Το ημερολόγιο της Αριζόνα

Μετακίνηση στην Αριζόνα: Η θερμότητα είναι ενεργή

Αυτό το ημερολόγιο για τη μετάβαση στην Αριζόνα έχει κάνει το δρόμο γύρω από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και το Διαδίκτυο χιλιάδες φορές. Έχω δει τόσες πολλές εκδόσεις για τόσες πόλεις (ακόμα και μια χιονισμένη έκδοση για το Wisconsin) που είμαι βέβαιος ότι δεν μπορεί πλέον να αποδοθεί σε κανένα συγγραφέα. Σίγουρα δεν το έγραψα!

Ωστόσο, οι άνθρωποι που μετακινούνται στην Αριζόνα μπορούν εύκολα να ταυτιστούν με αυτήν. Θα έπρεπε να το διαβάσετε καλύτερα - αυτό θα μπορούσε να είναι το ημερολόγιό σας!

Το ημερολόγιο της Αριζόνα

15 Μαΐου: Τώρα αυτό είναι ένα κράτος που ξέρει πώς να ζήσει! Όμορφες ηλιόλουστες μέρες και ζεστά ζεστά βράδια. Τα βουνά και οι έρημοι συνδυάστηκαν. Τι τόπος! Κοίταξε το ηλιοβασίλεμα από ένα πάρκο που βρισκόταν σε μια κουβέρτα. Ήταν όμορφο. Τελικά βρήκα το σπίτι μου. Μου αρεσει πολυ εδω.

14 Ιουνίου: Πραγματικά θέρμανση. Έχεις 108 σήμερα. Δεν είναι πρόβλημα. Ζείτε σε ένα κλιματιζόμενο σπίτι, οδηγείτε ένα κλιματιζόμενο αυτοκίνητο, εργάζεστε σε ένα κλιματιζόμενο γραφείο. Τι χαρά βλέπω τον ήλιο κάθε μέρα έτσι. Γίνω πραγματικός ήλιος προσκυνητής.

30 Ιουνίου: Αν η αυλή έχει διαμορφωθεί με δυτικά φυτά σήμερα. Πολλές κάκτοι και βράχοι. Τι αεράκι να διατηρήσετε. Κανένα κόψιμο για μένα. Ένας άλλος καταιγισμός σήμερα, αλλά μου αρέσει εδώ.

10η Ιουλίου: Η θερμοκρασία δεν ήταν κάτω από 100 όλη την εβδομάδα. Πώς οι άνθρωποι συνηθίζουν σε αυτό το είδος θερμότητας; Τουλάχιστον είναι ξηρή θερμότητα. Η συνήθεια σε αυτό παίρνει περισσότερο από όσο περίμενα.

15 Ιουλίου: Κοιμηθείτε δίπλα στην πισίνα.

Έχει τρίτο βαθμό εγκαύματα πάνω από το 60% του σώματός μου. Δύο ημέρες εργασίας που χάσατε. τι να κάνεις ένα χαζό. Έμαθα όμως το μάθημά μου: έπρεπε να σέβομαι τον ήλιο σε ένα κλίμα σαν αυτό.

25 Ιουλίου: Ξηρή θερμότητα, πισινό μου. Το καυτό είναι ζεστό! Το κλιματιστικό στο σπίτι είναι στο fritz και ο επισκευαστής A / C χρεώνει 250 δολάρια μόνο για να οδηγήσει και να μου πει ότι έπρεπε να παραγγείλει ανταλλακτικά.

30 Ιουλίου: κοιμάται έξω από την πισίνα για τρεις νύχτες τώρα. 1.600 δολάρια σε καταβολές σπιτιών και δεν μπορούμε καν να πάμε μέσα. Γιατί ήρθα ποτέ εδώ;

4 Αυγούστου: 115 μοίρες! Τέλος πήρε το κλιματιστικό σταθερό σήμερα. Θα κοστίσει $ 1.200 και θα πάρει τη θερμοκρασία κάτω σε περίπου 90. Μισώ αυτή την κατάσταση [expletive διαγράφεται].

8 Αυγούστου: Αν άλλη ρωγμή αρέσει **, "Αρκετά καυτό για σας σήμερα;" Πάω να ρίξω το λαιμό του [εξαντλητικά διαγραμμένο] έξω. Κακή θερμότητα. Μέχρι τη στιγμή που φτάνω στην εργασία, το ψυγείο βράζει, τα ρούχα μου βρέχονται, και δεν δουλεύει καλά!

10η Αυγούστου: Η αναφορά του καιρού μπορεί να είναι καταπληκτική ηχογράφηση: Hot and Sunny. Ήταν πολύ ζεστό για να κοιμηθούμε για δύο βιασύνη μήνες και ο καιρός λέει ότι θα μπορούσε πραγματικά να ζεσταθεί την επόμενη εβδομάδα. Δεν βράζει ποτέ σε αυτή την άγονη έρημη έρημο; Οι κάκτοι αξίας 1.700 δολαρίων μόλις στεγνώθηκαν και μπήκαν στην πισίνα [expletive deleted]. Ακόμη και ένας κάκτος δεν μπορεί να ζήσει σε αυτή τη ζέστη.

14 Αυγούστου: Καλώς ήρθατε στην κόλαση! Η θερμοκρασία έφθασε στις 120 σήμερα. Ξεχάσατε να σπάσετε το παράθυρο και να βγάλετε το αλεξίπτωτο [expletive deleted] από τη BMW. Ο εγκαταστάτης ήρθε να το διορθώσει και είπε: "Αρκετά καυτό για σας σήμερα;" Η σύζυγός μου έπρεπε να δαπανήσει την πληρωμή του σπιτιού ύψους $ 1.600 για να μου απαλλάξει από τη φυλακή.

30 Αυγούστου: Η χειρότερη ημέρα του καλοκαιριού. Δεν φύγω από το σπίτι. Οι βροχές των μουσώνων [expletive deleted] βγήκαν τελικά και το μόνο που έκαναν ήταν να το κάνουν μάλλινο από την κόλαση. Η BMW κινείται τώρα κάπου στο Μεξικό με το νέο παρμπρίζ των $ 500. κανείς δεν μου είπε να μείνει έξω από τις πλύσεις κατά τη διάρκεια μιας προειδοποίησης "φλόγας". Αυτό κάνει. Πηγαίνουμε πίσω στην Καλιφόρνια και αγοράζουμε ένα σπίτι δίπλα στον αυτοκινητόδρομο για κάποια ειρήνη και ησυχία.