Πώς να βρείτε καλοκαιρινές ενοικιάσεις στα Hamptons

Συμβουλές για το πώς να νοικιάσετε ένα μεγάλο καλοκαίρι στο Hamptons

Στο Νότιο Πιρούνι του ψαριού Long Island, Νέα Υόρκη, οι Hamptons αποτελούνται από δύο μεγάλες πόλεις, το East Hampton και το Southampton, που περιλαμβάνουν αρκετά μικρότερα χωριά και χωριουδάκια, όπως το Water Mill, το Sag Harbor, το Bridgehampton και το Wainscott. Μόνο η αναφορά στο όνομα του τόπου, "οι Χάμπτον", μαγεύει εικόνες από απεριόριστες παραλίες, αξιοθέατα διασημοτήτων και αρχιτεκτονικά αρχοντικά που ανήκουν στους πλούσιους και διάσημους.

Κάθε καλοκαίρι, πολλοί Long Islanders από μέρη κοντά και μακριά, τους Manhattanites και άλλους που αναζητούν τον ήλιο και την άμμο αναζητούν ενοικιάσεις στα Hamptons. Από το Westhampton έως το Sagaponack, το Amagansett, το East Hampton και άλλες περιοχές, η αναζήτηση γίνεται για εβδομαδιαία, μηνιαία ή καλοκαιρινά καταλύματα, όταν ο καιρός ζεσταθεί.

Αλλά πού είναι τα καλύτερα μέρη για ενοικίαση; Για την παραλία ή για την παραλία; Ο Gary DePersia, ανώτερος αντιπρόεδρος του The Corcoran Group, προσφέρει αυτές τις συμβουλές για την εύρεση μιας θερινής ενοικίασης στα Hamptons:

Μια ενοικίαση Hamptons Summer για να ικανοποιήσει τις συγκεκριμένες σας ανάγκες

Η DePersia συμβουλεύει να σκεφτεί ποιο χωριό ή χωριό θα θέλατε να νοικιάσετε. Λέει ότι αν θέλετε να είστε πιο κοντά στη Νέα Υόρκη, μπορείτε να εξετάσετε Southampton. Ψάχνετε για ένα σχετικά ήσυχο μέρος; Προτείνει το East Hampton, το Amagansett ή το Montauk. Χρειάζεστε μια κεντρική τοποθεσία; Ορισμένοι ενοικιαστές εκτιμούν το Bridgehampton ή το Sagaponack λόγω της εγγύτητάς τους σε περιοχές ανατολικά και δυτικά.

Βρείτε την καλύτερη θέση σας για Hamptons Καλοκαιρινές ενοικιάσεις - στην παραλία ή όχι στην παραλία;

Για να παραμείνει όσο το δυνατόν πιο κοντά στον ωκεανό, η DePersia προτείνει ενοικίαση στις περιοχές νότια της διαδρομής 27 ή, όπως λένε οι ντόπιοι, "νότια της εθνικής οδού". Αν βρεθείτε βόρεια της διαδρομής 27, θα είστε πιο κοντά στις γαλήνιες ακρογιαλιές και τις δασικές εκτάσεις, αλλά μπορείτε ακόμα να οδηγήσετε στις παραλίες.

Βρείτε το εύρος τιμών για τις καλοκαιρινές ενοικιάσεις Hamptons

Καλύτερος χρόνος για να ψάξετε ευκαιρίες για Hamptons Καλοκαιρινές Ενοικιάσεις;

Η εύρεση της ενοικίασης καλοκαιριού στο Hamptons είναι ζήτημα χρόνου. Πρέπει να νοικιάσετε νωρίς ή να περιμένετε για συμφωνίες; Ή θα διακινδυνεύσετε να μην βρείτε τίποτα αν ξεκινήσετε πολύ αργά την εποχή; Η DePersia προειδοποιεί: "Αν περιμένετε μέχρι την τελευταία στιγμή για ενοικίαση, ελπίζοντας να πάρετε τις καλύτερες τιμές, οι επιλογές σας μειώνονται σημαντικά ...

γιατί ... ο ιδιοκτήτης σπιτιού δεν είχε χρόνο να κάνει εναλλακτικά σχέδια για το καλοκαίρι ή το μήνα. "

Σημειώνει ότι τον Ιούλιο και τον Αύγουστο είναι οι μήνες που διοικούσαν τα υψηλότερα ενοίκια στα Hamptons. Αλλά εάν νοικιάσετε εκτός εποχής, από τον Σεπτέμβριο έως τον Μάιο, λέει, θα πληρώσετε ένα κλάσμα του κόστους ενοικίου του καλοκαιριού. "Εάν ένα σπίτι μισθώνει για $ 100.000 για την Ημέρα Μνήμης στην Ημέρα Εργασίας," εξηγεί, "ότι το ίδιο σπίτι από το Σεπτέμβριο έως τον Μάιο μπορεί να είναι 3.000 έως 5.000 δολάρια το μήνα."

Άλλα πλεονεκτήματα της ενοικίασης εκτός εποχής: ο καιρός και οι ωκεανοί είναι ακόμα καλοκαιρινοί, αλλά τα πλήθη του καλοκαιριού και η κυκλοφορία έχουν φύγει.

Εξακολουθείτε να μην μπορείτε να εγκαταστήσετε μια ενοικίαση Hamptons στον προϋπολογισμό σας; Σκεφθείτε να ενοικιάσετε μόνο για ένα μήνα αντί για ολόκληρη την εποχή. "Υπάρχουν πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού που επιθυμούν να νοικιάσουν για ένα μήνα, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν τα σπίτια τους και το καλοκαίρι", λέει η DePersia.

Και τέλος, να θυμάστε ότι οι καλοί ενοικιαστές έχουν συχνά καλές τιμές. Η DePersia εξηγεί ότι οι μελλοντικοί μισθωτές που είναι μη καπνιστές, όσοι αφήνουν τα κατοικίδια ζώα τους στο σπίτι και όσοι έρχονται με καλές αναφορές είναι πιο πιθανό να πείσουν έναν ιδιοκτήτη σπιτιού να του δώσει μια μεγάλη τιμή σε μια μίσθωση.

Τα δημοφιλή γραφεία ενοικίασης Hamptons περιλαμβάνουν: