Καλοκαίρι στο Σαν Μάρκο

Το "City That Charms" είναι πραγματικά γοητευτικό στους καλοκαιρινούς μήνες

Ο Σαν Μάρκος είναι μια από τις πιο δημοφιλείς μικρές πόλεις στο Τέξας. Το San Marcos βρίσκεται στο Texas Hill Country, σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από το Ώστιν ή το Σαν Αντόνιο.

Αν και το San Marcos, το οποίο φιλοξενεί το Texas State University (πρώην Southwest Texas State και alma mater στον Πρόεδρο Lyndon Baines Johnson), είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός γύρω από το καλοκαίρι, όταν ο San Marcos λάμπει πραγματικά. Η υπαίθρια δραστηριότητα είναι αυτή που προσελκύει τους περισσότερους επισκέπτες στο San Marcos κάθε καλοκαίρι.

Ένα από τα πιο δημοφιλή θαλάσσια σπορ στην πολιτεία, με σωλήνες τον ποταμό San Marcos, επικεντρώνεται στο San Marcos. Επιπλέον, καγιάκ, κανό, snorkelers και κολυμβητές απολαμβάνουν να παίζουν στα δροσερά, καθαρά νερά της Γουαδελούπης, καθώς και στα ποτάμια San Marcos και Blanco.

Πολλά αξιοθέατα της περιοχής είναι επίσης ποτάμι. Το κέντρο της Aquarena είναι από καιρό τουριστικό φαβορί. Αφού ανήκει στην ιδιοκτησία της και είναι γνωστή ως Aquarena Springs, το Aquarena Center λειτουργεί τώρα από το Texas State University με σκοπό την εκπαίδευση του κοινού για τον ποταμό San Marcos και το Edwards Aquifer. Ωστόσο, πολλά από τα δημοφιλή χαρακτηριστικά της Aquarena Springs εξακολουθούν να υπάρχουν, κυρίως η περίφημη γυάλινη βάρκα βόλτες πάνω από τα κρυστάλλινα νερά του ποταμού San Marcos. Το κοντινό New Braunfels είναι το σπίτι του αρχικού Schlitterbahn Waterpark, προσφέροντας στους επισκέπτες μια ακόμη ευκαιρία να βρέξουν.

Ωστόσο, αν και μεγάλο μέρος της γοητείας του San Marcos βρίσκεται στο νερό, υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνετε, ενώ παραμένετε στεγνά.

Το Wonder World Park προσφέρει περιηγήσεις σε σπήλαια, εκπαιδευτικά σεισμικά προγράμματα, πάρκο άγριας φύσης, βόλτες τρένων και πολλές άλλες δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, όλα βασισμένα σε ένα φυσικό σπήλαιο που σχηματίστηκε από έναν μακρόχρονο σεισμό κατά μήκος του Balcones Fault. Επιπλέον, τα ψώνια αντλούν επισκέπτες από όλη την πολιτεία και πέρα ​​από το San Marcos.

Πέρα από τα πολλά, μοναδικά καταστήματα που βρίσκονται μέσα και γύρω από την πλατεία Courthouse, το San Marcos είναι γνωστό για τα μεγάλα εμπορικά κέντρα.

Η εύρεση ενός τόπου διαμονής στο San Marcos δεν είναι πρόβλημα. Η πόλη διαθέτει ένα πλήρες σύνολο εθνικών ξενοδοχείων αλυσίδας και μοτέλ. Ωστόσο, πολλοί κάτοικοι επιλέγουν κάτι λίγο πιο περίεργο, όπως το Crystal River Inn, ένα πανδοχείο βικτοριανού στιλ του 1883.