Τι να φοράτε στη Σουηδία

Τι πρέπει να φοράτε στη Σουηδία; Μια μικρή σκέψη και προετοιμασία είναι εντάξει πριν πηδήσετε σε ένα αεροπλάνο. Ανάλογα με την εποχή του χρόνου και τις περιοχές της χώρας που περιλαμβάνονται στο δρομολόγιο, τα ρούχα που χρειάζονται για το ταξίδι σας στη Σουηδία θα διαφέρουν δραστικά.

Το στυλ της ένδυσης

Οι Σουηδοί τυπικά ντύνονται ανεπίσημα αλλά μοντέρνα. Οι άνδρες χρειάζονται ένα σακάκι και γραβάτα για επαγγελματικές συναντήσεις και καλό φαγητό. Τα φορέματα και τα κοστούμια παντελονιών είναι κατάλληλα για τις επιχειρήσεις και τις καλές επιλογές για φαγητό για τις γυναίκες.

Οι Σουηδοί προτιμούν ρούχα από φυσικές ίνες όπως μαλλί, λινά, βαμβάκι και μετάξι. Φορέστε έξυπνα ενδύματα σε φυσικά χρώματα.

Αν σκοπεύετε να σταματήσετε σε μια από τις πολλές εκκλησίες της Σουηδίας, όπως το Riddarholm, αποφύγετε τα ρούχα που εκθέτουν πολλά δέρματα ή μπορεί να θεωρηθούν ακατάλληλα. Παραδείγματα περιλαμβάνουν σύντομα σορτς και μίνι φούστες, μπλούζες, μπλούζες χαμηλού κοψίματος, ρούχα με τρύπες (σχεδιασμένα ως τέτοια ή με άλλο τρόπο) και ορισμένα ρούχα με έντυπο κείμενο.

Καλοκαιρινά ρούχα

Κάποιος μπορεί να υποθέσει ότι η Σουηδία θα είναι δροσερή στο κρύο το μεγαλύτερο μέρος του έτους με βάση το βόρειο γεωγραφικό πλάτος της. Ωστόσο, η Σουηδία έχει τέσσερις ξεχωριστές εποχές και εύκρατο κλίμα. Οι θερμοκρασίες το καλοκαίρι κυμαίνονται συνήθως από 68 έως 77 μοίρες. Πακέτο (ή αγοράστε) μια μικρή ομπρέλα, ένα αδιάβροχο αδιάβροχο και αδιάβροχες μπότες γιατί βρέχει πολύ. Η Στοκχόλμη , η πρωτεύουσα, λαμβάνει 22 ίντσες βροχής κάθε χρόνο. Μερικά ζεύγη τζιν είναι απαραίτητο.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ζευγάρι πουλόβερ, ζακέτες ή σακάκια.

Υπάρχει μια περίφημη περιήγηση με σκάφος, και ένα windbreaker ή άλλο κορυφαίο στρώμα σημαίνει μια άνετη βόλτα με βάρκα αν είναι windy.

Επίσης, φροντίστε να συμπεριλάβετε κατάλληλη ενδυμασία κολύμβησης. Το μικρό νησί Långholmen είναι ένα πολύ δημοφιλές σημείο κολύμβησης. Χάρη στη μετατόπιση του Βόρειου Ατλαντικού, το νερό είναι πολύ πιο ζεστό από το αναμενόμενο.

Για περιήγηση στα αξιοθέατα, φέρνετε ένα καλό ζευγάρι παπούτσια για άνδρες και παπούτσια για περπάτημα / τρέξιμο, πλατύ παπούτσια ή παπούτσια με χαμηλό τακούνι για τις γυναίκες. Αποφύγετε τα παπούτσια που είναι σφιχτά ή που τσίμπημα.

Χειμερινή Ρούχα

Το μπουλντόγκ για να γνωρίζει τι να φορέσει στη Σουηδία κατά τη διάρκεια του τυλίγματος είναι επίστρωση. Αυτό είναι απλό. Η στρώση επιτρέπει στο άτομο να ρυθμίσει γρήγορα την ενδυμασία του για να διατηρήσει μια άνετη θερμοκρασία εάν ο καιρός ή το επίπεδο δραστηριότητας αλλάξει κατά τη διάρκεια της εκδρομής. Υπάρχουν ουσιαστικά τρία επίπεδα ένδυσης που χρειάζονται.

Το βασικό στρώμα ρούχων έρχεται σε επαφή με το δέρμα. Το μεσαίο στρώμα του ιματισμού λειτουργεί ως μόνωση από το κρύο. Το πάνω στρώμα, ή το εξωτερικό κέλυφος, θα πρέπει να σταματήσει τη βροχή, το χιόνι και τον άνεμο. Όπως και το καλοκαίρι, μερικά ζευγάρια τζιν είναι απαραίτητο.

Βασική στρώση

Το Long Johns ή το θερμικό εσώρουχο είναι άλλα ονόματα για αυτό το ρούχο. Αυτό το επίπεδο ένδυσης είναι σημαντικότερο όταν αγωνιζόμαστε για το χειμώνα. Μακριά μανίκια κορυφές και τη μέση στο πυθμένα αστράγαλο είναι ζωτικής σημασίας. Τα υλικά που απορροφούν και συγκρατούν ιδρώτα όπως το βαμβάκι θα ψύξουν τον χρήστη και δεν είναι ιδανικές επιλογές. Αντ 'αυτού, πακέτο μετάξι ή μαλλί μερινό. Πρόσφατα, η πρακτική της "μούλερ" έλαβε αρνητική προσοχή. Βεβαιωθείτε ότι η ενδυμασία σας έρχεται για έναν ηθικό κατασκευαστή ενδυμάτων.

Μέση στρώση

Το μεσαίο στρώμα λειτουργεί όπως η μόνωση στο σπίτι. Αυτά τα ρούχα πρέπει να προστατεύουν από το κρύο κρατώντας θερμότητα στο σώμα. Παραδείγματα αυτού του είδους είναι τα μάλλινα πουλόβερ, το τρίχωμα και το βαρέος βαμβάκι. Τα τζιν, τα παντελόνια κοτρουζ και τα παντελόνια είναι τα κατάλληλα εργαλεία για το βυθό. Αδιάβροχα παπούτσια και αδιάβροχες μπότες είναι απαραίτητη. Πακετάρετε μερικά ζευγάρια μάλλινες κάλτσες. Ανάλογα με τη δραστηριότητα και τη θέση εντός της χώρας, ίσως απαιτούνται δύο στρώματα κάλτσες για βέλτιστη άνεση.

Εξωτερική στρώση

Αυτό το στρώμα λειτουργεί ως ασπίδα έναντι των χειμερινών στοιχείων. Τα αποτελεσματικά εξωτερικά ενδύματα προστατεύονται από το χιόνι, τους ισχυρούς ανέμους και τη βροχή. Μερικά παραδείγματα περιλαμβάνουν αδιάβροχο fleece, σακάκια ορειβασίας και σακάκι σκι. Μαζί με αυτές τις ιδέες, φροντίστε να πακετάρετε ζεστά γάντια, καπέλο και ζευγάρι ζεστά κασκόλ. Παπούτσια συσκευασίας με πέλματα ανθεκτικά στο νερό και επένδυση γούνας.

Εάν χτυπάτε τις πλαγιές, φροντίστε να φέρετε ένα bungee για να αφαιρέσετε όλες τις ανησυχίες για την απώλεια του τηλεφώνου ενώ διασκεδάζετε.

Το Βασίλειο της Σουηδίας είναι μια όμορφη σκανδιναβική χώρα. Με τις μαγευτικές πόλεις και τα τοπία που προκαλούν την ανάσα, δεν είναι περίεργο γιατί τόσοι πολλοί παραθεριστές την επιλέγουν.