Πάρκο νερού Split Rock Resort στο Poconos

H20ooohh !! Εσωτερικό πάρκο νερού

H2Oooohh! στο Split Rock Resort είναι ένα μεσαίου μεγέθους εσωτερικό πάρκο. Υπάρχουν μεγάλα πάρκα στο Poconos, συμπεριλαμβανομένων των τεράστιων βουνών Kalahari Pocono . Αλλά H2Oooohh! (ναι, αυτό είναι το όνομα, συμπεριλαμβανομένων των επιπλέον "Os" και το θαυμαστικό) έχει μια αξιοπρεπή ποικιλία από αξιοθέατα και πράγματα να κάνουμε.

Ανάμεσά τους είναι το Dragon Komodo, ένα σκάφος Boogie FlowRider και μια stand-up surfing.

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μια οικογενειακή βόλτα με ράφια, μια μεγάλη πισίνα με κύματα, τις διαφάνειες νερού Amazon Blast, τις υδρομασάζ Lava Springs και το συνηθισμένο συμπλήρωμα των διαφανειών και των θαλάσσιων αξιοθέατων. Τα νεώτερα παιδιά θα απολαύσουν αξιοθέατα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για αυτούς, όπως Jungle Falls και Leapin 'Lizards, δύο παιδικές περιοχές

Με πάνω από 500 σουίτες και δωμάτια, το Split Rock Resort είναι ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία του Poconos. Οι ανέσεις και τα χαρακτηριστικά που ξεπερνούν το πάρκο νερού περιλαμβάνουν 27 τρύπες γκολφ πρωταθλήματος, συνεδριακές εγκαταστάσεις, κινηματογράφο, εστιατόρια, λουρίδες μπόουλινγκ, στοές και μίνι γκολφ.

Πλατεία Πλατεία Εσωτερικού Πάρκου Εσωτερικών

53,326

Πολιτική εισδοχής

Το υδάτινο πάρκο είναι ανοικτό για τους εγγεγραμμένους επισκέπτες του ξενοδοχείου, αλλά προσφέρει και ημερήσιες εκδρομές στο ευρύ κοινό. Μειωμένα ποσοστά για τους παρατηρητές (αυτούς που δεν εισέρχονται στο νερό), ηλικιωμένους και παιδιά κάτω των 42 ετών. "Τα εισιτήρια μειωμένης τιμής 3 ημερών και 2 ημερών είναι διαθέσιμα.

Πακέτα ξενοδοχείων είναι διαθέσιμα που περιλαμβάνουν περάσματα νερού πάρκο. Ελέγξτε με το Split Rock Resort.

Διατίθενται πακέτα για πάρτι που περιλαμβάνουν πίτσα, κέικ παγωτού, αίθουσα συσκέψεων και πάρκα. H2Oooohh! είναι επίσης διαθέσιμο για να νοικιάσετε ολόκληρη την εγκατάσταση για ιδιωτικούς φορείς.

Συγκρίνετε Τιμές

Αναζήτηση για Split Rock Resort στο TripAdvisor.

Τι να φάτε;

Το πάρκο περιλαμβάνει ένα καφέ. Οι επιλογές φαγητού στο θέρετρο περιλαμβάνουν το Split Rock Grill και το Lake View Tavern, δύο πλήρως εξοπλισμένα εστιατόρια. Υπάρχουν επίσης δύο σαλόνια, το Seduce Moose Saloon και το Rock Lounge.

Πότε είναι ανοιχτό;

Το πάρκο νερού είναι ανοιχτό όλο το χρόνο. Προσφέρει ένα πρόγραμμα 7 ημερών που αρχίζει στα τέλη Ιουνίου και συνεχίζεται μέχρι τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, καθώς και ορισμένες άλλες ημερομηνίες αιχμής. H2Oooohh! κλείνει σε ορισμένες εργάσιμες ημέρες κατά τη διάρκεια των πιο αργών εποχών.

Τηλέφωνο και τοποθεσία

800-255-7625
Η λίμνη Harmony στα βουνά Pocono, Pennsylvania

Κατευθύνσεις

Η πραγματική διεύθυνση είναι 100 Moseywood Road, Lake Harmony, PA 18624.

Από τη Φιλαδέλφεια: Επέκταση βορειοανατολικού της Π.Δ. (I476) στην έξοδο 95. Αριστερά στο Rt. 940E και ακολουθήστε τις πινακίδες προς το Split Rock Resort.

Από την Trenton, NJ: Rt. 31N έως I78W σε Rt. 33N έως I80W στην έξοδο PA 284. Δεξιά στο Rt. 115, στη συνέχεια αριστερά στο Rt. 940W και ακολουθήστε τις πινακίδες προς Split Rock Resort.

Από τη Νέα Υόρκη, το Long Island, & το Βόρειο NJ: GWB έως I80W στην έξοδο από το PA 284. Δεξιά πάνω από το Rt. 115, στη συνέχεια αριστερά στο Rt. 940W και ακολουθήστε τις πινακίδες προς το Split Rock Resort.

Κοντινά αεροδρόμια: Wilkes-Barre και κοιλάδα Lehigh.

Κοντινά υδάτινα πάρκα

Επίσημη ιστοσελίδα

Split Rock Resort