Μόδα Tastemaker Nigel Barker αγαπά το Σικάγο

Προβολή της Windy Πόλης μέσω των φακών του Σημειωμένου Φωτογράφου

Ο Nigel Barker έχει σαφώς ένα μάτι για την αληθινή ομορφιά. Η μητέρα του ήταν η Μις Σρι Λάνκα. Η σύζυγός του είναι μοντέλο μόδας σε ζήτηση. Και είναι πιο γνωστός για το ρόλο του ως κριτής και φωτογράφος για την σειρά πραγματικότητας της «Αμερικάνικης Next Top Model» της Tyra Banks .

Συνήθως βρίσκεται στο Windy City μέσω του Macy's στην State Street (που στεγάζεται στο ιστορικό χώρο που ήταν γνωστό ως κτίριο του Marshall Field ), με την πιο πρόσφατη σειρά να προωθεί το τελευταίο φωτογραφικό του βιβλίο, μοντέλα επιρροής (Harper Collins, 2015).

Είναι το αφιέρωμα του σε 50 εξαιρετικές γυναίκες - από το Twiggy στη Naomi Campbell στην Kate Upton - ποιοι ήταν οι τραγουδιστές και επηρέασαν την ποπ κουλτούρα και τη βιομηχανία της μόδας τις δεκαετίες.

Κατά τη διάρκεια των πολυάριθμων εκδρομών του Barker στο Σικάγο, έχει παρατηρήσει ομορφιά παντού πηγαίνει, παρακολουθώντας μοντέρνους λαούς να περπατούν κάτω από το Magnificent Mile, να εκτιμούν εικονικά κτίρια και γλυπτά όπως το The Bean . Συζητήσαμε μαζί του μερικές από τις αγαπημένες του στιγμές.

Σχετικά με το Chicago Travel: Άκουσα ότι διαμένετε στο Soho House Chicago . Ήταν αυτή η πρώτη φορά; Τι νομίζετε για την εμπειρία;

Nigel Baker: Έχω μείνει εκεί τρεις φορές (μέχρι σήμερα). Εγώ πρώτα παρέμεινα εκεί τις πρώτες εβδομάδες που άνοιξε. Είμαι μέλος του συλλόγου εδώ και πολλά χρόνια.

ACT: Έχετε την ευκαιρία να δείτε το πρόγραμμα "One While Changing" όταν ένας μπάρμαν φέρνει γύρω από ένα vintage καλάθι με ποτό στο δωμάτιό σας για να σας ρίξει ένα δωρεάν κοκτέιλ;

Είναι από τις 6 έως τις 9 το βράδυ

Σημείωση: Είμαι συνήθως κάτω από το μπαρ. Δεν νομίζω ότι ήμουν ποτέ στο δωμάτιό μου μεταξύ 6 και 9. Είμαι πάντα εδώ κάνοντας κάποια εκδήλωση ή κάτι τέτοιο, γι 'αυτό πιθανώς δεν είναι κάτι που θα μπορούσα να επωφεληθώ. Αυτό είναι πολύ πολιτισμένο! Αυτός είναι ο Βρετανός για σένα.

ACT: Σας αρέσει το Soho House Chicago καλύτερα από τους άλλους στην ομάδα που έχετε επισκεφθεί;

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μου αρέσουν σίγουρα όλοι. Νιώθω (η θέση του Σικάγου) έχει πολύ μεγάλο χώρο και χώρο. Ως αποτέλεσμα, τα δωμάτια είναι πραγματικά ωραία και μεγάλα και πραγματικά καλά και πολύ καλά μελετημένα. Το ένα στη Νέα Υόρκη είναι υπέροχο, αλλά αγωνίζεστε για ένα κάθισμα, το οποίο είναι καλό για τους αλλά δεν είναι καλό για τον πελάτη. Το ένα εδώ ήμουν στην πισίνα για ένα γρήγορο 30 λεπτά - έτσι θα μπορούσα να απολαύσω μερικές από τις ακτίνες του Σικάγου σας - και πήρα μια θέση δίπλα στην πισίνα χωρίς κανένα πρόβλημα.

ACT: Ποια ήταν η σκηνή όπως εκεί;

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Νεαρό και funky και δροσερό, και έτρεξα σε κάποιον που ήξερα. Αυτός είναι ο τόπος αυτός: η δικτύωση μέσα στη μόδα και τα μέσα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας (βιομηχανίες).

ACT: Γνωρίζατε ότι το Soho House Chicago είναι επίσης στην πιο καυτή γειτονιά του Σικάγου, που ονομάζεται West Loop ;

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Είχα ακούσει αυτό, και έρχομαι από την πιο καυτή γειτονιά στη Νέα Υόρκη, η οποία είναι η περιοχή Meatpacking στο West Village . Ένιωσα αυτό το συναίσθημα. Μου αρέσουν μέρη όπως αυτό. Αυτός είναι και πάλι ο λόγος που μου αρέσει να μένω εκεί. Πάντα με ενδιέφερε εκεί που βλέπεις τραχύ και έτοιμο είδος συναντά το uptown και το ποστ.

Νομίζω ότι αυτό το είδος του "Σεξ και το Πόλη" της ατμόσφαιρας του γκράφιτι στο ένα άκρο και πραγματικά ωραίο κατά παραγγελία σύλλογο δίπλα του, λέει πολλά για το ποιες είναι οι πόλεις.

Οποιαδήποτε πόλη μπορεί να εξευγενιστεί σε ένα σημείο όπου χάνει την ταυτότητά της ή τελείωσε εντελώς, αλλά όταν οι δύο έρχονται μαζί, τότε παίρνετε μια μεγάλη συνέργεια. Αισθάνομαι ότι αυτό είναι ηλεκτρικό και αισθάνεστε δημιουργικοί και είναι λίγο τρομακτικό και μπορεί να είναι λίγο εκφοβιστικό, αλλά ταυτόχρονα είναι αναζωογονητικό και υπάρχει ένας παλμός που συμβαίνει.

ΠΡΑΞΗ: Έχετε εξερευνήσει άλλες γειτονιές ή πιάσατε σε δροσερά μέρη που μπορείτε να θυμηθείτε;

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ήμουν σε θέση να περιφέρονται λίγο αργά τη νύχτα όταν έχω χρόνο. Έχω πάει σε RPM Ιταλικά και έμεινα στο άρμα πριν, το οποίο ήταν πολύ ωραίο. Είχα μια υπέροχη θέα και σίγουρα είχα ένα υπέροχο γεύμα (στο Sixteen ). Μου άρεσε και η βεράντα.

ΠΡΑΞΗ: Ήταν αρκετές φορές στο Σικάγο για να δείτε πραγματικά τα ορόσημα της πόλης;

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σίγουρα αγαπώ το περπάτημα κάτω από τον ποταμό από το κανάλι και κοιτάζοντας τις γέφυρες.

Τείνω να περιπλανηθώ. Λατρεύω την αρχιτεκτονική . Για μένα, τα παλαιότερα μέρη της πόλης είναι τα αγαπημένα μου μέρη όπου βλέπετε πραγματικά την ιστορία και έχετε την αίσθηση του πού βρίσκεται η πόλη. Στη συνέχεια, φυσικά, υπάρχει το Bean , το οποίο είναι διασκεδαστικό να βλέπεις και να δείχνει πού μπορεί να πάει η πόλη.

ΠΡΑΞΗ: Ως φωτογράφος, κοιτάζετε το Σικάγο από την άποψη του πώς μπορείτε να το πυροβολείτε;

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Νομίζω ότι το κάνω παντού. Δεν υπάρχει πιθανώς ένας επαγγελματίας φωτογράφος που δεν περπατάει σε κανένα δωμάτιο ή σε κανέναν δρόμο και σκέφτεται έτσι. Υπάρχουν ορισμένα μέρη που θα σας κάνουν να αισθανθείτε έτσι, από την αρχιτεκτονική μέχρι το φωτισμό στη διάταξη του φενγκ σούι με την εποχή του χρόνου σε όλα. Για παράδειγμα, έχω έρθει στο Σικάγο σε μια όμορφη μέρα και σκέφτομαι πώς οι άνθρωποι έχουν μια πηγή στο βήμα τους και πώς αυτό παίζει στο σκηνικό.

ΠΡΑΞΗ: Ποια είναι μερικά από τα ιστορικά ορόσημα που έχουν τραβήξει το βλέμμα σας στο Σικάγο;

Σημείωση: Το περπάτημα κάτω από το Magnificent Mile είναι εκπληκτικό. Είναι εξαιρετικό. Όταν βλέπετε όλα αυτά τα καταστήματα και τα καταστήματα και τα κτίρια και τον τρόπο που έχουν κατασκευαστεί δραματικά από τις δύο πλευρές, μπορείτε να κλείσετε τα μάτια σας και σχεδόν να φανταστείτε τον εαυτό σας στη δεκαετία του 1920 ή του 1950. Αυτό είναι πάντα ένα συναρπαστικό πράγμα που πρέπει να σκεφτείς, την ιστορία κάποιου τόπου και ποιος άλλος περπάτησε εδώ και τι έπρεπε να είχε φανεί εκείνη τη στιγμή. Δεν μπορούν όλες οι πόλεις να το κάνουν.

ΠΡΑΞΗ: Όταν συγκρίνετε το Σικάγο με μερικές από τις μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο, πού συμβαίνει;

ΣΗΜ .: Το Σικάγο έχει πολύ υψηλούς ρυθμούς. Οι άνθρωποι δεν σκέφτονται πάντα για το Σικάγο όταν σκέφτονται τις αμερικανικές πόλεις. Πάντα σκέφτονται τη Νέα Υόρκη ή ακόμα και την Ουάσιγκτον, DC - επειδή είναι η πρωτεύουσα - αλλά το Σικάγο είναι μια πολύ μοναδική πόλη. Είναι σχεδόν σαν μια μικρογραφία της Νέας Υόρκης.

Εάν παίρνετε όλα τα καλύτερα μέρη του Μανχάταν και τα βάζετε μαζί, είναι σχεδόν αυτό που είναι το Σικάγο. Και έχει μια πολύ μεγάλη καρδιά. Οι άνθρωποι εδώ εργάζονται σκληρά, έχουν μεγάλη αίσθηση του χιούμορ τους και είναι πολύ φιλόξενοι. Αυτό είναι επίσης γοητευτικό και κάτι που δεν έχουμε στη Νέα Υόρκη. Είμαι ένας μεγάλος οπαδός του Σικάγο και είναι εκεί ακριβώς ως μία από τις πόλεις νούμερο ένα στην Αμερική.

ΠΡΑΞΗ: Όταν σκέφτεστε το στυλ του Σικάγου, πώς θα το περιγράψατε καλύτερα;

Σημείωση: Ο παλμός είναι ηλεκτρικός εδώ. Ακόμα και όταν έρχεστε στα μέσα του χειμώνα - όταν τόσοι πολλοί άλλοι χώροι κλείνουν - οι άνθρωποι εδώ εξακολουθούν να βγαίνουν και θέλουν να ζήσουν την πόλη. Τα εστιατόρια εξακολουθούν να έχουν κτύπημα σε αυτά. Οι άνθρωποι είναι ενθουσιασμένοι όταν μπαίνεις, και νομίζω ότι αυτό είναι ένα πολύ ωραίο πράγμα και λέει κάτι για την πόλη. Οι άνθρωποι είναι περήφανοι για αυτή την πόλη.