Ενηλίκων διασκέδαση για τις γυναίκες στο Λας Βέγκας

Ένας άντρας, πέντε γυναίκες στο Λας Βέγκας

Επιτρέψτε μου να είμαι ειλικρινής μαζί σας από το ρόπαλο, Μια διογκωμένη g-string στο πρόσωπό σας δεν είναι αστείο. Πραγματικά, δεν είναι. Γιατί το λέω αυτό;

Καθώς η σύζυγός μου πλήρωσε αυτό το στεροειδές, λαμβάνοντας, Adonis, ψάχνοντας παιδί για να μου δώσει έναν χορό γύρο ως μέρος της προσπάθειάς μου να διορθώσω ένα στοίχημα και να ενημερώσω τις γυναίκες σχετικά με την ψυχαγωγία στο Λας Βέγκας, έχασα σχεδόν το στομάχι μου. Αυτός ο τύπος σχεδόν έχασε μερικά πράγματα από τον spandex λουριά του καθώς χόρευε ίντσες από τη μύτη μου.

Όλα αυτά ξεκίνησαν αρκετά αθώα με ένα στοίχημα που η σύζυγός μου είχε κάνει για τα πάρτι bachelorette που είναι το επόμενο μεγάλο πράγμα στο Λας Βέγκας. Ουσιαστικά, ήταν της γνώμης ότι υπήρχαν περισσότερες γυναίκες που απολαμβάνουν μια τελευταία βράδυ από τους άνδρες αυτές τις μέρες. Το ακριβές της απόσπασμα ήταν: "Οι γυναίκες φορούν τα παντελόνια στα περισσότερα νοικοκυριά αυτές τις μέρες, έτσι ώστε να έχουν απελευθερωθεί μέχρι να επιδιώξουν την ψυχαγωγία ενηλίκων. Ναι, στην πραγματικότητα θέλουν να αφήσουν τα παιδιά και τους συζύγους στο σπίτι για μια νύχτα διασκέδασης κοριτσιών. "

Συμφώνησα ότι οι γυναίκες θέλουν να διασκεδάζουν , αλλά η ιδέα ότι μόνο και μόνο επειδή κάθομαι καθημερινά στο σπίτι δεν φορώ τα παντελόνια, καλά, δεν το νομίζω. Επέμεινε ότι θα μπορούσε να βρει περισσότερες γυναίκες με κόμματα στο Λας Βέγκας από τους άνδρες και ότι θα πρέπει να επικεντρωθώ λίγο περισσότερο στην ψυχαγωγία των γυναικών.

Για να γίνει αυτό το μακρύ ιστορικό στοιχειώδες και μικρότερο, είχε δίκιο. Το αρσενικό είδος με είχε αφήσει κάτω, καθώς ήταν σε θέση να βρει δεκαπέντε ομάδες γυναικών σε εορταστική κατάσταση, θα μπορούσα να συγκεντρώσω έξι γκρουπ.

Οι γυναίκες είχαν αναλάβει το Λας Βέγκας και συμφώνησα να επικεντρωθώ λίγο περισσότερο στις γυναίκες και στις ανάγκες τους και έπρεπε να συμφωνήσω σε μια νύχτα στην πόλη με τη γυναίκα μου και λίγους φίλους της.

Έτσι η νύχτα άρχισε μαζί μου να πρέπει να καθίσετε σε μια επίδειξη με τους άνδρες από την Αυστραλία και το "Thunder from Downunder" στο Excalibur.

Αυτό ήταν μερική αποπληρωμή, όπως είχα εξηγήσει ότι ήμουν κάθισαν με έναν υπάλληλο από τους Ολυμπιακούς Κήπους που συνέβη να είναι Αυστραλός. Εξήγησα ότι ως μέρος της έρευνάς μου ήταν απαραίτητο να συμμετάσχω σε συνομιλίες με τις γυναίκες των συλλόγων κυρίων. Εκείνη την εποχή δεν φαινόταν να με απασχολεί, αλλά ειλικρινά, πραγματικά δεν ένιωθα την ανάγκη να ακούσω έναν ουρανό ψιθυρισμένο στο αυτί μου: «Είσαι λίγος χαριτωμένος τύπος».

Το αγαπούσε όπως και οι φίλοι της.

Τυχερός για μένα δεν προσκάλεψε κανέναν στο τραπέζι μας, αλλά μπορώ να δω γιατί ο υπέροχος Αυστραλός στους Ολυμπιακούς Κήπους άφησε την πατρίδα της, αυτοί οι τύποι είναι λίγο πολύ ιδρωμένοι για το γούστο μου. Πραγματικά, ποιος ξυρίζεται το στήθος τους έτσι;

Καθώς τελείωσε αυτή η συναυλία, ελάχιστα είχαμε χρόνο να διαπραγματευτούμε για το τέλος της βραδιάς, καθώς ήμασταν γρήγοροι για να φτάσουμε στην επόμενη μας εκπομπή "Men: The Show". Αρχικά σκέφτηκα ότι κατευθυνθήκαμε σε μια έκδοση των Κέντρων Κωμωδίας "The Man Show", αλλά δυστυχώς δεν ήταν πουθενά κοντά σε αυτό. Δεν υπάρχει ούτε ένα κορίτσι σε τραμπολίνα στη θέση του. Πιστεύω ότι η μπύρα ήταν επίσης ανύπαρκτη. Από ό, τι μου είπαν, οι μαρτίνι της Apple ήταν καλές. Προσπάθησα να λούμω τον εαυτό μου στην κατάσταση μέθης που παραδίδεται από τον φίλο μου Johnny Walker.

Πρέπει να επισημάνω ότι οι γυναίκες εξ ορισμού είναι απίστευτα ελκυστικά πλάσματα. Οι γυναίκες κατέχουν τις καμπύλες και τη συμμετρία της καλής τέχνης. Οι άνδρες, λοιπόν, δεν πρέπει να εκτίθενται και να εκτίθενται. Η αρσενική μορφή δεν είναι ελκυστική. ειλικρινά, θα ήθελα να γυρίσω τα φώτα προς τα κάτω όταν το ντους. Οι άντρες, έχουμε απλώς περισσότερα να προσφέρουμε στην καρδιά και στο μυαλό.

Είμαι βέβαιος ότι οι περισσότερες γυναίκες συμφωνούν με αυτό.

Καθώς εγκαταλείψαμε την παράσταση στο Rivira, τα κορίτσια προσπάθησαν να μας δουν να δουν τους χορευτές "Chippendales" στο Ρίο αλλά είχαν ήδη την τελευταία τους εμφάνιση.

Τι ντροπή, έτσι σκέφτηκα.

Θα πρέπει να σημειώσω ότι όταν αφήνετε ένα δωμάτιο γεμάτο από γυναίκες που βλέπουν γυμνούς άνδρες και βρίσκεστε στην πίσω πλευρά μιας λιμουζίνας με πέντε από αυτές τις γυναίκες τα πράγματα γίνονται αρκετά ενδιαφέροντα. Τίποτα βρώμικο ή τίποτα, αλλά αυτά τα κορίτσια ήταν έτοιμα να φτάσουν στο σπίτι και να κάνουν τους συζύγους τους ευτυχείς. Άρχισα να σκέφτομαι την καλή τύχη μου. Όταν σταμάτησε ο Λίμο, έφτασα στο σκάφος για να δω ότι τα κορίτσια είχαν αρκετό και με πήγαν στους "Ολυμπιακούς Κήπους" ως προσφορά ειρήνης.

Θα παραδεχτώ ότι πέρασα πολύ καιρό με το σκίτσο και το ουίσκι σ 'αυτή τη νύχτα, αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως ξέχασα ότι ο δεύτερος όροφος αυτού του συλλόγου αγαπημένων τζέντλεμαν προσφέρει μια ολόπλευρη αναθεώρηση.

Έτσι κατέληξα με ένα ασημένιο λουρί, περιμένω, spandex, ασημένιο ύφασμα, τεντώστε την ικανότητα συγκράτησης που τρίβεται στο μάγουλο μου σαν τσιντσιλά που θέλει να αγκαλιάσει. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο άβολα.

Όσο για τις κυρίες, απολάμβαναν την προσοχή που με παρακολουθούσε, αλλά αργότερα παραδέχτηκαν ότι πραγματικά δεν χρειαζόταν τους χορευτικούς τύπους σε όλο τους για να περάσουν καλά.

Η σύζυγός μου ξεπέρασε τη βραδιά κάνοντας έναν από τους άνδρες χορευτές να έρθει και να καθίσει στην αγκαλιά μου και να δοκιμάσει την καλύτερη αυστραλιανή προφορά της «Καλημέρα, σύντροφος;» Ήταν μια κακή προφορά και το σώμα του ήταν λίγο πολύ ιδρωμένο για τους khakis μου.

Έτσι, εάν βρεθείτε περπατώντας γύρω από μια χαρτοπαικτική λέσχη και βλέπετε μια ομάδα γυναικών που γιορτάζουν την πτώση μιας άλλης αδελφής στις τελετές του ιερού γάμου, γνωρίζετε ότι οι γυναίκες φορούν αυτές τις μέρες τα παντελόνια και αξίζουν να βγουν έξω και να έχουν λίγο της διασκέδασης, αρκεί να μην σας κάνουν να φορέσετε μικροσκοπικά, ασημένια, εσώρουχα για το λουρί το επόμενο βράδυ.