Πώς να παίξετε Charades με τα παιδιά

Αποσυνδέστε με αυτό το κλασικό παιχνίδι παντομίμα

Ψάχνετε για διασκεδαστικούς τρόπους για να αποτρέψετε τα παιδιά σας να βαρεθούν σε οικογενειακές συγκεντρώσεις; Όταν τα παιδιά είναι μικρά, εισαγάγετε τα παιδιά σας σε κλασικά παιχνίδια αυτοκινήτων όπως το I Spy, πηγαίνω σε ένα πικνίκ και το παιχνίδι με το όνομα.

Εάν είστε σε ένα οικογενειακό σπίτι ή διακοπές ενοικίασης και θέλετε ένα διασκεδαστικό unplugged παιχνίδι σε ομάδες, μια διασκεδαστική κλασική επιλογή είναι φάρσες.

Πώς να παίξετε Charades

Αυτό το κλασικό παιχνίδι παντομίμα είναι ιδανικό για οικογενειακές συγκεντρώσεις, είτε πρόκειται για ένα πάρτι σαράντα κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων είτε για μια δραστηριότητα βροχερής ημέρας σε μια οικογενειακή επανένωση.

Αυτό το παιχνίδι μπορεί να περιλαμβάνει κάθε γενιά της οικογένειας. Κρατήστε τους κανόνες απλούς όταν παίζετε με παιδιά. Με λίγη βοήθεια, ακόμα και παιδιά τριών ετών μπορούν να παίξουν.

Εξοπλισμός: Τουλάχιστον θα χρειαστείτε μια εφαρμογή παρακολούθησης ή χρονόμετρου που μετράει δευτερόλεπτα, αν και ανταγωνιστικοί τύποι θα θέλουν ένα πραγματικό χρονόμετρο.

Κανόνες και συμβουλές
Βασικά, το παιχνίδι των σαράντα είναι παντομίμα. Οι παίκτες εκτελούν μια λέξη ή μια φράση χωρίς να μιλούν. Για παράδειγμα, το "ποδόσφαιρο" θα μπορούσε να καταρρεύσει δείχνοντας το πόδι σας και στη συνέχεια προσποιώντας να ρίξει μια μπάλα. Για το "αυτοκίνητο", μπορεί να προσποιηθείτε να καθίσετε με τα χέρια σας σε ένα φανταστικό τιμόνι.

Οι χαράδες μπορούν να παιχτούν με οποιοδήποτε είδος λέξης ή φράσης, αλλά με παιδιά μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι τίτλοι ταινιών ή οι τηλεοπτικές εκπομπές λειτουργούν καλύτερα. Τα περισσότερα παιδιά εξοικειώνονται με πολλούς απλούς τίτλους κινηματογραφικών ταινιών, όπως το Sleeping Beauty ή το The Lion King . Και ακόμη και ο νεότερος μπορεί να ενεργήσει έξω Πινόκιο .

Συνήθως τα σκάρτα παίζονται από δύο αντίπαλες ομάδες σε έναν αγώνα ενάντια στον χρόνο.

Σε κάθε στροφή, ένας παίκτης κάνει μια φράση μπροστά από τους συμπαίκτες του. Χρησιμοποιήστε ένα χρονόμετρο ή μια εφαρμογή για να παρακολουθείτε την ώρα, δίνοντας το πολύ δύο ή τρία λεπτά για κάθε στροφή. Η ομάδα με το μικρότερο σύνολο συνολικών λεπτών και δευτερολέπτων κερδίζει. Όταν παίζετε με μικρά παιδιά, ωστόσο, ίσως θέλετε να παραλείψετε το χρονόμετρο και το ανταγωνιστικό στοιχείο.



Ξεκινώντας

Υπάρχουν παραλλαγές του τρόπου παιχνιδιού, αλλά εδώ υπάρχει μία μορφή:

Τα βασικά Χαράδες

Κόλπα του Εμπορίου

Περισσότερα σπουδαία ταξιδιωτικά παιχνίδια

Άλλοι τρόποι να διασκεδάσετε σε ένα ταξίδι

- Επεξεργασμένο από την Suzanne Rowan Kelleher