Τα 5 καλύτερα οικονομικά ξενοδοχεία στη Σαντορίνη

Η Σαντορίνη είναι αναμφισβήτητα το πιο δραματικό και γραφικό νησί της Ελλάδας. Μαζί με τη Μύκονο, είναι πιθανότατα και το πιο ακριβό μέρος της επίσκεψης. Είναι δυνατόν να ταξιδέψετε στη Σαντορίνη με μέτριο προϋπολογισμό, αλλά πρέπει να σχεδιάσετε καλά.

Για να βρείτε φθηνότερα καταλύματα, κοιτάξτε στη δυτική πλευρά του νησιού. Τα δωμάτια με θέα στη δραματική καλντέρα της Σαντορίνης είναι τα πιο ακριβά. Εκείνοι που βρίσκονται στην άλλη πλευρά του νησιού - στον Περίβολο, την Περίσσα ή το Καμάρι - είναι πολύ φθηνότεροι και πιο κοντά στις παραλίες. Ή, εξετάστε το ενδεχόμενο να ενοικιάσετε ένα μικρό διαμέρισμα. Πολλά είναι διαθέσιμα και είναι φθηνότερα από τα ξενοδοχεία όταν μοιράζονται μεταξύ φίλων ή πολλών ζευγαριών. Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε μερικά μαγειρέματα. Θα μπορούσατε επίσης να μείνετε σε ξενοδοχείο ή ξενώνα χωρίς πισίνα - το νησί είναι γεμάτο υπέροχες παραλίες.

Τα παρακάτω ξενοδοχεία με προσιτές τιμές στο Σαντορίνη προσφέρουν καταλύματα που κυμαίνονται από καθαρά και σπαρτιατικά έως σχεδόν πολυτελή.