Πώς να κλείσετε αεροπορικό εισιτήριο, να νοικιάσετε αυτοκίνητο και να μεταβείτε στη Χαβάη

Ένα σημαντικό κομμάτι του σχεδιασμού ταξιδιού σας θα περιλαμβάνει την κράτηση του αεροπορικού σας εισιτηρίου, τόσο προς και από τη Χαβάη όσο και το αεροπορικό εισιτήριο μεταξύ νησιών. Θα χρειαστεί επίσης να αποφασίσετε εάν θα χρειαστεί να νοικιάσετε αυτοκίνητο ή αν μπορείτε να δείτε ό, τι θέλετε να δείτε με τη χρήση δημόσιων συγκοινωνιών ή ταξί. Θα πρέπει επίσης να αρχίσετε να σκέφτεστε για μια οργανωμένη περιήγηση στο νησί στο οποίο μένετε ή ακόμα και σε ένα από τα άλλα νησιά.

Κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων στη Χαβάη

Ένα σημαντικό μέρος του σχεδιασμού ταξιδιού σας θα περιλαμβάνει την κράτηση του αεροπορικού σας εισιτηρίου. Εκτός εάν περιορίζεστε σε μία αεροπορική εταιρεία ως μέρος ενός προγράμματος συχνών πτήσεων, είναι καλύτερο να κάνετε αγορές για τις καλύτερες διαθέσιμες τιμές. Αν ταξιδεύετε από την ανατολική ακτή ή το Midwest, μπορεί να φανεί φθηνότερο να κάνετε κράτηση για μια αεροπορική εταιρεία προς μια πύλη της δυτικής ακτής και στη συνέχεια να κάνετε κράτηση για άλλη πτήση από τη δυτική ακτή προς τη Χαβάη.

Ο τοπικός σας ταξιδιωτικός πράκτορας ή ταξιδιωτικός πράκτορας σίγουρα μπορεί να σας βοηθήσει στην κράτηση του αεροπορικού σας εισιτηρίου, και για πολλούς αυτό είναι ο ευκολότερος τρόπος για να χειριστείτε αυτό το έργο. Άλλοι προτιμούν να το κάνουν μόνο του, είτε καλώντας διάφορες αεροπορικές εταιρείες για προσφορές, ελέγχοντας τους συγκεκριμένους δικτυακούς τόπους αεροπορικών εταιρειών στο Διαδίκτυο ή χρησιμοποιώντας μία από τις πολλές υπηρεσίες κρατήσεων on-line όπως Kayak.com, Orbitz.com, Expedia.com, Priceline.com ή Lowestfare.com.

Εάν ταξιδεύετε σε περισσότερα από ένα νησιά ή σε ένα νησί όπου η άμεση ηπειρωτική υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη από το σημείο αναχώρησής σας, θα πρέπει επίσης να κάνετε κράτηση για τα ταξίδια μεταξύ νησιών.

Το αεροπορικό εισιτήριο μεταξύ νησιών ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό και υπάρχουν πολλές επιλογές. Συχνά η κράτηση μέσω πρακτορείου ταξιδίων με βάση τη Χαβάη θα σας επιτρέψει να επωφεληθείτε από ειδικές εκπτώσεις. Επίσης, εάν έχετε συχνά διαθέσιμα μίλια, λιγότερα από 5000 μίλια μπορούν να σας αγοράσουν ένα εισιτήριο μεταξύ νησιών.

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων και δημόσιες συγκοινωνίες στη Χαβάη

Αφού έχετε κάνει κράτηση για το αεροπορικό σας εισιτήριο, θα χρειαστεί να αποφασίσετε πώς θα φτάσετε όταν φτάσετε στον προορισμό σας. Εάν επισκεφθείτε μόνο το Oahu και σχεδιάζετε να ξοδέψετε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας στην περιοχή Χονολουλού / Waikiki, τότε ίσως ένα λεωφορείο ή μια καμπίνα στο ξενοδοχείο σας και στη συνέχεια τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα καλύψουν τις ανάγκες σας.

Αν σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στα νησιά, ένα αυτοκίνητο μίσθωσης είναι πιθανώς μια αναγκαιότητα. Οι καλύτερες τιμές για ενοικιάσεις αυτοκινήτων διατίθενται σε εβδομαδιαία βάση. Η ενοικίαση αυτοκινήτου για μόνο 3-4 ημέρες μπορεί συχνά να σας κοστίσει όσο και η ενοικίαση ολόκληρης εβδομάδας. Οι τιμές ενοικίασης ποικίλλουν σημαντικά από την μία εταιρεία στην άλλη, όπως και οι εκπτώσεις που είναι διαθέσιμες. Για άλλη μια φορά, το κλειδί είναι να ψωνίζετε. Εάν ανήκετε σε μια λέσχη αυτοκινήτων όπως η AAA, μπορείτε να εξοικονομήσετε 10-15% από το κόστος της ενοικίασής σας. Επίσης, συμβουλευτείτε την προσωπική σας εταιρεία ασφάλισης αυτοκινήτων για να διαπιστώσετε αν η ασφαλιστική σας κάλυψη θα μεταφερθεί στο αυτοκίνητο ενοικίασης. Αν ναι, δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε τι συμβαίνει συνήθως με $ 20.00 ή περισσότερο ημερησίως σε ασφάλιστρα.

Εκδρομές εδάφους και εκδρομές εκτός νησιών στη Χαβάη

Εάν ενδιαφέρεστε για περιήγηση σε ένα νησί, μπορείτε επίσης να εξετάσετε μια από τις πολλές διαθέσιμες εκδρομές στο έδαφος. Κάθε ένα από τα μεγαλύτερα νησιά διαθέτει εταιρείες που θα σας παραλάβουν στο κατάλυμά σας, θα σας οδηγήσουν σε όλο το νησί, κάνοντας πολλές στάσεις, και στη συνέχεια θα σας επιστρέψουν στην πατρίδα σας.

Πολλές από αυτές τις εταιρείες προσφέρουν επίσης ημερήσιες εκδρομές σε άλλα νησιά. Το κόστος αυτών των εκδρομών περιλαμβάνει παραλαβή, αεροπορικά εισιτήρια και ταξίδια στο άλλο νησί. Στις περισσότερες περιπτώσεις, για ένα ημερήσιο ταξίδι, αυτές οι εκδρομές είναι ο πιο οικονομικός τρόπος να δεις ένα άλλο νησί για μια μέρα.

Οι πολυνησιακές εκδρομές περιπέτειας συνιστώνται καλά για περιηγήσεις σε γειτονικά νησιά και βρήκαν τις εμπειρίες να είναι αυτές που πάντα θα κοσμούν.

Η πραγματοποίηση μιας πλήρους περιήγησης σε ένα άλλο νησί είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρετε μια αίσθηση για ένα μέρος στο οποίο ίσως να θέλετε να επιστρέψετε για μια μεγαλύτερη διαμονή.

Χάρτες

Ωστόσο, αποφασίζετε να κάνετε το ταξίδι σας γύρω από τα νησιά, θα θελήσετε να ρίξετε μια ματιά σε ορισμένους χάρτες για να σχεδιάσετε το δρομολόγιό σας. Για να ξεκινήσετε, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το Clickable Map των νησιών της Χαβάης