Η οικογένεια του Προέδρου Lincoln στην Ουάσιγκτον, DC

Η εξοχική κατοικία του Προέδρου Lincoln στο Σπίτι των Στρατιωτών στην Ουάσινγκτον δίνει στους Αμερικανούς μια οικεία, ποτέ πριν άποψη, άποψη για την προεδρία και την οικογενειακή ζωή του Αβραάμ Λίνκολν. Η οικογένεια του Λίνκολν χαρακτηρίστηκε από το 2004 ως εθνικό μνημείο από τον Πρόεδρο Κλίντον και αποκαταστάθηκε από την Εθνική Εμπιστοσύνη για την Ιστορική Διατήρηση με κόστος άνω των 15 εκατομμυρίων δολαρίων. Το εξοχικό σπίτι χρησίμευσε ως οικογενειακή κατοικία του Lincoln για το ένα τέταρτο της προεδρίας του και θεωρείται "ο σημαντικότερος ιστορικός τόπος που συνδέεται άμεσα με την προεδρία του Λίνκολν" εκτός από τον Λευκό Οίκο .

Ο Λίνκολν χρησιμοποίησε το εξοχικό σπίτι ως ένα ήσυχο καταφύγιο και επεξεργάστηκε σημαντικές ομιλίες, επιστολές και πολιτικές από αυτό το site.

Ο Αβραάμ Λίνκολν έζησε στην εξοχική κατοικία στο σπίτι των στρατιωτών από τον Ιούνιο-Νοέμβριο του 1862, το 1863 και το 1864. Ζούσε εδώ όταν συνέταξε την προκαταρκτική εκδοχή της διακήρυξης χειραφέτησης και συζήτησε κρίσιμα ζητήματα του εμφυλίου πολέμου . Δεδομένου ότι το Cottage άνοιξε το κοινό το 2008, δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες συμμετείχαν σε συνομιλίες για την ελευθερία, τη δικαιοσύνη και την ισότητα, μέσω καινοτόμων ξεναγήσεων, εκθεμάτων με προσανατολισμό προς τα εμπρός και ποιοτικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Τοποθεσία

Με βάση το σπίτι των συνταξιούχων των Ένοπλων Δυνάμεων
Rock Creek Εκκλησία Rd και Upshur Αγίου NW
Ουάσιγκτον

Εισαγωγή και ξεναγήσεις

Μια ημερήσια περιήγηση στην εξοχική κατοικία για μια ώρα προσφέρεται καθημερινά, την ώρα κάθε ώρα από τις 10:00 π.μ. - 3:00 μ.μ. Δευτέρα - Σάββατο και 11:00 π.μ. - 3:00 μ.μ. την Κυριακή. Συνιστάται ιδιαίτερα η κράτηση.

Καλέστε 1-800-514-ETIX (3849). Τα εισιτήρια είναι $ 15 για ενήλικες και $ 5 για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών. Όλες οι εκδρομές καθοδηγούνται και υπάρχει περιορισμένος χώρος. Το Κέντρο Επισκεπτών είναι ανοιχτό από τις 9:30 έως τις 4:30 μ.μ. Δευτ.-Σάβ., 10:30 π.μ. - 4:30 μμ Κυριακή.

Κέντρου Εκπαίδευσης επισκεπτών Robert H. Smith

Το Κέντρο Εκπαίδευσης Επισκεπτών, που βρίσκεται σε ένα αναπαλαιωμένο κτίριο του 1905 δίπλα στην εξοχική κατοικία του Λίνκολν, διαθέτει εκθέσεις που αναφέρουν την ιστορία της Ουάσινγκτον, την ανακάλυψη της οικογένειας του Λίνκολν για την υποχώρηση της χώρας τους στο σπίτι των Στρατιωτών και τον ρόλο του Λίνκολν ως αρχηγού αρχηγού.

Μια ειδική γκαλερί διαθέτει περιστρεφόμενες επιδείξεις σχετικών με Lincoln αντικειμένων.

Ένοπλες δυνάμεις σπίτι συνταξιοδότησης

Φωλιασμένο σε 272 στρέμματα στην καρδιά της πρωτεύουσας του έθνους μας, το Home Retirement Home είναι μια κορυφαία κοινότητα συνταξιοδότησης που ενισχύει την ανεξαρτησία των βετεράνων αερομεταφορέων, ναυτικών, ναυτικών και στρατιωτών. Η ιδιοκτησία διαθέτει περισσότερα από 400 ιδιωτικά δωμάτια, τράπεζες, παρεκκλήσια, καταστήματα τροφίμων, ταχυδρομείο, πλυντήριο, κουρείο και σαλόνι ομορφιάς και τραπεζαρία. Η πανεπιστημιούπολη διαθέτει επίσης ένα γήπεδο γκολφ με εννέα τρύπες και διαδρομή οδήγησης, μονοπάτια πεζοπορίας, κήπους, δύο λίμνες αλιείας, κέντρο πληροφορικής, μπόουλινγκ και μεμονωμένους χώρους εργασίας για κεραμικά, ξυλουργική, ζωγραφική και άλλα χόμπι.

Το σπίτι των συνταξιούχων των ενόπλων δυνάμεων ιδρύθηκε στις 3 Μαρτίου 1851 και αργότερα έγινε προεδρικό καταφύγιο. Ο Πρόεδρος Λίνκολν έζησε στο Σπίτι των Στρατιωτών το 1862-1864 και πέρασε περισσότερο χρόνο από οποιονδήποτε άλλο πρόεδρο. Το 1857, ο Πρόεδρος James Buchanan έγινε ο πρώτος πρόεδρος που παρέμεινε στο Σπίτι των Στρατιωτών, αν και παρέμενε σε διαφορετικό εξοχικό σπίτι από αυτό που κατείχε ο Lincoln. Ο Πρόεδρος Rutherford B. Hayes απολάμβανε επίσης το σκηνικό των Στρατιωτών και έμεινε στο Cottage κατά τα καλοκαίρια του 1877-80. Πρόεδρος Τσέστερ Α.

Ο Άρθουρ ήταν ο τελευταίος πρόεδρος που χρησιμοποίησε το εξοχικό σπίτι ως κατοικία, το οποίο έκανε κατά τη διάρκεια του χειμώνα του 1882, ενώ ο Λευκός Οίκος επισκευάστηκε.

Ιστοσελίδα : www.lincolncottage.org