Πολυτελείς ανταλλαγές κατοικιών και ανταλλαγές κατοικιών: Πλούσιος, διασκεδαστικός τρόπος ταξιδιού

Οι ανταλλαγές στο σπίτι είναι μοναδικές και φθηνές ή δωρεάν. Θα μπορούσατε να το κάνετε; Θα θέλατε;

Τι, ακριβώς, είναι οι ανταλλαγές στο σπίτι και οι ανταλλαγές σπιτιών;

Οι εγχώριες ανταλλαγές (επίσης αποκαλούμενες «ανταλλαγές στο σπίτι» ή «ανταλλαγές σπιτιών») είναι ένας ολοένα και πιο δημοφιλής τρόπος ταξιδιού πολυτελείας που προέρχεται από το Διαδίκτυο και είναι μια εναλλακτική λύση για τα ξενοδοχεία στο l uxury. Οι συμμετέχοντες ζουν απλά στο σπίτι του άλλου κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.

Οι ανταλλαγές στο σπίτι μπορούν να βρεθούν σε όλο τον κόσμο. Αλλά οι ανταλλαγές σπιτιών είναι πιο δημοφιλείς σε πολλές χώρες και περιοχές που είναι σημαντικοί ταξιδιωτικοί προορισμοί.

Ορισμένες κορυφαίες τοποθεσίες για swappers: οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία, η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία. Οι κατοικίες Swapper πολλαπλασιάζονται σε περιοχές διακοπών όπως παραλίες, αστικά κέντρα, σκι κλπ. Τα σπίτια είναι συχνά εκπληκτικά: παραλιακά σπίτια, εξοχικές κατοικίες, εξοχικές κατοικίες, εξοχικά σπίτια, αρχιτεκτονικές επιδείξεις.

Τα πλεονεκτήματα των ανταλλαγών στο σπίτι κατά τη διάρκεια των διακοπών του ξενοδοχείου

Οι αρχάριοι λένε ότι τους αρέσει αυτός ο τρόπος μετακίνησης για πολλούς λόγους. Το πιο ελκυστικό πλεονέκτημα των εγχώριων ανταλλαγών είναι το οικονομικό τους ή το πολύ φθηνό. Αλλά υπάρχουν και άλλοι λόγοι για τους οποίους οι ανταλλαγές είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Επιτρέπουν στους ταξιδιώτες να ζουν σαν ντόπιοι, σε πραγματικά σπίτια που συνήθως βρίσκονται σε κατοικημένη περιοχή, όχι σε τουριστικό γκέτο.

Υπάρχουν πολλοί άλλοι λόγοι που οι άνθρωποι αγαπούν την ανταλλαγή. Το σπίτι που γίνεται δική σας για τις διακοπές σας είναι συνήθως πιο ευρύχωρο και άνετο από μια σουίτα ξενοδοχείων, με σπιτικά χαρακτηριστικά όπως κουζίνες, πλυντήριο, χώρο ντουλάπας, άφθονη τεχνολογία και ψυχαγωγία.

Το σπίτι προσφέρει συχνά πλούσιες παροχές όπως γυμναστήριο στο σπίτι, αίθουσα μέσων ενημέρωσης / τεχνολογίας, αίθουσα παιχνιδιών, βιβλιοθήκη, πισίνα, υδρομασάζ, σάουνα, καμπάνα, κήπο, αυλή, βεράντα, αίθριο, κατάστρωμα - το ονομάζετε. Εάν ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι σημαντικό για εσάς, μπορείτε να βρείτε το σπίτι που το έχει.

Πώς λειτουργούν οι ανταλλαγές κατοικιών και οι ανταλλαγές κατοικιών

Οι διαφορετικές ιστοσελίδες ανταλλαγής κατοικίας και ανταλλαγής κατοικίας μπορεί να έχουν διαφορετικές διαδικασίες και μπορεί να είναι εθνικές, περιφερειακές ή παγκόσμιες.

Αλλά οι περισσότερες οικιακές ανταλλαγές λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο. Ο ιστότοπος ανταλλαγής είναι μια αγορά όπως η Airbnb, η οποία περιλαμβάνει τις διαθέσιμες ιδιότητες.

Μερικές φορές η ανταλλαγή είναι δωρεάν και μερικές φορές ο χώρος ανταλλαγής λειτουργεί σαν λέσχη, με τα μέλη που πληρώνουν τον ιστότοπο μια αμοιβή ανά ανταλλαγή ή ανά μήνα. Ανεξάρτητα, οι τοποθεσίες ανταλλαγής δεν κάνουν τους αγώνες. Εναπόκειται στα άτομα να βρουν, να επιδιώκουν και να οργανώνουν τις δικές τους ανταλλαγές στο σπίτι.

Αυτή η διαδικασία μπορεί να είναι σε βάθος, η οποία δημιουργεί αμοιβαία εμπιστοσύνη. Τα δύο μέρη γνωρίζουν καλά ο ένας τον άλλο και δημιουργούν εμπιστοσύνη μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφωνικών κλήσεων και ούτω καθεξής. Μόλις τα δύο μέρη δηλώσουν ότι το κάνω, οργανώνουν λεπτομέρειες όπως ο αριθμός των επισκεπτών, τα κατοικίδια ζώα, η χρήση αυτοκινήτων / γκαράζ, η υπηρεσία καθαριότητας, η χρήση φαγητού και αλκοόλ κλπ. Πριν από την ανταλλαγή, κάθε κόμμα προετοιμάζει το σπίτι τους: , να καθαρίσετε, να οργανώσετε, να ελευθερώσετε χώρο ντουλαπιών και συρταριών, να αγοράσετε νέα κλινοσκεπάσματα, να κάνετε επιπλέον πλήκτρα και να συνθέσετε ένα "βιβλίο σπίτι" με οδηγίες, επαφές, μενού και πολλά άλλα.

Πολλοί εταίροι ανταλλαγής ερωτεύονται τα σπίτια του άλλου, και η ανταλλαγή γίνεται μια ετήσια απόδραση και η πηγή μιας μοναδικής φιλίας.

Πώς κρατάτε τα πράγματά σας ασφαλή σε μια ανταλλαγή κατοικίας;

Πώς μπορείτε να εμπιστευτείτε τους ανθρώπους που μένουν στο σπίτι σας ενώ μένετε στο δικό τους; Η ασφάλειά σας είναι η σχέση που έχετε δημιουργήσει στη διαδικασία σχεδιασμού και έρχεστε να αισθάνεστε σαν φίλοι.

Οι ιστοσελίδες ανταλλαγής κατοικίας λαμβάνουν επίσης προσπάθειες για την επαλήθευση των μελών. Επιπλέον, η δύναμη των αμοιβαίων αναθεωρήσεων των swappers κρατάει τα μέλη στην καλύτερη συμπεριφορά τους, a la Airbnb, Amazon, και ebay.

Πολλοί swappers απλά δημιουργούν εκτός ορίων ζώνες στα σπίτια τους μέσω μιας κλειδωμένης ντουλάπας ή ενός δωματίου όπου αποθηκεύονται προσωπικά, εύθραυστα ή πολύτιμα αγαθά κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής. Ένας τέτοιος χώρος είναι επίσης βολικός για τη διατήρηση των αντικειμένων που μετακινούνται για να κάνουν περισσότερο χώρο συρτάρι και ντουλάπα για τους επισκέπτες.

Για μερικές προσεγμένες ιδέες σχετικά με το θέμα της ασφάλειας, ανατρέξτε στο άρθρο του HomeExchange.com, "Είναι ασφαλές το Home Exchange;"

Είναι οι ανταλλαγές στο σπίτι και οι ανταλλαγές στο σπίτι σωστά για σας;

Η απάντηση είναι πιθανώς ναι αν: νομίζετε ότι ένας ελεύθερος χώρος διακοπών θα ήταν φοβερό? είστε κουρασμένοι από την εμπειρία του ξενοδοχείου και είστε άρρωστοι να πληρώνετε τους λογαριασμούς του ξενοδοχείου. έχετε απογοητευτεί από τους χώρους του Airbnb. αναζητάτε νέες εμπειρίες. στις διακοπές σας, μπορείτε να απολαύσετε το ζωντανό όπως ένα τοπικό και να γνωρίσετε τον προορισμό? προτιμάτε οικιστικές γειτονιές στις τουριστικές περιοχές. δεν θα σας άρεσε να μαγειρεύετε για σας περιστασιακά στις διακοπές σας. νομίζετε ότι είναι δροσερό να βιώσετε το σπίτι κάποιου άλλου και είστε έτοιμοι να αφιερώσετε χρόνο για να επικοινωνήσετε με τους ενδιαφερόμενους swappers και να κάνετε το εμπόριο να συμβεί.

Η απάντηση είναι πιθανώς όχι αν: δεν αισθάνεστε άνετα με την ιδέα του καθενός που ζει στο σπίτι σας (ή ζείτε στο δικό τους). απλώς λατρεύετε τα ξενοδοχεία (τη θέση του νεκρού κέντρου, την περιπέτεια, την κατάσταση, την κοινωνική ζωή, το πάτωμα της λέσχης , την υπηρεσία πολυτελών ξενοδοχείων ). σε σας, οι διακοπές σημαίνει ότι δεν μεταφέρετε τις δικές σας τσάντες, βάζοντας τα κλειδιά του σπιτιού, αποθηκεύοντας ένα ψυγείο ή κάνοντας ένα κρεβάτι. και δεν θέλετε να ξοδέψετε χρόνο και χρήματα προετοιμάζοντας το σπίτι σας για τους ξένους και συνθέτοντας ένα "βιβλίο σπίτι" για τους καλεσμένους σας

Είναι το σπίτι σας κατάλληλο για μια ανταλλαγή;

Όσον αφορά την προσφορά του σπιτιού σας για μια ανταλλαγή: πρέπει να είναι καλά τοποθετημένη και καλά συντηρημένη, με ωραία διακόσμηση και ανέσεις. Πρέπει να είστε πρόθυμοι να βελτιώσετε και να εμπλουτίσουν τον τόπο σας, ο οποίος πιθανόν να περιλαμβάνει επισκευές, βαφή, βαθύ καθαρισμό, αναβάθμιση τεχνολογίας, νέα κλινοσκεπάσματα και μαγειρικά σκεύη, έπιπλα κήπου και βεράντα και, ενδεχομένως, περισσότερα. Εάν είστε υπεύθυνοι σε ένα συμβούλιο συνεργατών, μια κοινοτική ένωση ή κάτι παρόμοιο, οι οικιακές ανταλλαγές πρέπει να είναι εντάξει από αυτούς.

Πού να μάθετε περισσότερα για τις ανταλλαγές κατοικίας και τις ανταλλαγές κατοικιών

Ελέγξτε το HomeExchange.com, έναν κορυφαίο ιστότοπο ανταλλαγής χαμηλού κόστους με πάνω από 65.000 παγκόσμια μέλη. δείτε 12 καταπληκτικά ανταλλακτικά σπίτια από το LoveHomeSwap.com. διαβάστε γιατί οι ανταλλαγές στο σπίτι κτύπησαν την ενοικίαση ή το Airbnb.