Σχεδιασμός διαδρομής από πόρτα σε πόρτα για ολλανδικές δημόσιες μεταφορές

Ο Αγγλικός-Γλωσσικός Σχεδιαστής κάνει εύκολη τη μετάβαση στο Άμστερνταμ και τις Κάτω Χώρες

Ένας πολύτιμος πόρος για τους μη ολλανδούς ομιλητές που επισκέπτονται το Άμστερνταμ και τις Κάτω Χώρες, ένας προγραμματισμός ταξιδιού από πόρτα σε πόρτα είναι τώρα διαθέσιμο στα αγγλικά στη διεύθυνση http://9292.nl/el.

Η γεννήτρια δρομολογίων καλύπτει όλες τις μεθόδους δημόσιας συγκοινωνίας στις Κάτω Χώρες, συμπεριλαμβανομένων των τρένων, του μετρό, του τραμ, των λεωφορείων και των πορθμείων. Τα σημεία εκκίνησης και λήξης μπορεί να είναι μια διεύθυνση, ένα μουσείο / αξιοθέατο, ένα αεροδρόμιο, ένας σταθμός κ.λπ.

Αλλά έχω βρει τα αποτελέσματα πολύ πιο χρήσιμα όταν χρησιμοποιείτε μια συγκεκριμένη διεύθυνση για μέρη όπως μουσεία.

Ο προγραμματιστής δεν προτείνει μόνο τις μεθόδους και τις διαδρομές για το ταξίδι σας, αλλά και το επιπλέον χρόνο που χρειάζεται για να περπατήσετε στην κοντινότερη μορφή μεταφοράς.

Εκτός από τον ιστότοπο (και τον ιστότοπο για κινητά), το 9292 προσφέρει επίσης δωρεάν εφαρμογές για iPhone, Android και Blackberry, καθώς και μια υπηρεσία κοινωνικών μέσων. Οι εφαρμογές έχουν την ίδια λειτουργικότητα με τον ιστότοπο, αλλά είναι πιο προσαρμόσιμες σε συνδυασμό με ένα προφίλ "My 9292". Η υπηρεσία έχει επίσης ισχυρή παρουσία των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης και καλεί τους πελάτες να επικοινωνούν μαζί τους με ερωτήσεις δημόσιας διακίνησης στο Twitter (@ 9292) ή στο WhatsApp (στον αριθμό +31 (0) 6 2892 9292) καθημερινά από τις 6 το πρωί τα Σαββατοκύριακα) στις 11:59 μ.μ.

Διασκέδαση γεγονότα περίπου 9292

Ο δικτυακός τόπος αποτελεί μέρος μιας υπηρεσίας, 9292, που υπήρχε από το 1991, όταν ιδρύθηκε ως ανοικτή τηλεφωνική γραμμή για να βοηθήσει τους χρήστες της δημόσιας διαμετακόμισης στις Κάτω Χώρες από το σημείο Α στο σημείο Β.

Με την έλευση της ψηφιακής εποχής, το 1998 η υπηρεσία μεταφράστηκε στον ιστό. ο ιστότοπος παίρνει το όνομά του από τον αρχικό τηλεφωνικό αριθμό 069292 (ένα παλαιότερο όνομα ιστότοπου είναι 9292ov). Ο σημερινός αριθμός τηλεφώνου είναι 0900 9292, αλλά η τηλεφωνική υπηρεσία έχει σημειώσει απότομη πτώση της δημοτικότητας, κυρίως επειδή χρεώνει 70 ευρώ σε λεπτό (έως και 14 ευρώ) σε σύγκριση με τον ελεύθερο ιστότοπο και τις εφαρμογές.

Συνολικά, 9292 απαντούν περίπου 120 εκατομμύρια ερωτήσεις ταξιδιωτικών συμβουλών κάθε χρόνο.

Ολλανδικοί πόροι δημόσιων μεταφορών

Αν ψάχνετε για τη χαμηλή πτώση στη δημόσια συγκοινωνία στο Άμστερνταμ και τις ευρύτερες Κάτω Χώρες, σας έχουμε καλύψει. Πρώτα απ 'όλα, ελέγξτε τον οδηγό αυτού του αρχαρίου για τη δημόσια διαμετακόμιση του Άμστερνταμ:

Έχουμε επίσης συντάξει μερικές συμβουλές και προτάσεις για να φτάσετε στο Άμστερνταμ για να κάνετε το ταξίδι σας όσο το δυνατόν πιο απρόσκοπτο. Αυτό καλύπτει όχι μόνο τις δημόσιες συγκοινωνίες αλλά και τις συμβουλές πλοήγησης για τους πεζούς.

Η πλειοψηφία των επισκεπτών του Άμστερνταμ θα φτάσει στην πόλη μέσω του κεντρικού σταθμού του Άμστερνταμ (CS), ενός από τα ομορφότερα κτίρια του σταθμού στη χώρα. Αναζητήστε την ιστορία του Άμστερνταμ CS και μάθετε γιατί φέρνει μια τόσο εντυπωσιακή ομοιότητα με ένα άλλο πολύ επισκέψιμο σημείο της πόλης, το Rijksmuseum.

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να πάρετε δωρεάν ή μειωμένης τιμής ναύλους με ορισμένες τουριστικές κάρτες έκπτωσης για το Άμστερνταμ και τις Κάτω Χώρες; Μάθετε ποια κάρτα σας ταιριάζει ανάλογα με το στυλ ταξιδιού και τις ανάγκες μεταφοράς σας. Όσον αφορά το ταξίδι με το τρένο με υπεραστικά δρομολόγια, οι επισκέπτες μπορούν να κερδίσουν έως και 70% των ναύλων των ολλανδικών τρένων με ειδικές προσφορές για εισιτήρια που ανακοινώνονται όλο το χρόνο.

Ταξιδιωτικές οδηγίες αεροδρομίου

Χρειάζεστε οδηγίες για κάποιο συγκεκριμένο αεροδρόμιο; Βρείτε τα εδώ στο Amsterdam Travel. Όλες οι κατευθύνσεις υποθέτουν ένα σημείο αναχώρησης του Κεντρικού Σταθμού του Άμστερνταμ, οπότε αν μπορείτε να το κάνετε εκεί, καλό είναι να πάτε.

Επεξεργασμένο από τον Kristen de Joseph.