Σκουλαρίκια και λυκίσκο στο Κοσμοπολίτικο του Λας Βέγκας

3 ημέρες μπάσκετ κολλεγίου στο Τσέλσι

March Madness είναι μια μεγάλη υπόθεση στο Λας Βέγκας και αυτές τις μέρες τα πάρτι γίνονται μεγαλύτερα από τα γεγονότα Super Bowl. Εάν χρειάζεστε έναν μεγαλύτερο, καλύτερο τρόπο για να παρακολουθήσετε το κολέγιο μπάσκετ, το Cosmopolitan του Λας Βέγκας σας καλύπτεται με μια εμπειρία μπάσκετ πολυτελείας που θα αισθανθεί σαν να πηγαίνετε στο μεγαλύτερο σπήλαιο ανθρώπων που είναι διαθέσιμο για να παρακολουθήσετε το τουρνουά.

Το Chelsea είναι ένα πολυτελές θέατρο και μετατρέπεται σε τέλειο σημείο για να ασχοληθείτε με κάποια σοβαρή καλαθοσφαίριση παρακολουθώντας μαζί με πολλές δραστηριότητες διασκέδασης για να σας κρατήσετε απασχολημένους ανάμεσα στο βραχίονα που βλέπει.

Φανταστείτε ένα αθλητικό σαλόνι όπου τα σνακ, τα παιχνίδια, οι οθόνες τηλεόρασης και ο χώρος συνδυάζονται για να κάνουν όλο το χάος του March Madness λίγο πιο πολιτισμένο. Θα έχετε πολλά σνακ που περιλαμβάνουν ζεστά ροδάκια με τυρί μπύρας και γερμανική μουστάρδα, μπριζόλα Philly Cheese Burritos καθώς και ελαφρύτερες επιλογές όπως ιταλικές τεμαχισμένες σαλάτες και φρέσκα κομμένα φρούτα. Επίσης παιχνίδια και δραστηριότητες περιλαμβάνουν μπλάκτζακ και αθλητικά στοιχήματα, shuffleboard, μπιλιάρδο, φλίπερ και ακόμη και ένα γήπεδο μπάσκετ σκληρού ξύλου.

Αυτό δεν είναι το σύνηθες συμβαλλόμενο μέρος τουρνουά Μαρτίου Madness.

Επιλογές εισιτηρίων για Hoops & Hops στο Cosmopolitan Las Vegas:

Τα πακέτα Room Hoops & Hops Room είναι επίσης διαθέσιμα και περιλαμβάνουν τρεις διανυκτερεύσεις σε ένα στούντιο Terrace, δύο τριήμερες VIP κάρτες, πρώιμη είσοδο κάθε μέρα και μια βασική τσάντα παιχνιδιού. Για περισσότερες πληροφορίες και τιμές, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.cosmopolitanlasvegas.com.

Hoops και λυκίσκος στο Chelsea στο Cosmopolitan του Λας Βέγκας Πέμπτη, 19 Μαρτίου έως Σάββατο, 19 Μαρτίου από τις 8:30 π.μ. έως τις 9 το πρωί.

Ενώ βρίσκεστε στο Cosmopolitan του Λας Βέγκας, θα πρέπει να προσέξετε να δείτε μερικά σημεία στο θέρετρο:

Αν κοιτάξετε γύρω από το θέρετρο March Madness εναλλακτικές λύσεις βρίσκονται επίσης στο βιβλίο και Σκηνή, το μπαρ στο Holsteins και μερικές θέσεις κοντά στο Chandelier Bar. Εάν εξακολουθείτε να προσπαθείτε να αποφασίσετε για μια σωστή εορτασμό του March Madness, συνεχίστε να ελέγχετε μαζί μας, καθώς ανακοινώνονται καθημερινά νέα κόμματα.