Τι να Pack για τη Στοκχόλμη

Να είστε έτοιμοι για τον τυχαίο καιρό

Η Στοκχόλμη είναι μια όμορφη σκανδιναβική πόλη, αντιμετωπίζοντας σωρούς επισκεπτών που είναι ενθουσιασμένοι με αυτό, ανεξάρτητα από τον καιρό. Εκτιμούν το γεγονός ότι ανεξάρτητα από την εποχή που επισκέπτεστε τη Στοκχόλμη, υπάρχει πάντα κάτι θεαματικό για να δείτε και να κάνετε. Είναι σοφό να προγραμματίσετε το ταξίδι σας και να ξέρετε τι να συσκευάσετε για τη Στοκχόλμη, έτσι ώστε να μην είστε παγιδευμένοι όταν είστε εκεί. Το κλειδί είναι η ισορροπία. η σεζόν θα υπαγορεύσει τον τύπο των ρούχων που πακετάρετε, με ένα ή δύο αντικείμενα από την άλλη εποχή για εκπλήξεις από τον τοπικό καιρό .

Δεν θέλετε να βιάσετε να αγοράσετε ρούχα στη Στοκχόλμη, λαμβάνοντας υπόψη τη συναλλαγματική ισοτιμία και ότι η Σουηδία απολαμβάνει επίσης υψηλό κόστος ζωής. Υπάρχουν τόσα πολλά για να δείτε και να κάνετε στη Στοκχόλμη ότι θα θέλετε να είστε καλά προετοιμασμένοι για να είστε άνετοι, ενώ επισκεφθείτε τα μοντέρνα μπαρ και εστιατόρια, τα μουσεία, τις αγορές και τα φυσικά θαύματα.

Τα πρακτικά αντικείμενα που συμπεριλαμβάνονται - τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες - είναι πράγματα όπως τα γυαλιά ηλίου, τα καπέλα και οι ζώνες. Φυσικά, εάν είστε σε έναν προϋπολογισμό και έχετε κάτι που πηγαίνει με τα πάντα, συσκευάστε σε ένα κομμάτι δήλωσης σαν ένα trendy δερμάτινο μπουφάν που μπορεί να φορεθεί με διάφορα ρούχα με διαφορετικούς τρόπους.

Δεν θα χρειαστείτε καλοκαιρινά αντικείμενα!

Δεν βοηθάει να λέει στους παραθεριστές που θέλουν να σχεδιάσουν μια απόδραση στη Στοκχόλμη ότι η πόλη είναι κάπως προστατευμένη από τις χειρότερες αρκτικές καιρικές συνθήκες από τα βουνά της Νορβηγίας επειδή μπορεί να πάρει ψυχρή ακόμη και τη θερινή τους ώρα.

Ο χειμώνας μπορεί να είναι μια μαγική στιγμή για τους επισκέπτες στη Στοκχόλμη. Τι να συσκευάσετε για την Στοκχόλμη Winters θα απαιτήσει σίγουρα σας συσκευασία σε γάντια, μακρύs johns, κασκόλ, σακάκια και μπότες, έχοντας κατά νου ότι έχετε εξασφαλίσει ότι υπάρχει αρκετός χώρος στις μπότες σας για ένα ζευγάρι παχιές μάλλινες κάλτσες.

Ευτυχώς, όταν κάνετε κράτηση για μια εκδρομή στη Στοκχόλμη, υπάρχουν πολλοί οδηγοί προορισμού και συμβουλές ταξιδιού για μέρη που πρέπει να επισκεφθείτε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, καθώς και το είδος του καιρού που μπορείτε να περιμένετε για να συσκευάσετε κατάλληλα.

Είναι πάντα σοφό να συσκευάσετε ένα σακάκι για μια καλοκαιρινή απόδραση

Βλέπετε τόσους πολλούς Σουηδούς να περπατούν με μια ελαφριά τσάντα ή σακίδιο μαζί τους, είναι πάντα έτοιμοι για διαφορετικά είδη καιρικών συνθηκών όλη την ημέρα. Οι Σουηδοί είναι πάντα έτοιμοι για μια ξαφνική βροχή, οπότε όταν βγείτε έξω, βεβαιωθείτε ότι έχετε παγώσει στο αδιάβροχο ή βάζετε μια από αυτές τις μικρές πτυσσόμενες ομπρέλες για την τσάντα σας.

Οι καλοκαιρινοί μήνες είναι μακράν οι πιο δημοφιλείς χρόνοι για να επισκεφτείτε τη Στοκχόλμη και να γνωρίζετε επίσης τι να συσκευάσετε στη Στοκχόλμη Εδώ, το τυπικό καλοκαίρι πέφτει από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο, και αυτή είναι μια θαυμάσια στιγμή για να επισκεφθείτε τη Στοκχόλμη λόγω της αθόρυβης ατμόσφαιρας που επικρατεί στην πόλη. Οι μακρινοί σκοτεινές χειμωνιάτικες μέρες έχουν περάσει, όλα τα πνεύματα ανεβαίνουν, και οι Σουηδοί εμφανίζονται για να επωφεληθούν πλήρως από το σύντομο καλοκαίρι τους και να περάσουν κάθε κομμάτι της ηλιοφάνειας που μπορούν.

Μπορείτε ακόμη και να απολαύσετε κάποια κολύμπι κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών, οπότε είναι σημαντικό να συσκευάσετε το μαγιό σας. Λόγω όλων των υπαίθριων δραστηριοτήτων. το σνακ στο νησί, τις αθλητικές εκδηλώσεις και τις υπαίθριες συναυλίες, θα χρειαστεί να συσκευάσετε σε σορτς, σανδάλια, μπλουζάκια και φούστες, chinos, τζιν, ισχυρά παπούτσια για περπάτημα καθώς και ένα ζευγάρι έξυπνα παπούτσια.

Ο Καιρός μπορεί να είναι απρόβλεπτος

Γνωρίζοντας τι να συσκευάσετε για τη Στοκχόλμη για την απόδραση σας μπορεί να πάρει λίγο δύσκολο γιατί ο καιρός δεν είναι απλά εδώ απλά? μπορείτε να αντιμετωπίσετε ξαφνικές αλλαγές στον καιρό.

Θερμοκρασίες το καλοκαίρι είναι περισσότερο ή λιγότερο σε 14 έως 15 μοίρες, αυξάνεται σε 20 ή λίγο περισσότερο κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για έναν ψυχρό αέρα. Συσκευασία ένα ελαφρύ μπουφάν για τη στρωμάτωση.

Οι διαφορετικές εποχές στη Στοκχόλμη έχουν το καθένα τη δική τους μαγεία, αλλά με προσεκτικό σχεδιασμό και έρευνα, μπορείτε να συσκευάσετε απλά - αλλά επαρκώς - για μια θαυμάσια και οργανωμένη γιορτή.