Κορυφαία ελεύθερα πράγματα να κάνετε στη Βόρεια Αριζόνα

Ταξιδέψτε στην Αριζόνα και απολαύστε δωρεάν δραστηριότητες και περιηγήσεις

Θέλετε να διασκεδάσετε με έναν προϋπολογισμό; Δεν υπάρχει καλύτερος χρόνος από τώρα να εξερευνήσετε τη Βόρεια Αριζόνα κάνοντας πράγματα που δεν σπάνε την τράπεζα. Πάρτε την οικογένειά σας, τους φίλους σας ή απολαύστε λίγο χρόνο και μόνο εξερευνώντας οποιαδήποτε ή όλες τις 12 μοναδικές δραστηριότητες που αναφέρονται παρακάτω. Ζήστε τις ιστορικές πόλεις, τα βουνά, τις λίμνες, τα δάση, τον πολιτισμό και το θεαματικό τοπίο που περιβάλλει τις κοινότητες του Williams, Page / Lake Powell, το Navajo Nation και το Hopi Mesas.

Μόλις λίγες ώρες μακριά από το Φοίνιξ, η Βόρεια Αριζόνα προσφέρει δεκάδες ελεύθερα πράγματα που πρέπει να κάνετε.

Περπατήστε στον Δρόμο της Μητέρας

Κάντε μια περιήγηση με τα πόδια στην ιστορική συνοικία του Williams και βγείτε πίσω στο χρόνο. Δείτε το Μουσείο Σταθμού 66 του Σταθμού Πίτας, το Twisters και το Route 66 Place (με μια πραγματική σιντριβάνι σόδα), το Wild West Junction και πολλά άλλα. Σηκώστε το χάρτη ιστορικού περιπάτου στο Κέντρο Επισκεπτών Williams & Forest Service που βρίσκεται στην αρχική αποθήκη τρένων στη Μητέρα Οδό. Williams, Αριζόνα Ιστοσελίδα

Σπήλαια Λάβα

Ο Williams βρίσκεται σε ένα γιγάντιο πεδίο ηφαίστειο και ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του είναι ένα σπήλαιο από λάβα. Αυτό το σπήλαιο λάβας που σχηματίστηκε πριν από περίπου 700.000 χρόνια από μια ηφαιστειακή είσοδο στο κοντινό Hart Prairie. Κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας στο σπήλαιο της λάβας μπορείτε να δείτε από πρώτο χέρι πώς σχηματίστηκε από τις μικρές κυματοειδείς κυματισμούς στο πάτωμα στους πέτρινους κρημνούς που κρέμονται από την οροφή.

Τα σπήλαια Lava βρίσκονται βορειοανατολικά του Williams off I-40 στην έξοδο # 185. Πάρτε την πρόσοψη δυτικά στο FR171 και ακολουθήστε τις πινακίδες.

Πάρτε το High Road

Εκτός από το γεγονός ότι είναι η πύλη του Grand Canyon® , το Williams είναι μια πόλη βουνό. Το Bill Williams Mountain Top Drive σημειώνεται ως "ένα από τα ωραιότερα γραφικά αυτοκίνητα στην Αριζόνα".

Απλά ξεκινήστε από την πόλη στην Fourth Street και ξαφνικά βρίσκεστε στο δάσος Ponderosa Pine που ανεβαίνει ψηλά πάνω από την πόλη Williams. Ο δασικός δρόμος είναι φιλικός προς τα επιβατικά αυτοκίνητα και τα μονοπάτια πεζοπορίας και ποδηλασίας είναι άφθονα. Πάρτε το χάρτη ή τον οδηγό σας στο Εθνικό Κέντρο Επισκεπτών των Δασών Williams και Kaibab. Πικνίκ στην πορεία και να απολαύσετε τα πανέμορφα δέντρα & περιοχές για να εξερευνήσετε.

Ζωολογικό και Βοτανικό Πάρκο Navajo Nation

Αυτό το πάρκο είναι ο μοναδικός ζωολογικός κήπος που ανήκει στην τριτοβάθμια χώρα στη χώρα, που είχε άγρια ​​θηρία από το 1962. Τα ζώα κατοικούν σε πραγματικά φυσικά ενδιαιτήματα που περιβάλλουν τη φυσική βλάστηση και το βράχο. Τα περισσότερα ζώα είναι εγγενή στο Ναβάχο Έθνος και μέρος της αφοσίωσης του ζωολογικού κήπου στην εκδήλωση ζώων και φυτών σημαντικά για την ιστορία και τον πολιτισμό του λαού Ναβάχο. Είσοδος ελεύθερη Δευτ.-Σάββατο, κλειστές Κυριακές και αργίες.

Canyon de Chelly Εθνικό Μνημείο

Ένα από τα μακρύτερα κατοικημένα τοπία της Βόρειας Αμερικής. οι πολιτιστικοί πόροι του Canyon de Chelly περιλαμβάνουν ξεχωριστή αρχιτεκτονική, έργα τέχνης και ροκ τέχνη - όλα διατηρημένα αξιοσημείωτα. Το φαράγγι του Chelly διατηρεί επίσης μια ζωντανή κοινότητα ανθρώπων του Ναβάχο, που συνδέονται με ένα τοπίο με μεγάλη ιστορική και πνευματική σημασία.

Το Κέντρο Επισκεπτών είναι ανοιχτό καθημερινά, κλειστά Χριστούγεννα. Οι βόρειοι και νότιοι ελιγμοί και το μονοπάτι του Λευκού Οίκου παραμένουν ανοιχτοί όλο το χρόνο.

Hubbell Trading Post Εθνικός ιστορικός χώρος

Το παλαιότερο συνεχώς λειτουργούν εμπορική θέση στο έθνος Ναβάχο. Αγοράστηκε από τον John Lorenzo Hubbell το 1878, αυτό το ιστορικό σημείο στο Navajo Nation παρείχε νέα πράγματα στο Ναβάχο πριν από χρόνια. Τώρα διαχειρίζεται η ένωση των δυτικών εθνικών πάρκων, ένας μη κερδοσκοπικός συνεργαζόμενος σύλλογος που ασκούν στην εμπορική δραστηριότητα που δημιούργησε η οικογένεια Hubbell. Ανοιχτό το καλοκαίρι καθημερινά και το χειμώνα 8 π.μ.-5μμ καθημερινά, κλειστή ημέρα των ευχαριστιών, Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά. Βρίσκεται στην εθνική οδό 264 μεταξύ του Window Rock και των χωριών Hopi.

Horseshoe Bend Overlook

Μια από τις πιο εντυπωσιακές θέα στη Δύση περιμένει στο τέλος μιας εύκολης ¾ μιλίων πεζοπορίας. Το μονοπάτι οδηγεί σε μια θέα όπου, πολύ πιο κάτω (κατευθείαν κάτω), τα στροβιλιζόμενα νερά του ποταμού Κολοράντο κάνουν ένα πλήρες πέταλο να περιστρέφεται γύρω από ένα τεράστιο ελεύθερο στέμμα ψαμμίτη.

Φέρτε τη φωτογραφική μηχανή σας! Μόλις 2 μίλια νότια της σελίδας στο US Hwy. 89, αναζητήστε ένα μη ασφαλτοστρωμένο δρόμο που οδηγεί σε ένα χώρο στάθμευσης στα δυτικά κοντά στο μίλια 545.

Κρεμαστά Κήποι

Το Hanging Gardens της λίμνης Powell βρίσκεται ανατολικά από τη Γέφυρα του Γκλεν Κανιόν, ενώ η οροσειρά βρίσκεται 500 μέτρα από το Hwy. 89. Οι κρεμασμένοι κήποι είναι αποξηραμένες με άνοιξη αποικίες φυτών που προσκολλώνται στον κατακόρυφο τοίχο ενός γκρεμού. Συχνά σχηματίζονται σε ξυλόγλυπτα ή "glens" όπου οι συνθήκες είναι πιο δροσερές από αυτές της έρημο. Οι Κρεμαστά Κήποι της Λίμνης Πάουελ μπορεί να είναι η πιο ασυνήθιστη μορφή της φυτικής κοινότητας που υποστηρίζεται από την άνοιξη που βρίσκεται στο Οροπέδιο του Κολοράντο.

Πεζοπορία και ποδήλατο στη μέση

Πάρτε την απίστευτη θέα καθώς περνάτε την κοινότητα της σελίδας που βρίσκεται σε ένα mesa με θέα τη λίμνη Powell. Το Rimview Trail είναι ένας βρόχος περίπου 9,75 μιλίων που προσφέρει υπέροχη θέα στη λίμνη Powell, το Tower Butte και το βουνό Navajo. Στον νότο είναι το οροπέδιο του Κολοράντο, που εκτείνεται όσο βλέπουν τα μάτια. Στην πραγματικότητα, το μεγαλύτερο μέρος της γης που βλέπει από εδώ ανήκει στο Ναβάχο Έθνος. Στα δυτικά βρίσκονται τα Vermilion Cliffs - γνωστά για τη χαρακτηριστική κόκκινη-πορφυρή απόχρωση.

Δίσκοι δεινοσαύρων

Γίνετε στενοί και προσωπικοί με τις διαδρομές δεινοσαύρων που είχαν μείνει πριν από εκατομμύρια χρόνια. Πολλοί διαφορετικοί τύποι δεινοσαύρων αντιπροσωπεύονται από τα κομμάτια τους σε αυτό το site. Η πεζοπορία είναι αρκετά εύκολη και ως επί το πλείστον επίπεδη. περιστρέφεται γύρω από πολλά πέτρινα σπίτια και εκατοντάδες κομμάτια. Υπάρχουν συνήθως οδηγοί ιθαγενών της Αμερικής στο χώρο στάθμευσης που είναι πρόθυμοι να σας καθοδηγήσουν γύρω από την περιοχή και να σας πω τους θρύλους και την επιστήμη πίσω από τα κομμάτια. Βρίσκεται κοντά στην πόλη Tuba και το χωριό Hopi Moenkopi. Λάβετε οδηγίες από το Moenkopi Legacy Inn.

Hopi Παράθυρο Αγορές

Μπορείτε να μπείτε στον πειρασμό να αγοράσετε μια ιδιαίτερη μνήμη για μια επίσκεψη στα χωριά Hopi, αλλά η στάση στα καταστήματα κατά μήκος της κρατικής διαδρομής 264 είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συναντήσετε και να επισκεφτείτε τους καλλιτέχνες του Hopi. Οι κατασκευαστές καλαθιών, οι κάτοχοι Κατσίνα, οι αργυροχοΐδες ... μερικές από τις πιο διακεκριμένες εγχώριες τέχνες στη Δύση εκτίθενται. Ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε είναι στα καταστήματα TUUVI Travel Center απέναντι από το ολοκαίνουργιο Moenkopi Legacy Inn.

Περπατήστε διαδρομές 10Κ και 5Κ χαρτογραφημένες

Αυτοδιαχειριζόμενες αντιστοιχισμένες διαδρομές που εγκρίθηκαν από την AVA Walking Orgainization μπορούν να βρεθούν στη Βόρεια Αριζόνα. Ψάξτε για περιπάτους στο Flagstaff και Sedona. Όλοι οι περίπατοι του Volkssport είναι ανοιχτοί στο κοινό.