Όλα για τη γειτονιά του βορειοανατολικού Tacoma

Μια από τις πιο ανυπέρβλητες και ήσυχες περιοχές του Tacoma

Το βορειοανατολικό Tacoma είναι παραδοσιακά το πιο εύπορο μέρος του Tacoma καθώς και το πιο απομονωμένο - αυτό το τμήμα της πόλης δεν αισθάνεται σχεδόν καθόλου Tacoma. Βρίσκεται στην άκρη του λιμανιού του Tacoma και το μεγαλύτερο μέρος του έχει υπέροχη θέα στο νερό, το οποίο είναι ένα από τα προνόμια της ζωής εδώ.

Αυτή η περιοχή είναι ένα κομμάτι μιας κίνησης προς το υπόλοιπο Tacoma και είναι πιο κοντά στις πόλεις King County, όπως Federal Way, και προσφέρει επίσης μεγάλη πρόσβαση σε δροσερά αξιοθέατα όπως το Browns Point Lighthouse και το Dash Point State Park.

Το Βορειοανατολικό Τακόμα οριοθετείται από το Fife Heights και το λιμάνι του Tacoma στα νοτιοανατολικά, το Browns Point στα βορειοδυτικά και τα σύνορα του King County στα βορειοανατολικά. Εάν στέκεστε στο Tacoma Waterfront , αν κοιτάξετε απευθείας απέναντι από το νερό, θα δείτε αυτή τη γειτονιά - και αυτό είναι το μεγαλύτερο μέρος της Tacoma που βλέπει πάντα αυτό το μικρό θύλακα της πόλης. Δεν είναι ένας τόπος που θα περάσετε τυχαία.

Λόγω της εγγύτητας με το I-5, πολλοί κάτοικοι της Βορειοανατολικής Τακόμα μεταβαίνουν στο Σιάτλ ή σε άλλες πόλεις του King County για εργασία, καθώς υπάρχουν λίγες μεγάλες επιχειρήσεις κοντά. Αν θέλετε να είστε κοντά σε όλη τη δράση, το Northeast Tacoma ίσως δεν είναι ιδανικό για εσάς. Εάν θέλετε ένα ήσυχο μέρος για να ζήσετε και δεν σας πειράζει λίγο από το αυτοκίνητο στις περισσότερες ανέσεις της πόλης, αυτό είναι το μέρος για σας.

Το Browns Point, το οποίο μπορείτε να ακούσετε σε συνδυασμό με το βορειοανατολικό Tacoma, βρίσκεται στην άκρη της γης εδώ ακριβώς απέναντι από το υπόλοιπο Tacoma.

Εδώ υπάρχει ένας φάρος και μια παραλία για να περπατήσετε.

Πραγματα να κανεις

Ενώ το βορειοανατολικό Tacoma είναι πολύ πιο ήσυχο από το Tacoma συνολικά, υπάρχουν πράγματα που πρέπει να κάνετε εδώ, ειδικά αν σας αρέσει να βγαίνετε έξω. Το Γήπεδο Γκολφ Northshore είναι ένα 18-οπών γήπεδο που βρίσκεται εδώ, και έχει πολλά σπίτια και καταλύματα που βρίσκονται γύρω από αυτό επίσης, αν σας ενδιαφέρει να ζήσετε κοντά σε μια τέτοια ανέσεις.

Browns Point Lighthouse Park είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να κάνετε μια ρομαντική βόλτα ή να πάρετε την οικογένεια. Ο φάρος εδώ κάποτε ήταν μέρος ενός σταθμού ακτοφυλακής και σήμερα οι επισκέπτες μπορούν να εισέλθουν δωρεάν τα Σάββατα από τις 1 έως τις 4 μ.μ. εποχικά. Απολαύστε μια περιήγηση στο φάρο. Ή εγγραφείτε για να μείνετε για μια εβδομάδα σε αυτό το ιστορικό μέρος και να πραγματοποιήσετε τις περιηγήσεις μόνοι σας (με κάποια κατάρτιση εκ των προτέρων, φυσικά).

Το Dash Point State Park δεν απέχει πολύ από το Browns Point και είναι ένα απολύτως φανταστικό μέρος για να γνωρίσετε την Βορειοδυτική στο καλύτερο της, όπως το Point Defiance Park. Αντίθετα από το Point Defiance, όμως, μπορείτε να πάτε κάνοντας κάμπινγκ στο Dash Point. Αυτό το πάρκο 398 στρεμμάτων διαθέτει άφθονα δασικά μονοπάτια, πάνω από 3.000 πόδια ακτογραμμής για να περιπλανηθείτε, να ψαρεύετε και να κολυμπήσετε και να δείτε τις τοπικές άγριες φύσεις.

Το Βορειοανατολικό Τακόμα δεν διαθέτει πληθώρα εστιατορίων, καταστημάτων ή επιχειρήσεων, αλλά θα βρείτε μερικές τσέπες εδώ και εκεί. Κοντά στο Browns Point, το Cliff House Restaurant είναι ένα από τα πρωταρχικά μέρη για να δειπνήσετε, αλλά και άλλα μέρη που αξίζει να κάνετε check out περιλαμβάνουν το The Greens κοντά στο γήπεδο του γκολφ και τις τσέπες αλυσίδων εστιατορίων.

Εάν θέλετε πραγματικά μια βραδινή έξοδο, ίσως αξίζει να δείτε τα καλύτερα εστιατόρια του Tacoma στην άλλη πλευρά του λιμανιού, που κατευθύνεται προς Federal Way, ή ακόμα και μέχρι το Σιάτλ όπου υπάρχει μια πλουσιότερη σειρά από εξαιρετικές επιλογές φαγητού.

Τα σχολεία του Βορειοανατολικού Τακόμα

Υπάρχουν λίγα στοιχειώδη και μέσα σχολεία στο Βορειοανατολικό Τακόμα. Μόλις οι μαθητές γυρίσουν στο γυμνάσιο, συχνά πηγαίνουν στο Γυμνάσιο του Γυμνασίου στην περιοχή του Στάδιο του Τάκομα, αλλά μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν επιμορφωτικά σχολεία όπως τα γυμνάσια της Bellermine (Tacoma) ή Federal Way.

Βορειοανατολικά Στοιχειώδης - 5412 29η Οδός Βορειοανατολικά
Browns Point Στοιχειώδης - 1526 51η St NE
Crescent Heights Elementary - 4110 Nassau Avenue Βορειοανατολικά
Meeker Middle School - 4402 Nassau Ave. ΝΑ
Σχολή Seabury - 1801 NE 53rd Street

Ακίνητα και Διαμερίσματα

Σύμφωνα με το Zillow.com, τα νοικοκυριά στο Βορειοανατολικό Τάκομα πωλούνται για μέση τιμή $ 332.000 το 2016, καθιστώντας αυτό το τμήμα της πόλης ακριβότερο από όλα τα άλλα εκτός από ορισμένα μέρη του North Tacoma. Πολλά από τα σπίτια χτίστηκαν μεταξύ του 1980 και του 1999, και ένα άλλο σημαντικό τμήμα μεταξύ του 1960 και του 1979.

Τα σπίτια είναι γενικά μεγαλύτερα από τα σπίτια στο υπόλοιπο Tacoma, με το μεγαλύτερο μέρος τους να είναι πάνω από 1.400 τετραγωνικά πόδια. Το ογδόντα τοις εκατό των σπιτιών εδώ ανήκουν έναντι ενοικιαζόμενων, και πολλά σπίτια έχουν κάποιου είδους θέα στο νερό.

Μπορείτε να βρείτε πολυκατοικίες και συγκροτήματα διάσπαρτα σε όλη τη Βορειοανατολική Τακόμα, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων που βρίσκονται ακριβώς πάνω στο Browns Point. Η μεγαλύτερη πυκνότητα των διαμερισμάτων είναι πραγματικά στην Ομοσπονδιακή Way, όχι πολύ μακριά. Αναμείνετε να πληρώσετε περίπου $ 900 και επάνω για τα διαμερίσματα των διαφόρων μεγεθών.

Μεταφορά

Το βορειοανατολικό Tacoma είναι ιδανικό για ερασιτέχνες, καθώς το I-5 είναι εύκολα προσβάσιμο. Παρά το γεγονός ότι ζείτε στο υπόλοιπο Tacoma, που ζουν εδώ σας φέρνει πολύ πιο κοντά στο Σιάτλ και παρακάμπτει όλη την κίνηση Tacoma Dome-περιοχή.

Δεδομένου ότι αυτό είναι μέρος της κομητείας Pierce, η υπηρεσία λεωφορείων Pierce Transit είναι επίσης εδώ, αλλά επειδή δεν πρόκειται για περιοχή που διέρχεται, η υπηρεσία λεωφορείων περιορίζεται σε μια διαδρομή 63. Αυτή η διαδρομή υφαίνει σε όλη την περιοχή. Το πλησιέστερο κέντρο διέλευσης είναι το κέντρο διαμετακόμισης Federal Way, αλλά η διαδρομή 63 δεν πηγαίνει εκεί. Μπορείτε να φτάσετε στο υπόλοιπο Tacoma στις 63, όμως, και να μεταφερθείτε σε πολλές άλλες διαδρομές λεωφορείων στο σταθμό Tacoma Dome στο κέντρο του Tacoma .