες, 480 W Riverside Drive, Burbank, (Main & Riverside Drive)
Κόστος: $ 15 ανά άτομο, $ 40 VIP. Παιδιά 5 και κάτω είναι δωρεάν.
Χώρος στάθμευσης: 10 €
Εισιτήρια: Αγοράστε εισιτήρια πριν από την εκδήλωση στο (626) 795-4171 ή online στο www.sharpseating.com ή στο χώρο της ημέρας της εκδήλωσης που αρχίζει στις 10:30 π.μ.


Πληροφορίες: www.tournamentofroses.com

2016-17 Οι ιππείς θα ενημερωθούν όταν ανακοινωθούν.

2015 Rose Parade Equestrians