Καιρός, γεγονότα και καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνετε τον Φεβρουάριο στη Νέα Αγγλία

Ο Φεβρουάριος είναι ένας σύντομος και γλυκός μήνας στη Νέα Αγγλία. Τα ζευγάρια αγκαλιάζονται στα ρομαντικά B & B και γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στις γευσιγνωσίες σοκολάτας και άλλα γεγονότα στην περιοχή. Οι οικογένειες παίζουν στο χιόνι ή επισκέπτονται παιδικά μουσεία όταν τα σχολεία κλείνουν για την εβδομάδα των Προέδρων. Και, μέσα στα δέντρα σφενδάμνου της Νέας Αγγλίας, αρχίζει να ρέει χυμός, σηματοδοτώντας την έναρξη της εποχής σφραγίσματος σφενδάμνου.

Οι Πατριώτες μας της Νέας Αγγλίας θα παίζουν στο Super Bowl LI στις 5 Φεβρουαρίου, οπότε ο μήνας ξεκινάει από συναρπαστική εκκίνηση!

Γιατί να μην κάνετε ποδόσφαιρο της Νέας Αγγλίας για το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στους Πατριώτες και τους Γεράκους.

Ο Φεβρουάριος είναι ο πρώτος χρόνος για τα χειμερινά σπορ στη Νέα Αγγλία, τώρα που τα ορεινά θέρετρα έχουν μια βαθιά βάση από μηχανικό και φυσικό χιόνι. Αν δεν κάνετε σκι, μπορείτε να αγκαλιάσετε υπαίθριες δραστηριότητες χειμώνα όπως σωλήνες χιονιού , snowmobiling ή ακόμα και συγκομιδή πάγου. Μπορείτε ακόμη και να αφήσετε τα σκυλιά διάσωσης να κάνουν το τράβηγμα και το σταυρό σκύλο έλκηθρο από τη λίστα κουβά σας. Μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου, μπορείτε να ξεκινήσετε μια αξέχαστη κρουαζιέρα παρακολούθησης αετών στον ποταμό Κοννέκτικατ και να κατασκοπεύσετε το μαγευτικό εθνικό πουλί.

Αν πραγματικά θέλετε να εντυπωσιάσετε το αγαπημένο σας - ίσως ακόμη και να προτείνετε - να κρατήσετε το μοναδικό τραπέζι του έθνους στην κορυφή ενός φάρου ή να κλείσετε μια διανυκτέρευση στον φάρο . Ο Φεβρουάριος είναι επίσης ο τέλειος μήνας για να επισκεφθείτε το πιο γλυκό moose στο Maine ή το μεγαλύτερο μαγαζί του γλυκού στον κόσμο . Οι άνεμοι θολώματος ενδέχεται να φυσούν και οι νιφάδες χιονιού μπορεί να πετάξουν, αλλά ο Φεβρουάριος έχει μόνο 28 ημέρες, οπότε κάνε το μεγαλύτερο μέρος τους!

Μέσες θερμοκρασίες Φεβρουαρίου στη Νέα Αγγλία (Χαμηλή / Υψηλή)

Χάρτφορντ, CT: 22º / 39º Φαρενάιτ (-6º / 4º Κελσίου)
Πρόνοια, RI: 24º / 40º Φαρενάιτ (-4º / 4º Κελσίου)
Βοστώνη, ΜΑ: 25º / 39º Φαρενάιτ (-4º / 4º Κελσίου)
Hyannis, ΜΑ: 24º / 40º Φαρενάιτ (-4º / 4º Κελσίου)
Killington, VT: 8º / 29º Φαρενάιτ (-13º / -2º Κελσίου)
Βόρεια Conway, NH: 10º / 32º Φαρενάιτ (-12º / 0º Κελσίου)
Πόρτλαντ, ME: 17º / 35º Φαρενάιτ (-8º / 2º Κελσίου)

Τα πιο δροσερά πράγματα πρέπει να κάνουν τον Φεβρουάριο

Είναι σαν το Rockefeller Center εδώ στη Νέα Αγγλία! Το Foxwoods Resort Casino έχει εγκαταστήσει και πάλι ένα προσωρινό υπαίθριο παγοδρόμιο και ένα χειμερινό αίθριο, αλλά είναι ανοιχτό μόνο μέχρι τις 5 Μαρτίου, οπότε θα πρέπει να βιαστείτε στο Mashantucket του Κοννέκτικατ για να απολαύσετε πατινάζ την ημέρα ή να περιβάλλεται από περισσότερα από 100.000 φώτα τη νύχτα. Η ολοήμερη πατινάζ είναι μόνο 15 δολάρια για τους ενήλικες και 8 δολάρια για τα παιδιά, συμπεριλαμβανομένων των πατίνων, καθιστώντας έτσι μια οικονομικά προσιτή οικογενειακή εκδρομή ή νύχτα κατά τη διάρκεια του ρομαντικού μήνα του Φεβρουαρίου.

Φεβρουάριος Διακοπές στη Νέα Αγγλία

Η τρίτη Δευτέρα του Φεβρουαρίου είναι η Ημέρα των Προέδρων (19 Φεβρουαρίου 2017). 2 Φεβρουαρίου είναι Η μέρα της μαρμότας. (Ξέρατε ότι το Κοννέκτικατ έχει το δικό του επίσημο γουρουνάκι που ονομάζεται Chuckles, και το Βερμόντ γιορτάζει την Ημέρα του Woodchuck;) 12 Φεβρουαρίου είναι τα γενέθλια του Αβραάμ Λίνκολν. Κάντε μια περιήγηση με αυτο-ξενάγηση στο Financial Walking Sculpture του Lincoln του Χάρτφορντ. 14 Φεβρουαρίου είναι Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. 28 Φεβρουαρίου είναι Fat Τρίτη. Η Νέα Αγγλία μπορεί να μην είναι Νέα Ορλεάνη, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα διασκεδαστικό μέρος για να γιορτάσει το Mardi Gras .

Καλύτεροι προορισμοί

Πωλήθηκε στις γοητείες του Φεβρουαρίου στη Νέα Αγγλία; Ακολουθούν μερικά από τα καλύτερα στοιχήματα σας, είτε πρόκειται να ταξιδέψετε με την οικογένεια, τους φίλους σας είτε με αυτό που αγαπάτε:

Αν θέλετε να κάνετε σκι στην οικογένειά σας κατά τη διάρκεια της εβδομάδας των Προέδρων, αναμένουν δραστηριότητες διασκέδασης στις και στις πλαγιές στο Killington, το Cannon Mountain και το Sunday River.

Για να αναζωπυρώσετε το ρομαντισμό σας, κλείστε ένα δωμάτιο σε ένα από αυτά τα πανδοχεία της Νέας Αγγλίας με τζάκι σε κάθε δωμάτιο .

Αγαπήστε την παραλία; Σχεδιάστε ένα Σαββατοκύριακο χειμερινών ωκεανών Εάν έχετε έρθει μόνο στο νότιο παραθαλάσσιο Maine κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, σκεφτείτε να επισκεφθείτε αυτήν την ήσυχη εποχή του χρόνου, όταν μπορείτε να επωφεληθείτε από τα χαμηλότερα ποσοστά και να απολαύσετε μια βόλτα κατά μήκος του οριακού δρόμου , δείπνο στο ασύγκριτο White Barn Inn , πίνοντας μπύρα στα καταστήματα Federal Jack και outlet.

Τέλος, μην παραβλέπετε το ολυμπιακό χωριό Lake Placid στη γειτονική Νέα Υόρκη. Το High Peaks Resort αποτελεί ιδανική βάση για οικογενειακές διακοπές σε αυτή την ορεινή περιοχή όπου η ιστορία της Ολυμπιακής έγινε το 1932 και το 1980 και μπορείτε να δοκιμάσετε ολυμπιακά αθλήματα όπως bobsledding ...

είτε σε μια πραγματική πορεία είτε σε ένα προσομοιωτή.

Περισσότεροι Φεβρουάριος στη Νέα Αγγλία Travel Συμβουλές

Ο Φεβρουάριος είναι ένας περιβόητος μήνας για τις χιονοθύελλες της Ανατολικής Ακτής, οπότε να είστε προετοιμασμένοι. Φροντίστε να τοποθετήσετε στο αυτοκίνητό σας ένα αποξεστήρα χιονιού, φτυάρι, αλάτι από πέτρες ή πάγο και να καλύψετε στο αυτοκίνητό σας και να γεμίζετε όποτε η δεξαμενή σας είναι λιγότερο από το μισό. Ένα SUV είναι η καλύτερη επιλογή αν ενοικιάζετε αυτοκίνητο για τις περιπέτειές σας στη Νέα Αγγλία.

Δεν έχετε το χρόνο ή τα χρήματα για μια ολονύκτια απόδραση; Ο Φεβρουάριος είναι ο ιδανικός μήνας για ένα ημερήσιο ταξίδι σε μια εκδήλωση σφενδάμνου , ένα οινοποιείο ή ένα εσωτερικό αξιοθέατο όπως η αίθουσα μπάσκετ της φήμης .

Κατεβάστε την δωρεάν εφαρμογή OpenTable και θα είστε ένα βήμα μπροστά από άλλα ζευγάρια όταν πρόκειται να κάνετε κρατήσεις για ένα ρομαντικό δείπνο της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου στη Νέα Αγγλία αυτό το μήνα.