Τρία από τα καλύτερα εσωτερικά πάρκα νερού στη Βρετανία

Άγριο νερό, διαφάνειες και ζωντανά θέματα για όλες τις ηλικίες

Εσωτερικά υδάτινα πάρκα γύρω από το Ηνωμένο Βασίλειο κάνουν την καλοκαιρινή οικογένεια διασκέδαση μια πραγματική δυνατότητα όλο το χρόνο. Τα καλύτερα θαλάσσια πάρκα του Ηνωμένου Βασιλείου είναι εξαιρετικά βροχερά καταφύγια ημέρας κατά τη διάρκεια του πιο δροσερού καιρού. Μετά από όλα, εάν πρόκειται να νιώσετε υγρό, ίσως να πάρετε πραγματικά υγρό.

Ειρηνικές εσωτερικές θερμαινόμενες πισίνες σε ξενοδοχεία και κλαμπ υγείας μπορεί να είναι υπέροχες για τους ενήλικες, αλλά τα παιδιά θέλουν την πιο απρόσκοπτη δράση και τον ενθουσιασμό της εκτόξευσης γύρω από το νερό που κινείται.

Ας το παραδεχτούμε, οι περισσότεροι από εμάς.

Εάν εκμεταλλευτείτε τις τιμές χαμηλής σεζόν για οικονομικότερες οικογενειακές διακοπές, προσθέτοντας μια επίσκεψη στο πάρκο θα μπορούσε να κάνει τους διστακτικούς εφήβους στο κόμμα σας λίγο πιο ενθουσιώδες. Δοκιμάστε ένα από αυτά τα κορυφαία εσωτερικά πάρκα νερού.

Η μπλε λιμνοθάλασσα

Μέσα στο Εθνικό Πάρκο Bluestone στο Εθνικό Πάρκο Coast Pembrokeshire , το The Blue Lagoon διαθέτει γίγαντες διαφάνειες, πισίνα με κύματα, κανόνια νερού και όλα τα συνηθισμένα αξιοθέατα για το νερό πάρκο, καθώς και περιστασιακά πάρτι After Dark με μουσική και ζωντανή διασκέδαση, Οι Παρασκευές του Νερού, όταν οι μηχανές κυμάτων, οι ορνιθοπανίδες και άλλα χαρακτηριστικά γνωρίσματα είναι όλα έρχονται πλήρης έκρηξη.

Αθλητικό Πάρκο Alton Towers

Πριν από την Disney ήρθε στο Παρίσι, ένα ταξίδι στο Alton Towers στο Staffordshire, κοντά στο Stoke-on-Trent, ήταν η μεγαλύτερη απόλαυση που μπορούσαν να φανταστούν τα περισσότερα παιδιά στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Είναι ακόμα ένα από τα κορυφαία οικογενειακά αξιοθέατα του Ηνωμένου Βασιλείου, με πολλά ξενοδοχεία κοντά σε φανταστικές βόλτες με συναρπαστικές εμπειρίες και θεματικές εμπειρίες. Το Waterpark Alton Tower, παλαιότερα γνωστό ως Cariba Creek, είναι μια εσωτερική "τροπική" λιμνοθάλασσα με νεροτσουλήθρες, κανόνια νερού και ατμόσφαιρα ηφαιστειακή θερμή πηγή. Το Splash Landings Hotel, σχεδιασμένο για να προσφέρει στους επισκέπτες μια "εμπειρία Καραϊβικής", γειτνιάζει με το πάρκο νερού. Η είσοδος διατίθεται ξεχωριστά, αν και διατίθενται πακέτα που συνδυάζουν οικογενειακό ξενοδοχείο με πάρκο νερού και εισόδους θεματικών πάρκων. Το Water Park είναι ανοιχτό όλο το χρόνο, αλλά το θεματικό πάρκο είναι ανοιχτό μόνο από τον Μάρτιο έως τις αρχές Νοεμβρίου.

Waterworld

Το Stoke-on-Trent γίνεται κάτι σαν ένα κλειστό κέντρο θαλάσσιου πάρκου με το Waterworld δίνοντας στο Waterpark του Alton Towers μια ανταγωνιστική διαδρομή για τα χρήματά του. Τουλάχιστον 400.000 επισκέπτες ετησίως κατευθύνονται προς αυτό το εσωτερικό πάρκο για τα πιτσιρικά τους αξιοθέατα. Ισχυρίζονται ότι είναι το τροπικό εσωτερικό πάρκο του Ηνωμένου Βασιλείου. Οι βόλτες περιλαμβάνουν διαφάνειες, ένα περίπλοκο μαξιλάρι για τα μεγαλύτερα παιδιά και το Nucleus, ένα περιπέτεια με ρολό νερού. Να είστε προειδοποιημένοι, αυτό είναι ένα δραματικά ενεργό μέρος, χωρίς ήσυχες γωνίες για τους ενήλικες για να χαλαρώσετε δίπλα στην πισίνα.