Ταξίδι με πτώση στο Μεξικό

Γιατί να ταξιδέψετε στο Μεξικό το φθινόπωρο

Κάθε μία από τις εποχές προσφέρει μια ιδιαίτερη εμπειρία στο Μεξικό. Αν και ο χειμώνας είναι η πιο δημοφιλής εποχή του χρόνου για να επισκεφθείτε για να ξεφύγουμε από ψυχρότερες θερμοκρασίες, οι μήνες του φθινοπώρου προσφέρουν επίσης μερικές ειδικές εμπειρίες. Για πολλούς συχνούς ταξιδιώτες στο Μεξικό, η πτώση είναι ο προτιμώμενος χρόνος για επίσκεψη. Αναφέρουν τον ευχάριστο καιρό, τα λίγα πλήθη και τις μεγάλες προσφορές που βρέθηκαν αυτή τη στιγμή του χρόνου, όπως μερικοί εξαιρετικοί λόγοι για να επισκεφθείτε το Μεξικό κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου.

Φεστιβάλ και εκδηλώσεις

Υπάρχουν αρκετοί εορτασμοί στους οποίους μπορείτε να συμμετάσχετε κατά τη διάρκεια των φθινοπωρινών μηνών. Μπορείτε να συνδέσετε την εποχή πτώσης με την επιστροφή στο σχολείο ή να εργαστείτε μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, αλλά εδώ στο Μεξικό είμαστε απλώς προετοιμασμένοι για μερικές ειδικές διακοπές και εκδηλώσεις. Η Μεξικανική Ανεξαρτησία γιορτάζεται το Σεπτέμβριο και μερικές από τις εορταστικές εκδηλώσεις καλύπτουν όλο το μήνα. Το Φεστιβάλ Cervantino είναι ένα σημαντικό πολιτιστικό φεστιβάλ που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Guanajuato τον Οκτώβριο. Ημέρα των Νεκρών είναι μια άλλη μεξικανική γιορτή που γίνεται το φθινόπωρο και η οποία προσφέρει μια μοναδική ματιά στο μεξικάνικο πολιτισμό.

Μάθετε περισσότερα για τα φεστιβάλ και τα γεγονότα του φθινοπώρου στο Μεξικό:

Ταξίδι χαμηλής περιόδου

Η πτώση είναι η ιδανική στιγμή για να σχεδιάσετε μια ρομαντική απόδραση στο Μεξικό. Δεδομένου ότι είναι χαμηλή σεζόν, θα απολαύσετε λίγα πλήθη και εξαιρετική εξυπηρέτηση, και μπορείτε να έχετε πολλά από τα αξιοθέατα και τα αξιοθέατα για τον εαυτό σας: ειδυλλιακές συνθήκες για να περάσετε λίγο χρόνο με το γλυκό σας!

Δείτε τα κορυφαία 10 θέρετρα μόνο για ενήλικες στο Μεξικό για μερικές ιδέες για το πού θα το ξοδέψετε.

Από την άλλη πλευρά, αν θέλετε να πάρετε διακοπές με τα παιδιά σε ρυμούλκηση, είναι επίσης μια καλή στιγμή για αυτό. Μερικά από τα παιδιά διαμένουν δωρεάν προσφορές που προσφέρονται από τα θέρετρα στο Μεξικό είναι διαθέσιμα μέσα από την πτώση, δίνοντάς σας μια καλή δικαιολογία για να τεντώσετε το καλοκαίρι διασκέδαση σας έξω στους μήνες πτώση.

Ο καιρός

Ο καιρός στο Μεξικό το φθινόπωρο είναι ιδιαίτερα λεπτό - βροχερή εποχή έρχεται στο τέλος σε όλη την χώρα, έτσι θα έχετε να απολαύσετε την πλούσια, πράσινη βλάστηση, αλλά πιθανότατα δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε πολύ βροχή. Η εποχή των τυφώνων στο Μεξικό τελειώνει τον Νοέμβριο, οπότε εξακολουθούν να υπάρχουν πιθανότητες καταιγίδων κατά τους φθινοπωρινούς μήνες. Ελέγξτε αν το ξενοδοχείο σας προσφέρει εγγύηση τυφώνα και ακολουθήστε τις άλλες συμβουλές ταξιδιού της σεζόν του τυφώνα .

Περισσότερα για τον καιρό στο Μεξικό .

Συσκευασία για πτώση

Ελέγξτε την πρόγνωση του καιρού για τον προορισμό σας για λεπτομέρειες, αλλά για ταξίδια στο Μεξικό το φθινόπωρο, μπορεί να θέλετε να συσκευάσετε μια ομπρέλα ή αδιάβροχο. Εάν πρόκειται να είστε σε ένα μεγάλο υψόμετρο, πάρτε ένα πουλόβερ γιατί τα βράδια μπορούν να πάρουν ψυχρά. Ακόμα κι έτσι, δεν πρέπει να παραλείψετε το αντηλιακό, επειδή μπορείτε ακόμα να πάρετε ένα ηλιακό έγκαυμα, ακόμη και αν δεν αισθάνεται ζεστό. Εάν πηγαίνετε στην παραλία, πιθανότατα θα έχετε ζεστό καιρό, αλλά μπορεί να είναι λίγο υγρό, γι 'αυτό φροντίστε να επιλέξετε ελαφρύ, άνετο ρουχισμό.

Η πτώση είναι επίσης η εποχή του χρόνου, όταν το Chiles en Nogada , ένα από τα εθνικά πιάτα του Μεξικού, είναι σε εποχή, οπότε αν επισκέπτεστε το Μεξικό το φθινόπωρο, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να το δοκιμάσετε.