Εστιατόρια στο Τζορτζτάουν: Παραλία στο λιμάνι της Ουάσιγκτον

Μεγάλα μέρη για να δειπνήσετε κατά μήκος του ποταμού Potomac στην Ουάσιγκτον DC

Το Washington Harbour είναι ένας πρωταρχικός προορισμός για φαγητό στο Georgetown που προσφέρει εκπληκτική θέα στον ποταμό Potomac. Οι επισκέπτες μπορούν να δουν θέα στο Κέντρο Kennedy, στο νησί Roosevelt και στη Γέφυρα του Κλειδιού, ενώ γευματίζουν σε ένα παραθαλάσσιο εστιατόριο. Με μεγάλες υπαίθριες αυλές και παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια θεαματική ατμόσφαιρα όλο το χρόνο. Αυτή η ιστορική τοποθεσία Georgetown διαθέτει πολυτελή συγκυριαρχίες, χώρους γραφείων, ένα δημόσιο πάρκινγκ και εστιατόρια δίπλα στη θάλασσα, τα οποία προσφέρουν εποχιακή υπαίθρια τραπεζαρία και βραδινό brunch.

Το Georgetown Waterfront Park βρίσκεται δίπλα στα εστιατόρια και είναι ένα ωραίο μέρος για να κάνετε μια βόλτα πριν ή μετά το γεύμα σας. Δείτε το χάρτη του Τζορτζτάουν.

Πλήρης εξυπηρέτηση εστιατορίων

Sequoia - 3000 Κ. NW, Washington, DC (202) 944-4200. Το εστιατόριο προσφέρει σύγχρονη αμερικανική κουζίνα και είναι ιδιαίτερα δημοφιλές για χαρούμενη ώρα και brunch κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Τα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή προσφέρουν υπέροχη θέα στον ποταμό Potomac. Το υπαίθριο αίθριο είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να απολαύσετε το γεύμα ή το δείπνο σε μια ζεστή μέρα.

Tony & Joes Seafood - 3050 Κ. NW, Washington, DC (202) 944-4545. Το εστιατόριο με θαλασσινά έχει ένα ανοιχτό κατώφλι με έμφαση στην προκυμαία. Το μενού περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα θαλασσινών από κέικ καραβιού τύπου Maryland έως New England Grill SwordFish, σε ολόκληρο το αστακό του Maine μέχρι το μαύρο Mahi Mahi από τον Κόλπο του Μεξικού. Επίσκεψη τις Κυριακές για το βραβευμένο μπουφέ του brunch.

Μπανγκόκ Joes Μπάρμπεκιου - 3050 K St NW Ουάσιγκτον DC (202) 333-4422.

Το εστιατόριο προσφέρει παραδοσιακή ταϊλανδέζικη κουζίνα με σύγχρονη αμερικανική συστροφή. Τα πιάτα ενσωματώνουν τις εξωτικές γεύσεις και τα αρώματα της οδού της Μπανγκόκ μαζί με τις γεύσεις της Ιαπωνίας, της Κίνας, του Βιετνάμ και της Γαλλίας.

Nick's Riverside Grill - 3050 Κ St. NW, Washington DC (202) 342-3535. Το απλό αμερικανικό εστιατόριο διαθέτει σαλάτες, σάντουιτς και εισόδους, όπως σολομό στη σχάρα, μαύρο καουμπόη ribeye και crabcake Maryland.

Ο σχεδιασμός είναι ένα χωρισμένο επίπεδο με ένα μεγάλο μπαρ, ένα τζάκι και τραπεζαρίες που βλέπουν στον ποταμό Potomac και την πλευρά του συνωστισμού του λιμανιού.

Οι αγρότες Fishers Bakers - 3000 K St. NW, Ουάσιγκτον, DC (202) 298-TRUE (8783). Το εστιατόριο διαθέτει τραπεζαρία στυλ American Farmhouse σε ένα μοντέρνο, πολυτελές και φιλικό προς το περιβάλλον περιβάλλον. Υπάρχει ένα εσωτερικό φούρνο, σούσι μετρητή, και ένα πλήρες μπαρ με 24 βρύσες βρύσες. Το εστιατόριο ανήκει στους περισσότερους από 40.000 οικογενειακούς αγρότες της Ένωσης Γεωργών της Βόρειας Ντακότα (NDFU) και παρέχεται από εκατοντάδες οικογενειακούς αγρότες παντού.

Fiola Mare - 3050 Κ. NW Washington DC (202) 628-0065. Το εστιατόριο ειδικεύεται στα ιταλικά και μεσογειακά θαλασσινά που παρασκευάζονται με κομψή απλότητα και συνδυάζονται με τα καλύτερα κρασιά. Τα μενού βασίζονται στα καλύτερα, φρέσκα συστατικά που διατίθενται και επομένως αλλάζουν καθημερινά και εποχιακά.

Περιστασιακά επιλογές φαγητού

Το Washington Harbour διαθέτει χώρο στάθμευσης γκαράζ που λειτουργεί από το πάρκο Colonial. Το γκαράζ βρίσκεται στο 3000K St NW, στο Ανατολικό Κτίριο του Ουάσινγκτον. Η είσοδος βρίσκεται στο K στούντιο μεταξύ 30 και St. Thomas Jefferson St. Διαβάστε περισσότερα για το λιμάνι της Ουάσινγκτον