Στο εσωτερικό της Ατλάντα: το Amber Nash του Archer

Η ηθοποιός του Archer, Amber Nash, μοιράζεται τα αγαπημένα της σημεία στην Ατλάντα

Είμαστε πίσω με τη σειρά μας Μέσα στην Ατλάντα, κάθε εβδομάδα καθόμαστε με επιρροές ντόπιους για να μιλήσουμε για το τι σημαίνει Ατλάντα σε αυτούς. Σήμερα συζητάμε με τον Amber Nash, έναν αυτοσχεδιαστή στο γκαράζ του μπαμπά, και τον ηθοποιό πίσω από τον αδάμαστο χαρακτήρα Pam Poovy στον τοξότη του FX Network. Ενώ ο Pam Poovy ζει σε ένα εναλλασσόμενο, κινούμενο σύμπαν, ο Nash είναι δια βίου κάτοικος της Ατλάντα. Όταν δεν κάνει τους ανθρώπους να γελάσουν στη σκηνή, βγαίνει από την εξερεύνηση της πόλης.

Σήμερα θα κάνουμε μια περιοδεία στο The Big Peach με την ίδια την Nash.

Ζω μέσα ... " Little 5 Points για σχεδόν 20 χρόνια, αλλά μόλις έκλεισε σε ένα σπίτι στο Cabbagetown. Μου αρέσει ότι έχει μέρη όπως το Carrol Street Café και το Agave - και η μητέρα μου μεγάλωσε εκεί! "

Επιθυμώ οι άνθρωποι να γνωρίζουν ... ότι είμαστε μια ζωντανή πόλη τέχνης. Το θέατρο, η μουσική, η τέχνη του δρόμου (όπως η σήραγγα του δρόμου Krog) ... κανείς δεν μας λέει τι να κάνουμε. "
Μπορείτε να με βρείτε ... " Περνάω στο Γκαράζ του μπαμπά, ακόμη και όταν δεν δουλεύω, αλλά το Yacht Club Euclid Avenue είναι το δεύτερο σαλόνι μου (έχω πάει ακόμη και στην πιτζάμα μου). Αρχίζω επίσης να εξερευνούμε την Παλιά 4η Αίθουσα . "

Είναι η ώρα του δείπνου, με κατεύθυνση ... "Η Wisteria δεν είναι πάντα στις λίστες, αλλά είναι μια εξαιρετική θέση."

Το ρολόι χτυπά 5'ακόμα, πίνω ... " chardonnay στο 97 Estoria ή μια σόδα βότκας στο Clermont Lounge."

Αν έπρεπε να μείνω σε ένα ξενοδοχείο, θα έλεγα σε ... " Sugar Magnolia B & B στο Edgewood, γιατί είναι τόσο γοητευτικό."

Το Καλύτερο Διατηρημένο Μυστικό της Ατλάντα είναι ... " Δωρεάν Τέχνη Παρασκευή!

Οι καλλιτέχνες αφήνουν την ελεύθερη τέχνη γύρω από την πόλη και τις ενδείξεις πού να τις βρουν χρησιμοποιώντας το hashtag #FAFATL. "

Όταν παίζω τουριστικές πηγαίνω ... " Το Ενυδρείο της Γεωργίας ή ο ζωολογικός κήπος της Ατλάντα ."

Παίρνω τον ιδρώτα μου ... " περπατώντας γύρω από το πάρκο Inman και τον παλιό τέταρτο θάλαμο."

Μου αρέσει να ξοδεύω τα χρήματά μου ... " Ponce City Market, ειδικά οι αδελφοί Goorin. "