Πληροφορίες για τα εισιτήρια του Knott's Berry Farm

Το Berry Farm του Knott προσφέρει μονοήμερες εισιτήρια και σεζόν. Η είσοδος στο πάρκο νερού Soak City κοστίζει επιπλέον.

Οι πολιτικές εισιτηρίων του Knott's Berry Farm

Το καλύτερο πράγμα για το Knott's Berry Farm είναι ότι οι τιμές εισόδου του είναι πολύ χαμηλότερες από ό, τι σε άλλα θεματικά πάρκα της περιοχής. Οι τιμές των εισιτηρίων διαφέρουν ανάλογα με την ηλικία. Είναι λιγότερο δαπανηρό για τους νέους και τους ηλικιωμένους.

Οι τιμές των εισιτηρίων στο Knott's Berry Farm

Είναι εύκολο να λάβετε εκπτώσεις για τα εισιτήρια ενηλίκων στο Knott's, αλλά το παιδί και η είσοδος σε υψηλό επίπεδο σπανίως μειώνονται. Οι τιμές εισιτηρίων του Knott's Berry Farm από τον Δεκέμβριο του 2017 (ενηλίκων / παιδιών ή ηλικιωμένων) είναι οι εξής:

Στην πύλη ή στο διαδίκτυο μέσω της ιστοσελίδας του Knott: $ 79 / $ 43. Αν αγοράσετε online εισιτήρια πλήρους διανομής, η Knott's προσθέτει μια χρέωση υπηρεσιών και θα κοστίσει περισσότερο από ό, τι θα κάνατε αν τα αγόρασε στην πύλη. ΑΛΛΑ, εάν λάβετε τα προεξοφλημένα εισιτήρια 3 ημερών για την αγορά, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα.

Το Knott's Berry Farm Extra Ticket

FAST LANE: Τα επιπλέον εισιτήρια κοστίζουν $ 70 και άνω ανά άτομο. Σας επιτρέπει να παρακάμψετε την κανονική γραμμή σε επιλεγμένες βόλτες (μόνο ένας περιορισμένος αριθμός που πωλείται κάθε μέρα).

Είναι το πέρασμα Fast Lane αξίζει το επιπλέον κόστος; Για να το μάθετε, ρώτησα τον Jean Bourne. Πήρε τέσσερα παιδιά στο Knott που το χρησιμοποίησε.

Λέει ότι ναι επειδή ήταν σε θέση να χτυπήσει περισσότερα αξιοθέατα και να επανακτήσει αυτά που απολάμβαναν περισσότερο, χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν τόσο πολύ. Αυτό ήταν κατά τη διάρκεια της πολυάσχολης καλοκαιρινής περιόδου. Εκτός της σεζόν στα μέσα της εβδομάδας, δεν το χρειάζεστε.

Χώρος στάθμευσης: 18 δολάρια για αυτοκίνητα και 23 δολάρια για RVs και λεωφορεία. Μπορείτε να αγοράσετε το πάρκινγκ σας εκ των προτέρων online .

Δεν είναι φθηνότερο, αλλά είναι βολικό.

Πώς να αγοράσετε τα εισιτήρια του Knott's Berry Farm

Αφήστε τους άλλους φτωχούς χυμούς να ευθυγραμμιστούν στο θάλαμο εισιτηρίων. Εσύ ξέρεις καλύτερα. Βρείτε τους πιο έξυπνους επισκέπτες που αγοράζουν εισιτήρια για Knott's Berry Farm online . Είναι φερμουάρ δεξιά αντί να στέκεται στη γραμμή στην πύλη.

Πώς να αγοράσετε εισιτήρια από έναν επιτραπέζιο υπολογιστή: Αν αγοράσετε τα εισιτήριά σας σε έναν επιτραπέζιο υπολογιστή, είναι εύκολο να σκεφτείτε ότι πρέπει να εκτυπώσετε τα εισιτήριά σας, χωρίς την επιλογή για τη λήψη ενός γραμμωτού κώδικα που μπορεί να σαρωθεί από την κινητή συσκευή σας. Ωστόσο, όταν αγόρασα τα εισιτήριά μου με αυτόν τον τρόπο, η επιβεβαίωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου περιελάμβανε έναν σύνδεσμο που μου επέτρεψε να βάλω τα εισιτήρια στο πορτοφόλι μου Apple. Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λέει επίσης ότι μπορείτε να εμφανίσετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο τηλέφωνό σας και να μπείτε, εφ 'όσον μπορούν να διαβάσουν τον γραμμωτό κώδικα.

Πώς να αγοράσετε εισιτήρια από μια κινητή συσκευή: Αν το μόνο που έχετε είναι μια κινητή συσκευή, μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Knotts για κινητά και να σαρώσετε το τηλέφωνό σας στην είσοδο.

Οι εκπτώσεις των Knott's Berry Farm εισιτηρίων

Οι εκπτώσεις στο Knott's Berry Farm είναι πλούσιες και δεν υπάρχει καμία ανάγκη να πληρώσετε την πλήρη τιμή. Μερικές επιλογές, από τον Δεκέμβριο του 2017:

Τα μέλη της ΑΑΑ λαμβάνουν έκπτωση στα εισιτήρια ενηλίκων, αλλά μόνο στο περίπτερο εισιτηρίων. Επικοινωνήστε με το τοπικό υποκατάστημά σας για να μάθετε πόσο και να είστε σίγουροι ότι έχετε μαζί σας την κάρτα σας.

Το MouseSavers διατηρεί μια λίστα με τα τρέχοντα κουπόνια και τις εκπτώσεις του Knott's Berry Farm

Παραγγείλετε στην ιστοσελίδα του Knott . Από καιρό σε μια στιγμή, προσφέρουν εκπτώσεις για τις εισαγωγές στις αρχές της σεζόν. Περιγράφουν επίσης τις τρέχουσες προσφορές και τα κουπόνια τους και μια έκπτωση αν αγοράσετε τα εισιτήριά σας τουλάχιστον 3 ημέρες νωρίτερα.

Τα μέλη του Στρατιωτικού μπορούν να παρουσιάσουν ταυτότητα στο box office και να λάβουν εισιτήρια ενηλίκων για μειωμένη τιμή.

Η κάρτα Go Los Angeles προσφέρει πολλά αξιοθέατα σε πολύ λογικές τιμές, συμπεριλαμβανομένου του Knott's Berry Farm. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον εύχρηστο οδηγό για να μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για αυτό .

Από καιρό σε καιρό, οι Knott's προσφέρουν εκπτώσεις με κουπόνια σε μέρη όπως το Burger King, τα μπακάλικα του Albertson ή το TGI Friday's. Ελέγξτε την ιστοσελίδα τους για τις τελευταίες προσφορές. Προσέξτε εάν πρέπει να εξαργυρώσετε κουπόνια στις υπηρεσίες επισκεπτών, όπου οι γραμμές μπορούν να μετακινηθούν σε ταχύτητα όπως ο παγετώνας.

Αν έχετε περάσει μια εποχή του Cedar Fair Platinum, καλό είναι το Knott, καθώς και οι κήποι Gilroy, Great America και άλλα πάρκα Cedar Fair.

Περισσότερα για το αγρόκτημα του Knott's Berry: Μπορείτε να βρείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις ώρες, τις εκτιμήσεις, το Knott's at Halloween και τις συμβουλές στον οδηγό του Knott's Berry Farm .