Οι κορυφαίες αμυχές για φτηνά εισιτήρια και μεγάλες διαδρομές στην Amtrak

Είτε ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή, το δίκτυο των σιδηροδρόμων Amtrak έχει πολλές διαδρομές διαθέσιμες σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και μερικά θεαματικά τοπία για να απολαύσετε και πολλές διαδρομές. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι απογοητεύονται από τα τρένα που δεν εκτελούν πάντα το χρονοδιάγραμμα και οι τιμές των εισιτηρίων δεν είναι πάντοτε οι φθηνότερες και ενώ συνήθως δεν θα έχετε πολλά να κάνετε όταν θα τρέξει το τρένο, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να κάνετε το ταξίδι σας φθηνότερο και πιο άνετο.

Ελέγξτε όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις

Υπάρχει πληθώρα διαφορετικών εκπτώσεων για όσους ταξιδεύουν στην Amtrak και ενώ μερικοί είναι διαθέσιμοι για μέλη ορισμένων οργανισμών, άλλοι είναι απλώς εκπτώσεις για ορισμένα μέρη του πληθυσμού. Εκείνοι που είναι σπουδαστές , διεθνείς φοιτητές, στρατιωτικοί βετεράνοι ή ηλικιωμένοι είναι επιλέξιμοι για εκπτώσεις, ενώ υπάρχουν και εκπτώσεις για άτομα με αναπηρία επίσης, με 10-15% έκπτωση για όλους αυτούς τους ανθρώπους. Μέλη της American Automobile Association (AAA) λαμβάνουν εισιτήρια 10% έκπτωση, ενώ τα μέλη της Εθνικής Ένωσης Ταξιδιωτών Σιδηροδρόμων (NARP) λαμβάνουν την ίδια έκπτωση.

Δείτε εάν η αγορά φιλοξενούμενων σημείων επιβράβευσης είναι φθηνότερη από την αγορά ενός εισιτηρίου

Το σύστημα Amtrak Guest Reward Points διατρέχει έναν ιστότοπο στον οποίο μπορείτε να φτάσετε στον κύριο ιστότοπο της Amtrak. Ωστόσο, εκτός από την εξοικονόμηση πόντων ανταμοιβής από τα ταξίδια σας, ο ιστότοπος έχει τη δυνατότητα να αγοράσει τα ανταμοιβή των φιλοξενούμενων πόντων. Ο επιδιωκόμενος σκοπός είναι να επιτρέψετε σε σας για να συμπληρώσετε τα σημεία ανταμοιβής σας για ένα συγκεκριμένο ταξίδι, αλλά πάντα να ελέγχετε την τιμή σε πόντους σε σχέση με την τιμή σε δολάρια, καθώς σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι φθηνότερο να αγοράσετε τα σημεία και να εξαργυρώσετε το εισιτήριό σας να αγοράσετε το εισιτήριο για το ταξίδι σας!

Κλείστε τα εισιτήριά σας όσο νωρίτερα όσο μπορείτε

Ο γενικός κανόνας για την αγορά εισιτηρίων για την Amtrak είναι ότι οι τιμές γενικά θα αυξηθούν όσο πιο κοντά πλησιάζετε στην ημερομηνία του ταξιδιού, γι 'αυτό αγοράστε τα εισιτήριά σας μόλις είστε βέβαιοι πότε θα ταξιδέψετε. Αξίζει επίσης να παρακολουθείτε τις τιμές ταξιδιού μετά την αγορά των εισιτηρίων σας, σαν να βλέπετε την τιμή να μειώνεται, η Amtrak θα προσαρμόσει γενικά τον ναύλο σας με τη διαφορά.

Αφήστε τις αποσκευές σας στο σταθμό

Αν δεν επιβιβαστείτε σε μια μικρή σιδηροδρομική στάση, οι περισσότεροι μεγάλοι σταθμοί θα έχουν κάπου την αποθήκη αποσκευών και μπορείτε να αφήσετε τις αποσκευές σας στο σταθμό μέχρι και 24 ώρες πριν αναχωρήσει το τρένο. Αυτό είναι τέλειο αν θέλετε να απολαύσετε την τελευταία μέρα του ταξιδιού σας και επιστρέφετε στο σπίτι, αλλά δεν θέλετε να περάσετε την ημέρα μεταφέροντας τις τσάντες σας γύρω.

Εξοικονόμηση χρημάτων στα τρόφιμα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας

Από άποψη κόστους, το τραπεζαρία είναι γενικά το πιο ακριβό μέρος για να αγοράσετε φαγητό στο τρένο , με το σνακ καφέ να προσφέρει φθηνότερα τρόφιμα, αλλά μια μεγάλη συμβουλή είναι ότι θα σας δώσουν δωρεάν ζεστό νερό εάν θέλετε να φέρετε στιγμιαία χυλοπίτες ή σούπα μαζί σας για φαγητό. Δεν υπάρχει επίσης πρόβλημα με την αποστολή αποσκευών μαζί σας, προσθέτοντας έτσι ένα δροσερό κουτί με ένα πικ-νικ και σνακ για το ταξίδι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα.

Κερδίζοντας Εκπτώσεις ως τακτικός ταξιδιώτης

Εάν χρησιμοποιείτε τακτικά το Amtrak για τα ταξίδια σας, είτε είναι για επαγγελματικούς σκοπούς είτε για αναψυχή, αξίζει να χρησιμοποιήσετε έναν λογαριασμό Amtrak Guest Reward Points για να δημιουργήσετε σημεία που μπορείτε στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε για δωρεάν ταξίδια. Αξίζει επίσης να λάβετε την πιστωτική κάρτα Amtrak Guest Rewards, η οποία θα σας επιτρέψει να συγκεντρώσετε πόντους για τις δαπάνες για τις καθημερινές σας δαπάνες, ενώ θα έχετε επίσης ένα μπόνους για υγιή σημεία απλώς για εγγραφή στην κάρτα.

Κοιμηθείτε καλά χωρίς τις συνοικίες ύπνου

Οι καμπίνες ή οι αίθουσες που βρίσκονται στα αμαξοστοιχίες της Amtrak είναι λίγο πιο ακριβές από τις συνηθισμένες θέσεις, αλλά μερικές φορές θα διαπιστώσετε ότι οι αναβαθμίσεις μπορεί να είναι αρκετά φθηνές εάν μιλάτε στο προσωπικό της αμαξοστοιχίας. Ωστόσο, να θυμάστε ότι ακόμη και αν δεν είστε στα υπνοδωμάτια μπορείτε ακόμα να κοιμηθείτε, οπότε φέρτε μια κουβέρτα και ένα μαξιλάρι ταξιδιού. Οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν ότι τα καθίσματα στα αυτοκίνητα παρατήρησης συχνά θα έχουν λίγο περισσότερο χώρο για να χαλαρώσουν και να τεντώσουν και λιγότερα άτομα εκεί τη νύχτα και είναι ένα καλό μέρος για να πιάσουν μερικές ώρες ύπνου.

Ρωτήστε το προσωπικό για τις συμβουλές τους

Κάνετε φίλους με το προσωπικό στο τρένο , είναι εκεί για να σας βοηθήσουν και αν τους πείτε τι θέλετε, όπως ένα διάλειμμα για να τεντώσετε τα πόδια σας ή να ρωτήσετε πού μπορείτε να πιείτε έξω για να αγοράσετε ζεστό φαγητό θα σας ενημερώσουν ποια οι πόλεις έχουν μια στάση όπου μπορείτε να το κάνετε αυτό.

Το προσωπικό θα έχει επίσης τις δικές του εμπειρίες, γι 'αυτό ζητήστε τους τις συμβουλές τους και συχνά θα έχουν μερικές καλές ιδέες και για εσάς.