Τα πράγματα για τα παιδιά: Louisville KY

Οικογενειακές εκδηλώσεις ανά εποχή

Αν ψάχνετε για αξιοθέατα του Λούισβιλ - ειδικά για την οικογένεια - έχετε έρθει στο σωστό σημείο. Υπάρχουν λακκούβες για φιλικές προς την οικογένεια πράγματα που πρέπει να κάνετε στη Λούισβιλ. Ακολουθούν ορισμένες ιδέες που οργανώνονται ανά εποχή. Πράγματα που πρέπει να κάνετε το χειμώνα, την άνοιξη, το καλοκαίρι και το φθινόπωρο. Κάθε σεζόν έχει επιλογές για κάθε προϋπολογισμό. ιδέες για οικογένειες που αισθάνονται δαπανηρή καθώς και επιλογές για οικογένειες που σώζουν τις πένες τους.

Υπάρχουν ακόμη και λίστες της ελεύθερης οικογένειας ψυχαγωγίας Λούισβιλ. Απολαμβάνω!

Τι να κάνετε στη Λούισβιλ με παιδιά κατά τη διάρκεια του χειμώνα;

Ο καιρός έξω μπορεί να είναι τρομακτικός, αλλά μην ανησυχείτε, υπάρχει ακόμα αρκετή οικογενειακή διασκέδαση μέσα και γύρω από το Louisville. Από θεαματικές εκδηλώσεις φωτισμού διακοπών, όπως τα Χριστούγεννα στο σπίτι του Galt, το οποίο είναι ένα τεράστιο σαλόνι εσωτερικού χώρου μαζί με εορτασμούς διακοπών, σε ένα δωρεάν φεστιβάλ σιροπιού σφενδάμνου, υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνετε. Και ίσως χρειαστεί μόνο μία ή δύο ώρες για να περάσουν οι tots από το σπίτι, αλλά το πάρκο είναι εκτός ζήτησης λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών. Χωρίς ανησυχίες, κατευθυνθείτε απλά σε μία από τις πολλές περιοχές παιχνιδιού σε τοπικά εμπορικά κέντρα.

Τι να κάνετε στη Λούισβιλ με παιδιά την άνοιξη;

Ο καιρός ζεσταίνεται! Ενώ ένα ταξίδι στην τοπική παιδική χαρά για να απολαύσετε έναν ήλιο μπορεί να είναι η πρώτη στην ημερήσια διάταξη, υπάρχουν πολλές άλλες εκδρομές όταν η συμμορία γίνεται ανησυχούν.

Είναι εποχή του Πάσχα και φυσικά η άνοιξη φέρνει και το Κεντάκι. Υπάρχει πάντα ένα πάρτι για να παρευρεθείτε κατά τη διάρκεια της σεζόν Derby. Ετοιμάσου! Περισσότερο από ένα είδος ψυχαγωγίας με χαμηλή ψυχαγωγία; Στη συνέχεια επωφεληθείτε από τις προσφορές και τις προσφορές κατά τη διάρκεια του Τουριστικού Εορτασμού Hometown, έναν τρόπο να επιστρέψετε στην κοινότητα μετά από τις ορδές του Kentucky Derby οι επισκέπτες έχουν επιστρέψει στην πατρίδα τους.


Τι να κάνετε στη Λούισβιλ με παιδιά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού;

Ναι! Σχολείο είναι έξω! Ωστόσο, μετά την αρχική χαρά της δωρεάν εργασίας για μερικούς μήνες, τα παιδιά αρχίζουν να διαμαρτύρονται ότι δεν υπάρχει τίποτα να κάνει. Ευτυχώς υπάρχουν δωρεάν πισίνες, ταινίες και συναυλίες σε όλη την περιοχή. Με τη θερμότητα του Κεντάκυ σε πλήρη εξέλιξη, ένα ταξίδι (ή δύο ή τρία) στο πάρκο νερού είναι συνήθως σε τάξη και πολλές οικογένειες απολαμβάνουν τη δραστηριότητα και τα πλήθη στις εορταστικές εκδηλώσεις του τέταρτου Ιουλίου και στην κρατική έκθεση του Κεντάκυ. Εδώ είναι μια χούφτα ιδέες για να κρατήσει τα παιδιά διασκεδάσει.

Τι να κάνετε στη Λούισβιλ με παιδιά το φθινόπωρο;

Τα φουσκωμένα καλοκαιρινά temps τελικά επιδοκιμάζουν και όλοι εγκαθίστανται για το χειμώνα μπροστά. Ώρα να χτυπήσουν ξανά τα βιβλία, αλλά μόλις αγοράσουν τα σχολικά είδη και όλοι είναι πίσω στην τάξη, είναι και πάλι ώρα για διασκέδαση για το Σαββατοκύριακο.

Εκτός αυτού, είναι εποχή αποκριών, μια αγαπημένη διακοπές για όποιον λατρεύει κοστούμια και καραμέλες. Οι οικογένειες που αγαπούν τα κοστούμια και τη γλυπτική κολοκύθας είναι βέβαιο ότι θα κλείσουν, αλλά αν το Halloween δεν είναι το πράγμα σας και είστε περισσότερο από έναν εραστή του φεστιβάλ, κατευθυνθείτε στο Jug Band Jubilee, μια θαυμάσια γιορτή της μουσικής και της ιστορίας του Κεντάκυ.