Απόβλητα, σκουπίδια και ανακύκλωση στην πόλη της Οκλαχόμα

Πηγαίνοντας στην περιοχή της Οκλαχόμα; Ίσως έχετε κάποιες ερωτήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες σκουπιδιών και ανακύκλωσης στην πόλη. Ακολουθούν μερικές συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με την παραλαβή των απορριμμάτων, τη μαζική παραλαβή, τα χρονοδιαγράμματα και την ανακύκλωση για όσους βρίσκονται εντός των ορίων της πόλης.

Πού βάζω τα σκουπίδια μου;

Πιθανότατα έχετε ήδη ένα "Big Blue" μπορεί στο σπίτι σας. Η Διεύθυνση Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων δεν θα συλλέξει τα σκουπίδια που έχουν μείνει στο περίπτερο σε οποιοδήποτε άλλο εμπορικό δοχείο απορριμμάτων, καθώς χρησιμοποιούν τα μηχανικά όπλα στα φορτηγά.

Αν για κάποιον λόγο δεν υπάρχει κανένας ήδη εκεί όταν μετακινηθείτε, δώστε τους μια κλήση. μπορείτε να βρείτε τον πιο πρόσφατο αριθμό τηλεφώνου στην ιστοσελίδα του τμήματος Διαχείρισης στερεών αποβλήτων.

Τι γίνεται αν χρειάζομαι ένα 2ο "Μεγάλο Μπλε";

Όταν ένα δοχείο μπορεί απλά να μην είναι αρκετό, μην φοβηθείτε. Σε αντίθεση με κάποιες άλλες κοινότητες, η Οκλαχόμα Σίτι δεν προσθέτει επιπλέον χρέωση για το 2ο "Big Blue".

Τι γίνεται αν έχω περισσότερα σκουπίδια απ 'ότι θα χωρέσει στα 2 κουτάκια μου;

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βεβαιωθείτε ότι τα απόβλητα είναι δεμένα καλά σε πλαστικές σακούλες απορριμμάτων. Η Διαχείριση Απορριμμάτων θα συλλέξει πλαστικές σακούλες στο περίπτερο μαζί με 2 πλήρη δοχεία.

Τι γίνεται με το κομμένο γρασίδι ή άλλα απόβλητα αυλής;

Βλέπε παραπάνω. Αν και τα δύο δοχεία "Big Blue" είναι γεμάτα, απλώς τοποθετήστε αποκόμματα χλοοτάπητα κλπ. Σε μια δεμένη πλαστική σακούλα στο περίπτερο.

Έχω έναν καναπέ, μια συσκευή, ένα μεγάλο άκρο δέντρου, κλπ. Που χρειάζομαι να σηκωθώ. Τι να κάνω?

Η Οκλαχόμα Σίτι προσφέρει μαζική αποκομιδή απορριμμάτων για αυτά τα είδη αντικειμένων, πραγματικά οτιδήποτε δεν θα χωρέσει στο "Μεγάλο Μπλε" σας. Η υπηρεσία είναι μία φορά το μήνα και δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση, εφόσον δεν υπερβαίνετε το μέγεθος περίπου 2 ψυγείων το μήνα.

Μπορείτε να μάθετε την ημέρα παραλαβής για τη γειτονιά σας, ελέγχοντας τον λογαριασμό σας κοινής ωφέλειας ή βλέποντας αυτό το online χάρτη χύμα απορριμμάτων.

Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο που πρέπει να κάνω με ένα αντικείμενο για μαζική παραλαβή;

Όχι πραγματικά. Θα το τοποθετήσετε στο συνηθισμένο σημείο απορριμμάτων, αλλά η πόλη σας ζητά να το βγάλετε έξω όχι περισσότερο από 3 ημέρες πριν από τη μαζική παραλαβή, ώστε οι γείτονές σας να μην χρειαστεί να κοιτάξουν για πολύ.

Πρέπει να γίνουν ειδικές ρυθμίσεις καλώντας συσκευές που περιέχουν φρέον. Μπορείτε να δείτε μια λίστα επιτρεπόμενων και αποκλεισμένων αντικειμένων στο okc.gov.

Τι γίνεται με την παραλαβή των διακοπών;

Δεν υπάρχει παραλαβή στις ακόλουθες εθνικές αργίες: Ημέρα του Dr. Martin Luther King Jr., Ημέρα Μνήμης, 4 Ιουλίου, Ημέρα Εργασίας, Ημέρα Βετεράνων, Ημέρα των Ευχαριστιών και Ημέρα των Χριστουγέννων. Προγραμματισμένες προσαρμογές τυπικά δημοσιεύονται στην εφημερίδα την εβδομάδα των διακοπών. Σε γενικές γραμμές, οι αργίες της Δευτέρας αναπρογραμματίζονται για την παραλαβή της Τετάρτης, ενώ τα Χριστούγεννα απλώς ωθούν την παραλαβή πίσω μια μέρα.

Παρέχει η Oklahoma City υπηρεσίες ανακύκλωσης;

Βάζεις στοίχημα. Μπορείτε να αποκτήσετε μια "Little Blue" ανακύκλωση μπορεί καλώντας τον αριθμό στην ιστοσελίδα του τμήματος που συνδέονται παραπάνω. Η πόλη δέχεται ανακυκλώσιμα υλικά όπως πλαστικά δοχεία γάλακτος ή ποτών, δοχεία αλουμινίου, γυάλινα βάζα και μπουκάλια, καθώς και εφημερίδες / περιοδικά.

Εάν ζείτε στο κέντρο της πόλης, σημειώστε ότι υπάρχουν αρκετοί σταθμοί ανακύκλωσης χαρτιού, πλαστικού, αλουμινίου και γυαλιού.