Ανακαλύψτε τα ξενοδοχεία Sandcastle της Ολλανδίας

Ψάχνετε για ένα δροσερό και ασυνήθιστο μέρος για να μείνετε; Μαζί με δενδρόφυτα σπίτια , σπίτια hobbit , yurts και ξενοδοχεία πάγου , ο κατάλογος των μοναδικών επιλογών κατάλυσης περιλαμβάνει τώρα τα ψαροκάικα σε μέγεθος όπου μπορείτε να περάσετε τη νύχτα.

Ξενοδοχεία Sandcastle στην Ολλανδία

Το καλοκαίρι του 2015, οι γλύπτες της άμμου δημιούργησαν για πρώτη φορά δύο ξενοδοχεία sandcastle στην Ολλανδία - ένα In Oss και το άλλο στο Sneek - και έχουν επαναλάβει την προσπάθεια στα επόμενα καλοκαίρια.

Και οι δύο πόλεις φιλοξενούν ετήσια φεστιβάλ αμμοσυλλογής κάθε καλοκαίρι, αλλά, περίεργα, ούτε βρίσκονται στον ωκεανό.

Από το εξωτερικό, τα ξενοδοχεία μοιάζουν ακριβώς όπως γιγαντιαία ψαροκάικα, γεμάτα με πυργίσκους και περίπλοκα γλυπτά.

Αυτά τα pop-up Zandhotels είναι τα πρώτα ξενοδοχεία στον κόσμο του sandcastle. Προσφέρουν εκπληκτικά άνετα διανυκτερεύοντα καταλύματα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, καθώς και περίπλοκα σχέδια που περιλαμβάνουν αναβατήρες, πυργίσκους και εκπληκτικά αγάλματα άμμου. Για λόγους ασφαλείας, οι εσωτερικοί χώροι είναι κατασκευασμένοι από άμμο επεξεργασμένο με σκληρυντικό για να αποφευχθεί η φθορά και ενισχυμένες με ξύλινα κουφώματα, τα οποία με τη σειρά τους καλύπτονται με ένα στρώμα άμμου.

Ο όρος "όλος-άμμος" ισχύει για τους τοίχους, τα πατώματα και άλλα χαρακτηριστικά σχεδιασμού, όπως τα έργα τέχνης, αλλά όχι τα έπιπλα ή τα κλινοσκεπάσματα, οπότε δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για την παρακολούθηση της άμμου παντού. Πολλά χαρακτηριστικά γνωρίσματα, όπως το ντους, τα εξαρτήματα μπάνιου, το χαλί και το κλουβί με ελατήρια είναι κατασκευασμένα με παραδοσιακά υλικά.

Τα Zandhotels, τα οποία οι κατασκευαστές ανοικοδομούν κάθε καλοκαίρι, εμπνεύστηκαν από τα ξενοδοχεία πάγου που αναδύονται κάθε χειμώνα στη Σκανδιναβία και τον Καναδά. Κατά τη διαμονή σας σε ένα ξενοδοχείο πάγου σημαίνει διαρκή ψυχρές θερμοκρασίες πολύ κάτω από το πάγωμα, αυτά τα ξενοδοχεία sandcastle προσφέρουν πιο άνετες συνθήκες, όπως ένα πραγματικό κρεβάτι, ηλεκτρικό ρεύμα και ένα λουτρό εργασίας με φρέσκες λευκές πετσέτες.

Ένα χαλί καλύπτει το πάτωμα άμμου του δωματίου, όπου το κόστος μιας διανυκτέρευσης είναι περίπου $ 170 μια νύχτα για δύο άτομα, συμπεριλαμβανομένου του δωρεάν wi-fi.

Προς το παρόν, αυτή η εμπειρία είναι αποκλειστικά για μια οικογένεια με ενήλικα παιδιά. Οι επισκέπτες πρέπει να είναι 18 ετών και άνω για να κάνουν check in.

Να φτάσετε στο Zandhotels

Προσπαθώντας να αποφασίσετε ποιο ξενοδοχείο στο Sandcastle θα επισκεφθείτε; Ο πιο γραφικός προορισμός είναι η Sneek, μια πολυσύχναστη πόλη περίπου 33.000 κατοίκων στη Φρίσλαντ και είναι γνωστή για τις εσωτερικές πλωτές οδούς της, αποτελούμενες από λίμνες, κανάλια και ποτάμια. Η διαδρομή βόρεια από το Άμστερνταμ στο Sneek διαρκεί λιγότερο από μιάμιση ώρα. Μπορείτε επίσης να ταξιδέψετε με τρένο από το Άμστερνταμ. το ταξίδι διαρκεί περίπου τρεις ώρες, συμπεριλαμβανομένων των συνδέσεων στο Amersfoort και το Leeuwarden.

Το Sneek είναι ένα αξιοσημείωτο ιστιοπλοϊκό κέντρο, με μαρίνα και σχολές ιστιοπλοΐας. Το Sneek είναι επίσης το σπίτι του Εθνικού Μοντέλου Τραίνο Μουσείο, το οποίο θα χαρεί τους λάτρεις των τρένων και των παιδιών. Υπάρχουν απίστευτα λεπτομερή dioramas, και διαδραστικά χαρακτηριστικά που αφήνουν τα παιδιά να κάνουν τα τρένα να πάτε πιέζοντας ένα κουμπί.

Oss είναι μια πόλη εργατικής τάξης περίπου 58.000 κατοίκων στη νότια Ολλανδία, στην επαρχία της Βόρειας Βραβάντης. Η διαδρομή νότια από το Άμστερνταμ στο Oss διαρκεί λιγότερο από μιάμιση ώρα. Μπορείτε επίσης να ταξιδέψετε με τρένο από τον Κεντρικό Σταθμό του Άμστερνταμ. το ταξίδι διαρκεί περίπου 90 λεπτά χωρίς συνδέσεις.

Το Oss είναι διάσημο για τις σημαντικές αρχαιολογικές ανακαλύψεις στις ταφές Vorstengraf, οι οποίες είναι μερικές από τις μεγαλύτερες ταφές στην Ολλανδία και το Βέλγιο. Ο λόφος Vorstengraf ("οι τάφοι του βασιλιά") είναι περίπου 9 μέτρα ύψος με διάμετρο 177 πόδια. Αυτοί οι τάφοι χτίστηκαν την περίοδο της Πρώιμης Εποχής του Χαλκού έως την Πρώιμη Εποχή του Σιδήρου, μεταξύ 2000 και 700 π.Χ.

Ελέγξτε τις αεροπορικές πτήσεις προς την Ολλανδία

Άλλα ξενοδοχεία σε Sandcastle

Το 2008, ένας βρετανός προγραμματιστής έκανε πρωτοσέλιδα όταν "το πρώτο ξενοδοχείο στον κόσμο του sandcastle" χτίστηκε στην παραλία Weymouth στο Dorset, Αγγλία, σε αυτό που φαινόταν να αποτελεί διαφημιστικό κυνήγι. Ολόκληρος ο χώρος (ένα υπνοδωμάτιο με διπλά κρεβάτια, ένα με ένα διπλό κρεβάτι) θα μπορούσε να ενοικιαστεί για περίπου 18 δολάρια τη νύχτα. Ήταν μια υπαίθρια κατασκευή χωρίς στέγη, η οποία, όπως είπε ο προωθούμενος, έδωσε στους επισκέπτες την ευκαιρία να αστραφούν τη νύχτα.

Δεν υπήρχαν εγκαταστάσεις μπάνιου και ο κύριος του έργου προειδοποίησε τους επισκέπτες ότι η άμμος "παίρνει παντού".