Η έννοια των λινών στην Αυστραλία

Μην συγχέετε όταν επισκέπτεστε την Αυστραλία . Τα λουριά δεν είναι αχνά εσώρουχα στη γη κάτω κάτω, είναι αυτό που οι φίλοι μας στο Aussie αποκαλούν σαγιονάρες, ένα βασικό κομμάτι υποδημάτων για κάθε πολίτη.

Οι λουρίδες Aussie αποτελούνται κατά κύριο λόγο από μια σόλα που μετακινείται μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου ποδιού των ποδιών και τοποθετείται σε ένα σχηματισμό Υ σε τρία σημεία στη σόλα. Είναι συνήθως γεμισμένα με σπογγώδη υφή και είναι εξαιρετικά άνετα να φορούν.

Αν και οι ιμάντες στην Αυστραλία είναι, δεν είναι τόσο σέξι όσο οι ιμάντες στην Αμερική - σημαίνουν πολύ περισσότερο εκεί.

Γιατί τα λουριά είναι αγαπημένα

Είναι τα βασικά σας σανδάλια, τα βασικά σας πακέτα σε μια καυτή καλοκαιρινή μέρα, όταν το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να πάτε για έναν βιαστικό περίπατο, ή αν θέλετε να κατευθυνθείτε προς την παραλία .

Μπορείτε να πάρετε το βασικό κήπο-ποικιλία στράς σας από πλαστικό, μέχρι ένα bejeweled, sparkling, upmarket λουρί που δεν θα κοιτάξει έξω από ένα μέρος με ένα ωραίο μακρύ βραδινό frock.

Είτε χαλαρώνετε σε μια παραλία στο Κουίνσλαντ , ψωνίζετε μια καταιγίδα στη Μελβούρνη , είτε απολαμβάνετε ένα αργά brunch στο Σίδνεϊ , οι θώρακες μπορεί να είναι μόνο η ιδανική επιλογή υποδημάτων σας.

Τα λινάκια περιστασιακά αναφέρονται ως χειροπέδες στη Νέα Ζηλανδία ή παντόφλες ή τρελάκια σε άλλα μέρη του κόσμου. Στην Αμερική, ίσως να τα γνωρίζετε ως σαγιονάρες.

Πόσο καλό είναι το ζεύγος των λινών

Όταν πληρώνετε για ένα αξιοπρεπές ζευγάρι λουριά, δεν θα χρειαστεί να ξοδέψετε πολλά.

Στο ακραίο τέλος της κλίμακας, θα μπορούσατε να πετάξετε όσο το $ 80 για ένα ζευγάρι μάρκας σχεδιαστών, υψηλής ποιότητας ιμάντες.

Αλλά αν ταξιδεύετε με έναν προϋπολογισμό, θα μπορούσατε να ξοδέψετε μόλις $ 1 για ένα βασικό ζευγάρι σούπερ μάρκετ, ανάλογα με το τι ακολουθείτε.

Εάν θέλετε ένα αξιοπρεπές ζευγάρι που είναι τόσο άνετο και ανθεκτικό, δεν θα πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να το βρείτε, και η πληρωμή περίπου AU $ 10- $ 20 είναι αρκετά πρότυπο.

Εάν θέλετε να ανυψώσετε λίγο περισσότερο την κατάστασή σας, μπορείτε πάντα να παραδώσετε λίγα επιπλέον χρήματα για σχεδιαστικά γάντια όπως ο Havianas.

Αν βρεθείτε ποτέ στη μέση μιας έκτακτης ανάγκης, μπορείτε επίσης να τρέξετε σε μια μηχανή αυτόματης πώλησης καλαθιών. Με τα λουριά που βγαίνουν από τις αυτόματες μηχανές πώλησης, είναι σαφές ότι το προϊόν αυτό είναι πολύ περισσότερο από ένα απλό ζευγάρι υποδημάτων - είναι μέρος της αυστραλιανής ψυχής.

Πότε να μην φορέσει τα λουριά

Ενώ όλοι αγαπούν τα λουριά τους στην Αυστραλία, δεν είναι αποδεκτές σε όλες τις περιστάσεις.

Για παράδειγμα, εάν παρακολουθείτε μια επίσημη περίσταση, είναι τυπικά απαράδεκτο να φοράτε λουριά. Σε ορισμένες λέσχες και χώρους, ενδέχεται να σας αρνηθεί η είσοδος για να προσπαθήσετε να γλιστρήσετε τα λουριά σας μετά τις 6 μ.μ. Όταν ασχολείστε με τον αθλητισμό, ενδέχεται να γίνουν επίσης ολισθηροί και μη ασφαλείς.

Επίσης, εάν ο καιρός είναι απίστευτα βρεγμένος και βροχερός, οι θώρακες δεν είναι πιθανώς η καλύτερη επιλογή υποδημάτων, καθώς μερικά ζευγάρια μπορεί να απορροφούν νερό. Εάν οδηγείτε, συνιστάται να βγάλετε αυτά τα παπούτσια μακριά, καθώς μπορεί να γλιστρούν και να πιαστούν ανάμεσα στα πεντάλ.

Επεξεργασμένο από τη Sarah Megginson