Τι είναι το Party Hostel;

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για αυτό το Backpacking Staple

Εάν ερευνάτε πώς να κάνετε ένα επερχόμενο ταξίδι σε έναν προϋπολογισμό, πιθανότατα θα συναντήσετε τον ξενώνα φάσης κατά τη διάρκεια της έρευνάς σας. Έτσι, τι, ακριβώς, είναι ένας ξενώνας και πώς μπορείτε να μείνετε σε ένα;

Ο ξενώνας για πάρτι είναι σαν οποιοσδήποτε άλλος ξενώνας , επειδή διαθέτει δωμάτια dorm, είναι φτηνό και προσελκύει ένα νεότερο πλήθος ταξιδιωτών. Οι ξενώνες του Party, ωστόσο, απευθύνονται σε backpackers που θέλουν να ζήσουν τη νυχτερινή ζωή σε ένα μέρος, καθώς και τους πολιτιστικούς και ιστορικούς χώρους.

Οι ξενώνες του χώρου εξυπηρετούν αυτό προσφέροντας κάθε είδους διασκεδαστικές εμπειρίες για τους καλεσμένους τους. Θα βρείτε συχνά ένα μπαρ ή ένα παμπ που είναι χτισμένο σε ένα πάρτι ξενώνα, οι δραστηριότητες του ξενώνα γενικά θα περιστρέφονται γύρω από περιπάτους στο παμπ ή εκδρομές με νυχτερινή διασκέδαση και είναι επίσης φανταστικές για συναντήσεις φίλων.

Δεν είναι τόσο υπέροχα αν ψάχνετε για έναν ήσυχο ύπνο.

Πώς μπορείτε να πείτε εάν κάπου είναι ένα Party Hostel;

Ο ευκολότερος τρόπος να μάθετε είναι να ρίξετε μια ματιά στις κριτικές σε ιστοσελίδες όπως το HostelBookers ή το HostelWorld. Κοιτάζοντας τι προηγούμενους επισκέπτες έχουν γράψει για τον ξενώνα, θα έχετε μια καλή ιδέα για το είδος του πλήθους που προσελκύει. Ακόμη και αν κανείς δεν το ονομάζει ρητά ως ξενώνα, αν βλέπετε συχνές καταγγελίες για θορυβώδεις επισκέπτες που διαμένουν όλη τη νύχτα ή πολλοί αναφέρουν για εξορμήσεις με πάρτι, αυτό συνήθως θα σας δώσει ένα heads up που είναι ένας ξενώνας για πάρτι.

Πώς μπορώ να βρω ένα πάρτι Hostel για να κάνετε κράτηση;

Δυστυχώς, οι μεγάλες ιστοσελίδες κρατήσεων ξενοδοχείων δεν σας επιτρέπουν να ταξινομήσετε τις αναζητήσεις σας ανά τύπο ξενώνα, οπότε δεν θα έχετε μεγάλη τύχη εκεί.

Αντ 'αυτού, σας προτείνω να κατευθυνθείτε στην Google και να αναζητήσετε τους κορυφαίους ξενώνες στην πόλη στην οποία πηγαίνετε. Μόλις βρείτε ένα που ακούγεται καλό, ελέγξτε τις κριτικές για το HostelBookers για να ελέγξετε ότι δεν είναι χωματερή, και τότε είστε καλό να πάτε!

Εναλλακτικά, μπορείτε απλά να περιηγηθείτε στις λίστες των ξενώνων για να δείτε αν κάποιος από τους ξενώνες αναφέρει τα πράγματα όπως το μπαρ, την περιήγηση στο μπαρ ή την ενθάρρυνση των άγριων νυχτών στους επισκέπτες.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της διαμονής σε ένα πάρτι ξενώνα;

Υπάρχουν πολλά!

Οι ξενώνες για πάρτι είναι ιδανικοί για σόλο ταξιδιώτες , καθώς δεν χρειάζεται να εργάζεστε τόσο σκληρά για να κάνετε φίλους. Όλοι εκεί είναι για να έχουν μια καλή στιγμή και είναι πολύ πιο ανοιχτό σε αυθόρμητες φιλίες. Αν αισθάνεστε μοναξιά στα ταξίδια σας, οι ξενώνες για πάρτι είναι ένας φανταστικός τρόπος να συναντήσετε ανθρώπους. Οι περισσότεροι ξενώνες πάρτι θα έχουν ένα μπαρ στο χώρο του ξενοδοχείου, τόσο συχνά που πρέπει να κάνετε για να κάνετε φίλους είναι να εμφανιστείτε, να πάρετε ένα ποτό και να χαμογελάσετε σε έναν ξένο. Είναι πραγματικά τόσο απλό.

Οι ξενώνες πάρτι είναι επίσης εξαιρετικό για να σας δείξουμε μια πλευρά ενός χώρου που συχνά δεν θα διαβάσετε στους οδηγούς. Αν ένας ξενώνας για πάρτι δεν διαθέτει μπαρ στο χώρο του ξενοδοχείου, πιθανότατα θα τρέξει στο μπαρ / μπαρ γύρω από την πόλη που θα σας δώσει μια εικόνα για την τοπική νυχτερινή σκηνή. Θα μπορέσετε να δείτε πώς ζουν οι ντόπιοι, κατευθυνόμενοι προς τους ίδιους συλλόγους και μπαρ που κάνουν. Αυτό θα σας δώσει μια πιο αυθεντική εικόνα για το τι είναι η ζωή στην πόλη με τρόπο που διαφορετικά δεν θα κερδίζατε από την παραμονή με τους τουρίστες γύρω από τους τουριστικούς χώρους.

Και, φυσικά, αν θέλετε να κάνετε πάρτι όταν ταξιδεύετε, αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για σας. Κάνοντας την απόφαση να μείνετε σε ένα θα μπορούσε να είναι ότι απλά - θέλετε να αφήσετε χαλαρά και να απολαύσετε το χρόνο σας σε μια νέα πόλη;

Μείνετε στον πιο διασκεδαστικό ξενώνα της πόλης!

Και τα μειονεκτήματα;

Υπάρχουν επίσης πολλά μειονεκτήματα!

Εάν δεν είστε ένα τεράστιο partier, πιθανότατα δεν θα είναι οπαδός των ξενώνων πάρτι. Έχω μείνει στο πάρτι ξενώνες, όταν το μόνο που ήθελα να κάνω είναι να κοιμηθώ και κατέληξα δυστυχισμένος. Κανείς δεν θέλει να είναι αυτός ο άνθρωπος κάθισε σε ένα κρεβάτι κοιτώνα στο laptop τους στη σιωπή, ενώ όλοι οι άλλοι είναι έτοιμοι για μια διασκέδαση βράδυ έξω, και οι ταξιδιώτες που διαμένουν στο πάρτι ξενώνες δεν πρόκειται να σιωπήσουν αν νομίζουν ότι είστε βαρετό.

Εάν δεν πίνετε, μπορεί να αγωνιστείτε να είστε γύρω από τόσους περιστασιακούς περιηγητές ταυτόχρονα. Ας το παραδεχτούμε: αν είστε νηφάλιος, οι μεθυσμένοι άνθρωποι μπορεί να είναι πραγματικά ενοχλητικοί, και σε ξενώνες πάρτι, σχεδόν όλοι πρόκειται να πίνουν. Κάποιοι νηφάλιοι ταξιδιώτες είναι ωραίοι σε αυτό, ενώ κάποιοι εξευτελίζονται από αυτό - θα ξέρετε τι είδους ταξιδιώτης είστε, γι 'αυτό κρατήστε αυτό κατά νου όταν σκέφτεστε να μείνετε σε ένα πάρτι ξενώνα.

Εάν αισθάνεστε καμένος και κουρασμένος, θα προσπαθήσετε να κοιμηθείτε τη νύχτα από τον θόρυβο, οπότε είναι καλύτερο να απομακρυνθείτε από τον ξενώνα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν υπάρχει ένα μπαρ στον ξενώνα, καθώς πιθανότατα θα πρέπει να βάζετε δυνατά μουσική όλη τη νύχτα. Όπως πάντα, ελέγξτε τα σχόλια για να δείτε εάν οι ταξιδιώτες σχολιάζουν την ποιότητα του ύπνου που έλαβαν - αν κάποιος μιλάει για δυνατούς θορύβους, είναι καλύτερο να κατευθυνθείτε.

Είτε είστε ένα μεγάλο κομμάτι στο σπίτι είτε στο δρόμο, δοκιμάστε έναν ξενώνα για τα ταξίδια σας. Μπορείτε είτε να σκεφτείτε ότι είναι η πιο διασκεδαστική που είχατε ποτέ, ούτε να πείτε ποτέ ξανά! Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι μια διασκεδαστική νέα εμπειρία που πρέπει να έχετε ενώ ταξιδεύετε στον κόσμο, πράγμα που πρέπει να είναι ο στόχος των ταξιδιών σας.