2017 Τελικό Τέσσερις Μπάσκετ ανδρών NCAA

Πανεπιστήμιο του Φοίνιξ Στάδιο για να φιλοξενήσει το κολέγιο μπάσκετ

Η τελική τετράδα μπάσκετ ανδρών του 2017 NCAA θα παιχτεί στο Glendale της Αριζόνα στη Δυτική κοιλάδα της ευρύτερης περιοχής Φοίνιξ. Η δική μας είναι η πρώτη πόλη της Δυτικής Αμερικής που επιλέχθηκε από το Σιάτλ που φιλοξένησε το Final Four το 1995. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες για το Final Four του NCAA του 2017.

Πότε είναι τα τελικά τέσσερα παιχνίδια μπάσκετ ανδρών 2020 NCAA;

1η Απριλίου και 3 Απριλίου 2017.

Ποιες ομάδες παίζουν;

Περισσότεροι από 60 ομάδες θα ξεκινήσουν στον διαγωνισμό, και τελικά, οι αγκύλες θα υποχωρηθούν σε έναν πρωταθλητή στη Δύση, Midwest, Ανατολή και Νότου.

Αυτά τα τέσσερα θα ανταγωνιστούν στο Glendale.

Οι νικητές αυτών των παιχνιδιών θα παίξουν ο ένας τον άλλον στο παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Πού θα πραγματοποιηθούν τα Final Four του 2017;

Το Πανεπιστήμιο του Φοίνιξ Στάδιο (πρώην Στάδιο Καρδινάλων) στο Γκλεντέιλ της Αριζόνα θα φιλοξενήσει το παιχνίδι για να αποφασίσει ποιες δύο ομάδες προχωρούν στο παιχνίδι πρωταθλήματος NCAA. Το Glendale της Αριζόνα βρίσκεται μόλις βορειοδυτικά του Φοίνιξ. Το Πανεπιστήμιο του Phoenix Stadium έχει χωρητικότητα άνω των 63.000, αλλά μπορεί να επεκταθεί σε 73.000 για μεγάλες διοργανώσεις. Αυτό σίγουρα είναι ένα από αυτά!

Πίσω στην πόρτα!

Αν έχετε εισιτήρια στο παιχνίδι, σας προσκαλούν στην πίσω πόρτα Tip-Off στο μεγάλο χορτοτάπητα, που διαθέτει φαγητό, κήπους μπύρας, ζωντανή μουσική και διαδραστικές εκδηλώσεις. Είναι ανοιχτό την Παρασκευή 31 Μαρτίου από τις 10 π.μ. έως τις 3 μ.μ. (ανοιχτή σε όλους, δωρεάν είσοδο), Σάββατο 1 Απριλίου από 11:30 π.μ. έως 2:30 μ.μ. (πρέπει να έχει εισιτήριο παιχνιδιού) και Δευτέρα 3 Απριλίου από 2 pm έως 5:30 μ.μ. (πρέπει να έχετε εισιτήριο παιχνιδιού).

Πού βρίσκεται το Πανεπιστήμιο του Φοίνιξ Στάδιο;

Εδώ είναι ένας χάρτης με οδηγίες για το Πανεπιστήμιο του Phoenix Stadium στο Glendale.

Πώς μπορώ να λάβω εισιτήρια;

Μπορείτε να βρείτε εισιτήρια μέσω της ανταλλαγής ανεμιστήρων (μπορεί να είναι περισσότερο από την ονομαστική αξία), καθώς και VIP εμπειρίες. Μια άλλη επιλογή είναι να αγοράσετε εισιτήρια από scalpers ή άλλες ηλεκτρονικές ανταλλαγές εισιτηρίων - αλλά προσέξτε τα εισιτήρια από μη εξουσιοδοτημένους πωλητές εισιτηρίων!

Ακριβώς σε περίπτωση που αποκτήσετε εισιτήρια για το παιχνίδι, εδώ είναι ένα διάγραμμα καθισμάτων για το Πανεπιστήμιο του Phoenix Stadium .

Δεν υπάρχουν εισιτήρια για το παιχνίδι; Δοκιμάστε ένα από αυτά τα δημοφιλή τοπικά σπορ μπαρ.

Χρειάζομαι ένα μέρος για να μείνω.

Υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία γύρω από την πόλη, αλλά αυτή είναι μια πολυάσχολη εποχή του χρόνου στην περιοχή Phoenix. Τα πλησιέστερα ξενοδοχεία θα είναι στο Glendale , αλλά ελέγξτε αυτό το χάρτη για άλλες προτάσεις ξενοδοχείων σε κοντινές πόλεις και κωμοπόλεις.

Δεν υπάρχουν εισιτήρια; Μπορείτε ακόμα να πάτε στα επίσημα κόμματα NCAA!

Είτε έχετε εισιτήρια για τα μπάσκετ NCAA Final Four, μπορείτε ακόμα να συμμετάσχετε σε αυτό το μεγάλο γεγονός.

Ενώ σχεδόν κάθε αθλητικό μπαρ στην ευρύτερη περιοχή του Φοίνικα θα παρουσιάσει τα παιχνίδια σε μεγάλες οθόνες και προσφέρει ειδικές προσφορές για φαγητό και ποτό, υπάρχουν δύο μέρη όπου επίσημα πάρτι και εκδηλώσεις της NCAA θα λάβουν χώρα την εβδομάδα που προηγείται του παιχνιδιού.

Αυτά είναι προσβάσιμα από το Valley Metro Rail , αλλά δεν βρίσκονται στην ίδια θέση στα παιχνίδια μπάσκετ που θα παίξουν στην πραγματικότητα, η οποία βρίσκεται βορειοδυτικά του Phoenix στο Glendale. Αν προτιμάτε να παραμείνετε κοντά σε όλες τις γιορτές του ανεμιστήρα παρά κοντά στο γήπεδο, η πρώτη σας επιλογή θα ήταν πιθανώς ξενοδοχεία στο Downtown Phoenix .

Η δεύτερη επιλογή σας θα είναι τα ξενοδοχεία σε κοντινή απόσταση από τη γραμμή Light Rail .

Το Valley Metro Rail θα λειτουργεί μέχρι τις 2 μ.μ. στις 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου και μέχρι τα μεσάνυχτα στις 2 και 3 Απριλίου.

Υπάρχει επίσης ένα επίσημο πάρτυ στο γήπεδο του Glendale.

Δεν υπάρχουν εισιτήρια; Αυτά δεν είναι Επίσημες Διασκέψεις / Προσφορές αλλά θα θέλετε να πάτε ούτως ή άλλως

Υπενθύμιση ασφαλείας

Τα μικρά πορτοφόλια επιτρέπονται σε όλα τα γεγονότα της NCAA, αλλά δεν υπάρχουν backbacks, τσάντες πανών, τσάντες tote, σακούλες κάμερας ή μεγάλα πορτοφόλια. Οποιαδήποτε αντικείμενα θέλετε να φέρετε και τα οποία δεν ταιριάζουν σε ένα μικρό πορτοφόλι συμπλέκτη, πρέπει να είναι είτε σε μια σαφή πλαστική σακούλα (δείτε ένα δείγμα) είτε σε μια σακούλα αποθήκευσης διαφανής από ένα γαλόνι.

Ποια ώρα είναι η ανατροπή και ποιο κανάλι θα είναι τα παιχνίδια;

1 Απριλίου, Final Four παιχνίδι 1: CBS στις 3 μ.μ. ώρα Αριζόνα
1 Απριλίου, Final Four παιχνίδι 2: CBS στις 5:30 μ.μ. ώρα Αριζόνα
3 Απριλίου, Εθνικό Πρωτάθλημα: CBS στις 6 μ.μ. ώρα Αριζόνα

Περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με το Final Four του NCAA του 2017;

Επισκεφθείτε το NCAA online.

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.