Το Rink στο Cosmopolitan Hotel Las Vegas

Είναι λάθος να έρχομαι στο ξενοδοχείο Cosmopolitan με τα δικά μου παγοπέδιλα για μια ευκαιρία να χαράξω λίγες στροφές σε ένα παγοδρόμιο με θέα στη λωρίδα Las Vegas; Ο συλλογισμός μου είναι απλός: θέλω να φανεί καλός ενώ γλιστράω στην πραγματική επιφάνεια του πάγου, καθώς η σύζυγός μου και οι φίλοι της κάθεται δίπλα σε μια πυρκαγιά με κοκτέιλ. Καθώς με παρακολουθεί πατινάζ με το αγαπημένο μου πουλόβερ Χριστούγεννα, ξέρετε ότι αυτή και όλοι οι φίλοι της θα έχουν αυτό το ονειρικό βλέμμα στα μάτια τους.

Μπορώ να το ακούω τώρα, "αγαπώ την τεχνική του" και "Ουάου, οι λεπίδες του είναι τόσο αιχμηρές!"

Ναι, θα σκίσω το πάγο στο The Rink στο ξενοδοχείο Cosmopolitan στο Λας Βέγκας. Μην εκπλαγείτε αν με βλέπετε εκεί φορώντας ένα πουλόβερ Hockey Kings του Λος Άντζελες και τα καλά καρυκευμένα γάντια του χόκεϊ μου. Είναι χειμώνας και χειμώνας στο Λας Βέγκας σημαίνει ότι μπορώ να πατίνω σε εξωτερικούς χώρους!

Το Cosmopolitan Hotel Ice Rink είναι εγκατεστημένο στην περιοχή της πισίνας Boulevard και αν δεν έχετε δει το σημείο που θα βρίσκεστε για μια περιποίηση όταν ο ήλιος πέσει κάτω και τα φώτα του Λας Βέγκας τοποθετούν μια λάμψη στο γύρω τοπίο. Καθίστε σε μια από τις καρέκλες Adirondack που σας πείθουν να καθίσετε και να απολαύσετε. Αν κλείσετε τα μάτια σας θα νομίζετε ότι είστε στη βάση του βουνού Ajax πίνοντας ένα ποτό με μερικούς από τους φίλους σας και τη ζεστασιά μιας φωτιάς που σας πείθει να μείνετε λίγο περισσότερο.

Το παγοδρόμιο είναι ανοιχτό από τις 25 Νοεμβρίου 2016 έως την 1η Ιανουαρίου 2017, Δευτέρα - Παρασκευή από τις 2 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα και το Σάββατο - Κυριακή από το μεσημέρι μέχρι τα μεσάνυχτα.

Όλο το περσινό πατινάζ είναι $ 10 για τους κατοίκους της Νεβάδα και $ 15 για τους επισκέπτες με ενοικίαση skate $ 5.

Η είσοδος στο αξιοθέατο στο Cosmopolitan είναι δωρεάν, ακόμα κι αν δεν θέλετε να κάνετε πατινάζ, μπορείτε ακόμα να απολαύσετε το χειμωνιάτικο τοπίο που είναι το Λας Βέγκας. Μην περιμένετε κανένα χιόνι και είμαι θετικός που δεν θα υπάρξουν τυχερά παιχνίδια χόκεϊ pick-up.

(αν υπήρχε θα είχα συντρίψει μερικούς από τους καναδικούς / βέγκας φίλους μου ενάντια στα διοικητικά συμβούλια.)

Ωρες

Το παγοδρόμιο είναι ανοιχτό 25 Νοεμβρίου 2016 έως 1 Ιανουαρίου 2017.

Βροχή

Τα ελαφριά ντους του χιονιού συμβαίνουν κάθε 30 λεπτά κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων:

Ενοικίαση σκιτ

Δεν υπάρχει κόστος για να μπείτε στο Pool Boulevard και να απολαύσετε την περιοχή Ice Rink.

Το παγοδρόμιο είναι ανοικτό σε ηλικίες 2 και άνω. Τα παιδιά κάτω των 18 ετών πρέπει να έχουν έναν κηδεμόνα ή έναν γονέα άνω των 18 ετών να υπογράφουν απαλλαγή από πατινάζ.

Τι να περιμένετε στο The Rink στο Cosmopolitan Las Vegas

Δεν νομίζω ότι χρειάζεστε άλλους λόγους για να κατευθυνθείτε στο ξενοδοχείο Cosmopolitan, αλλά αν θυμάστε ότι τα δωμάτια έχουν απίστευτη θέα από τις βεράντες τους, η σκηνή φαγητού είναι τρελός με μέρη όπως η Scarpetta, η STK και η China Poblano . Η νυχτερινή ζωή είναι παράλογη, με μια μακρά νύχτα να σε περιμένει στο Nightclub Marquee και τα ποτά στο Chandelier Bar δεν μπορεί να χτυπηθεί.

Δοκιμάστε αυτές τις συμβουλές για τις προσφορές ταξιδιού στο Λας Βέγκας;

Ελέγξτε το καλύτερο του Λας Βέγκας