Βρείτε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια με ένα κομμάτι φαξ

Οι αγορές για φθηνά αεροπορικά εισιτήρια μπορεί να είναι μια απογοητευτική διαδικασία. Οι αεροπορικές πτήσεις φτάνουν και πέφτουν σαν τις τιμές των μετοχών. Το να γνωρίζουμε το ποσοστό μετακίνησης για ένα εισιτήριο σε έναν συγκεκριμένο προορισμό είναι σχεδόν αδύνατο να κρίνουμε. Ο χαμηλότερος ναύλος αυτής της εβδομάδας θα μπορούσε να υποτιμηθεί την επόμενη εβδομάδα.

Πολλοί ταξιδιώτες που προτιμούν τον προϋπολογισμό προτιμούν τους ιχνηλάτες ναύλων που κλειδώνουν σε μια ορισμένη τιμή και στη συνέχεια ενεργοποιούν τις ειδοποιήσεις όταν αλλάζει η τιμή. Είναι μια τιμή στο δρόμο; Μπορεί να είναι καιρός να αγοράσετε πριν το κόστος ανέβει μακριά. Μειώνεται η τιμή; Αν είναι τώρα σε προσιτή τιμή, ίσως είναι καιρός να το αγοράσετε.

Η εύρεση ενός αγαπημένου tracker είναι θέμα προσωπικής προτίμησης. Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς να χρησιμοποιήσετε έναν ιχνηλάτη ναύλων, πώς να επεξεργαστείτε τις παρεχόμενες πληροφορίες και γιατί κάποιες προσπάθειες παρακολούθησης των ναύλων δεν χρειάζεται να περιλαμβάνουν έναν προορισμό.