Πού να πάτε στην Ιαπωνία

Αν αποφασίσετε να πάτε στην Ιαπωνία, πού θα επισκεφθείτε ενώ είστε στην Ιαπωνία;

Χοκάιντο

Το Χοκάιντο, το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Ιαπωνίας, είναι το βορειότερο νομό. Το θεαματικό τοπίο και οι όμορφες φυσικές εκτάσεις προσελκύουν πολλούς ταξιδιώτες. Ο καιρός είναι ήπιος το καλοκαίρι. Είναι πολύ κρύο το χειμώνα, αλλά είναι ένας καλός προορισμός για σκι. Υπάρχουν πολλές πηγές οντσών στο Hokkaido.
Πληροφορίες Hokkaido

Περιοχή Tohoku

Η περιοχή Tohoku βρίσκεται στο βόρειο νησί Honshu της Ιαπωνίας και αποτελείται από νομούς Αομόρι, Ακίτα, Ιουάτε, Γιαμαγκάτα, Μιγιάγκι και Φουκουσίμα. Υπάρχουν πολλά γνωστά καλοκαιρινά φεστιβάλ που πραγματοποιούνται στην περιοχή αυτή, όπως οι Aomori Nebuta Matsuri και Sendai Tanabata Matsuri. Πολλές τοποθεσίες στο Hiraizumi, νομός Iwate είναι εγγεγραμμένες στη λίστα παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO.
Πληροφορίες Tohoku

Περιοχή Καντό

Η περιοχή Kanto βρίσκεται στη μέση του νησιού Honshu στην Ιαπωνία και αποτελείται από νομούς Tochigi, Gunma, Ibaraki, Saitama, Chiba, Τόκιο και Kanagawa. Το Τόκιο είναι η πρωτεύουσα της Ιαπωνίας. Είναι ένας καλός προορισμός για τους ταξιδιώτες που θέλουν να απολαύσουν τη ζωή της πόλης. Άλλοι δημοφιλείς προορισμοί σε αυτήν την περιοχή είναι το Yokohama, Kamakura, Hakone, Nikko και ούτω καθεξής.
Πληροφορίες Kanto

Περιοχή Chubu

Η περιοχή Chubu βρίσκεται στη μέση της Ιαπωνίας και αποτελείται από τους νομούς Yamanashi, Shizuoka, Niigata, Nagano, Toyama, Ishikawa, Fukui, Gifu και Aichi.

Οι δημοφιλείς τουριστικοί προορισμοί στην περιοχή αυτή είναι το Mt. Fuji και Fuji πέντε λίμνες , Kanazawa, Nagoya, Takayama, και ούτω καθεξής.
Πληροφορίες Chubu

Περιοχή Kinki

Η περιοχή Kinki βρίσκεται στη δυτική Ιαπωνία και αποτελείται από νομούς Shiga, Kyoto, Mie, Nara, Wakayama, Osaka και Hyogo. Υπάρχουν τόσα πολλά ιστορικά μέρη για να δείτε στο Κιότο και τη Νάρα.

Η Οσάκα είναι ένας καλός προορισμός για να απολαύσετε την πόλη της Ιαπωνίας.
Πληροφορίες περιοχής Kinki

Περιοχή Chugoku

Η περιοχή Chugoku βρίσκεται στο δυτικό νησί Honshu και αποτελείται από νομούς Tottori, Okayama, Hiroshima, Shimane και Yamaguchi. Το νησί Miyajima στη Χιροσίμα είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
Πληροφορίες περιοχής Τσούγκουκου

Περιοχή Shikoku

Το νησί Shikoku βρίσκεται ανατολικά του Kyushu και αποτελείται από τους νομούς Kagawa, Tokushima, Ehime και Kochi. Είναι διάσημο για το προσκύνημα στους 88 ναούς του Shikoku.
Shikoku Περιφέρεια Σύνδεσμοι

Περιοχή Kyushu

Το Kyushu είναι το τρίτο μεγαλύτερο νησί της Ιαπωνίας και βρίσκεται στη νοτιοδυτική Ιαπωνία. Αποτελείται από τους νομούς Φουκουόκα, Σαγά, Οίτα, Ναγκασάκι, Κουμαμότο, Μιγιαζάκι, Καγκοσίμα. Ο καιρός είναι γενικά ήπιος στο Kyushu, αλλά η βροχόπτωση τείνει να είναι υψηλή κατά τη διάρκεια της βροχερής περιόδου. Οι δημοφιλείς τουριστικοί προορισμοί περιλαμβάνουν τη Φουκουόκα και το Ναγκασάκι.
Πληροφορίες περιοχής Kyushu

Οκινάουα

Η Οκινάουα είναι ο νοτιότερος νομός της Ιαπωνίας. Η πρωτεύουσα-πόλη είναι Naha, η οποία βρίσκεται στο νότιο κύριο νησί της Okinawa ( Okinawa Honto ).
Πληροφορίες της Οκινάουα

Δείτε αυτόν τον χάρτη της Ιαπωνίας για τοποθεσίες περιφερειών.