Αεροπορική εταιρεία VivaAerobus

Η Viva Aerobus είναι μια μεξικανική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους που προσφέρει πτήσεις με πολύ χαμηλές τιμές στους κυριότερους προορισμούς του Μεξικού και σε μερικά αεροδρόμια των ΗΠΑ. Η VivaAerobus, που ιδρύθηκε το 2006 στην πόλη Monterrey, ανήκει στους ιδρυτές του μεγαλύτερου αερομεταφορέα χαμηλού κόστους της Ευρώπης, της Ryanair , και της μεγαλύτερης εταιρείας εταιρειών λεωφορείων στο Μεξικό, της IAMSA. Το κεντρικό γραφείο της αεροπορικής εταιρείας βρίσκεται στο Διεθνές Αεροδρόμιο Monterrey, στο Terminal C.

Όπως η RyanAir, η Viva Aerobus λειτουργεί με την έννοια της χρέωσης πολύ χαμηλών ναύλων για βασικές πτήσεις και στη συνέχεια την προσθήκη αμοιβών για μια ποικιλία συγκεκριμένων υπηρεσιών, τις οποίες οι ταξιδιώτες μπορούν να επιλέξουν να συμπεριλάβουν ή όχι κατά την αγορά του εισιτηρίου τους.

Αγορά εισιτηρίων

Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια για πτήσεις Viva Aerobus online στην ιστοσελίδα VivaAerobus.com, τηλεφωνικά, στα αεροδρόμια και σε επιλεγμένους σταθμούς λεωφορείων στο Μεξικό ή στα γραφεία έκδοσης εισιτηρίων Viva Aerobus. Θα λάβετε το χαμηλότερο επιτόκιο με online κράτηση μέσω της ιστοσελίδας της αεροπορικής εταιρείας. Κατά την κράτηση της πτήσης σας θα σας δοθεί η δυνατότητα να λάβετε το εισιτήριο "Viva Light", "Viva Basic" και "Viva Smart" ανάλογα με το εάν θα χρειαστεί να ελέγξετε τις αποσκευές σας και πόσα. Το εισιτήριο Viva Smart περιλαμβάνει επίσης καθορισμένα καθίσματα, προτεραιότητα επιβίβασης και δωρεάν αλλαγή ημερομηνίας. Υπάρχει μια διαφορά κόστους μεταξύ των τριών σχεδίων. Υπάρχουν αρκετές άλλες επιλογές που μπορείτε να κάνετε κατά τη διαδικασία κράτησης, συμπεριλαμβανομένου του εάν θέλετε ασφάλεια, προτεραιότητα επιβίβασης, καθορισμένο κάθισμα, πρόσθετο αποσκευές κ.λπ.

Προσέξτε τις επιλογές που μπορεί να ελεγχθούν εκ των προτέρων και να επιβαρύνονται με επιπλέον χρεώσεις (φροντίστε να ακυρώσετε τις επιλογές που δεν θέλετε πριν κάνετε κλικ).

Επιτρεπόμενες αποσκευές

Με το σχέδιο Viva Light, μπορείτε να πάρετε ένα φορτίο μέχρι 10 κιλά (22 λίβρες) και καμία αποσκευή. Οι μέγιστες διαστάσεις μετακίνησης είναι 55 x 40 x 20 cm.

Με το σχέδιο Viva Basic, το επίδομα μεταφοράς είναι το ίδιο και επιτρέπονται επιλεγμένες αποσκευές έως και 15 κιλά (33 λίβρες). Η επιλογή Viva Smart επιτρέπει 15 κιλά μεταφοράς και 25 κιλά σε ελεγμένες αποσκευές.

Εάν ταξιδεύετε με αθλητικό εξοπλισμό, μουσικά όργανα ή άλλες αποσκευές που απαιτούν ειδικό χειρισμό, θα πρέπει να το συμπεριλάβετε στην κράτηση σας στην ενότητα "Η πτήση μου". Υπάρχει χρέωση 400 pesos για αυτού του είδους τις ειδικές αποσκευές. Θα πρέπει να επιλέξετε το ανώτατο όριο αποσκευών που θα χρειαστείτε κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας, επειδή αν χρειαστεί να το αυξήσετε αργότερα ή αν υπερβείτε το όριο, το τέλος είναι πολύ πιο έντονο από ό, τι κατά την κράτηση.

Έλεγχος στην πτήση σας

Μπορείτε να κάνετε check-in για την πτήση σας online με το όνομα και τον αριθμό κράτησης μέχρι και 72 ώρες πριν από την αναχώρησή σας και να εκτυπώσετε το φύλλο επιβίβασης σας. Εάν περιμένετε να το κάνετε αυτό στο αεροδρόμιο και πρέπει να δείτε έναν πράκτορα, θα πρέπει να πληρώσετε μια επιπλέον χρέωση.

Viva Aerobus Οικιακές Προορισμοί:

Το Viva Aerobus εξυπηρετεί 49 προορισμούς του Μεξικού που περιλαμβάνουν το Acapulco, το Campeche, το Κανκούν, το Τσιουάουα, το Ciudad Juárez, το Cuernavaca, το Culiacán, το Guadalajara, το Hermosillo, το Huatulco, το La Paz, το León, το Los Cabos, το Mazatlán, το Mérida, , Puerto Vallarta, Queretaro, Reynosa, Tampico, Torreón, Tuxtla Gutiérrez, Veracruz και Villahermosa.

Διεθνείς Προορισμοί Viva Aerobus:

Η Viva Aerobus προσφέρει διεθνείς πτήσεις σε μερικούς προορισμούς στις Ηνωμένες Πολιτείες: Σικάγο Midway, Λας Βέγκας, Μαϊάμι, Ορλάντο, Σαν Αντόνιο και Χιούστον.

Ο στόλος της Viva Aerobus:

Η Viva Aerobus διαθέτει στόλο 16 Boeing 737-300 με χωρητικότητα 148 επιβατών και τέσσερα αεροσκάφη Airbus 320 χωρητικότητας 180 επιβατών.

Ανανέωση επί του σκάφους

Το VivaAerobus προσφέρει ένα μενού επιλογών ποτών και σνακ που οι επιβάτες μπορούν να αγοράσουν στις πτήσεις τους, που περιλαμβάνουν αναψυκτικά, καφέ, μπίρα και οινοπνευματώδη ποτά, σάντουιτς, μάρκες και μπισκότα.

Διασκέδαση επί του σκάφους

Οι πτήσεις VivaAerobus έχουν ένα περιοδικό που ονομάζεται EnViva, αλλά η αεροπορική εταιρεία δεν προσφέρει ταινίες ή οποιαδήποτε άλλη ψυχαγωγία. Φέρτε ένα βιβλίο ή μια ταινία προ-κατεβασμένο στο τηλέφωνο ή το tablet σας για να παρακολουθήσετε.

Υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο

Το VivaAerobus προσφέρει υπηρεσίες εδάφους και μεταφοράς με λεωφορείο σε διάφορους δημοφιλείς προορισμούς.

Η υπηρεσία ονομάζεται VivaBus και παρέχει τη μεταφορά με λεωφορείο από το αεροδρόμιο προς το κέντρο της πόλης ή σε άλλες δημοφιλείς τοποθεσίες. Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια για το VivaBus online όταν αγοράζετε το εισιτήριο σας.

Εξυπηρέτηση πελατών:

Χωρίς χρέωση από τις ΗΠΑ: 1 888 935 9848
Στο Μεξικό: (55) 47 77 50 50

Ιστοσελίδα Viva Aerobus και Κοινωνικά Μέσα:

Ιστοσελίδα: www.vivaaerobus.com
Twitter: @vivaaerobus
Facebook: facebook.com/VivaAerobus