Συμβουλές για να ταξιδεύετε μόνοι σας στην Κίνα

Αυτές οι συμβουλές ενιαίου ταξιδιώτη ισχύουν τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες. Γενικά, η Κίνα είναι μια πολύ ασφαλής χώρα για να ταξιδέψει και οι γυναίκες δεν πρέπει να ανησυχούν ιδιαίτερα. Ωστόσο, όλοι οι ξεχωριστοί ταξιδιώτες θα πρέπει να χρησιμοποιούν την κοινή λογική και να λαμβάνουν προφυλάξεις, διότι είναι μόνοι σας, ίσως να σας ξεχωρίσετε για κάποια απάτη ή τσέπη. Αλλά διαφορετικά, οι μεμονωμένοι ταξιδιώτες μπορούν να εμπιστεύονται ότι δεν θα τρέξουν σε πολύ περισσότερο από τις τυπικές οδικές μετακινήσεις στην Κίνα .

Μέσα στο Crowded Bars & Clubs

Δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο για την παροχή συμβουλών σχετικά με την έξοδο γενικά, πέρα ​​από τη χρήση των ίδιων προφυλάξεων που θα κάνατε στο σπίτι. Ωστόσο, παιδιά, αν βρεθείτε ξαφνικά γύρω από τοπικά κορίτσια που φαίνονται πολύ φιλικά, να γνωρίζετε τα τιμαλφή σας και να καταλαβαίνετε ότι μπορεί να ενδιαφέρονται περισσότερο από τη συνομιλία.

Οι κυρίες, όταν βρίσκονται σε πολυσύχναστη θέση, προσέξτε τις τσάντες σας.

Έξω από τα Crowded Bars & Clubs

Όταν φεύγετε από ένα γεμάτο μπαρ ή νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, συχνά οι ζητιάνοι θα κρεμούν έξω στα πεζοδρόμια που αναζητούν φυλλάδια. Χρησιμοποιήστε τη δική σας κρίση εδώ, αλλά αν θέλετε να δώσετε, είναι καλύτερο να βρείτε μια καλή φιλανθρωπία παρά να ενθαρρύνετε την επαιτεία σε δρόμους.

Αποδοχή ποτών

Οι αστικοί μύθοι είναι γεμάτοι με ιστορίες που αφορούν τα ναρκωτικά και τα αγνοούμενα όργανα. Να είσαι έξυπνος. Αν είστε έξω μόνος, να είστε προσεκτικοί, όπως θα κάνατε στο σπίτι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ρίχνουμε προσοχή στον άνεμο.

Λαμβάνοντας ταξί

Μετά από μια νύχτα έξω, οι άνδρες και οι γυναίκες δεν θα πρέπει να ανησυχούν για τη λήψη ενός ταξί από την άποψη της σωματικής ασφάλειας.

Ωστόσο, εάν είστε εξαιρετικά ξεχασμένοι, οι οδηγοί θα μπορούσαν ενδεχομένως να σας πάρουν για μια πολύ μεγάλη βόλτα και θα βρεθείτε με ένα υψηλότερο ταξί από ό, τι περιμένατε.

Πάντα να λαμβάνετε την απόδειξη ταξί. Το να είσαι βουτηγμένο σε ένα ταξί μπορεί επίσης να σου κάνει να χάσεις πράγματα - όπως το κινητό σου ή το πορτοφόλι σου. Στην απόδειξη θα έχει εκτυπωθεί ο αριθμός ταξί, ώστε να μπορείτε να καλέσετε κάποιον να καλέσει το αυτοκίνητο αν ανακαλύψετε ότι κάνατε, πράγματι, αφήστε κάτι πίσω.

Περπατώντας γύρω από την ημέρα

Γενικά, το περπάτημα σε οποιαδήποτε γειτονιά, οπουδήποτε, δεν θα αποτελέσει λόγο ανησυχίας. Η φυσική σας ασφάλεια είναι εξασφαλισμένη. Δεν υπάρχει πραγματικά κάτι τέτοιο όπως "κακή γειτονιά" στις πόλεις της Κίνας. Ωστόσο, όπως πάντα, προσέξτε τα υπάρχοντά σας.

Περπατώντας γύρω από τη νύχτα

Και πάλι, η σωματική ασφάλεια δεν αποτελεί πρόβλημα, ωστόσο, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την κοινή λογική. Προσπαθήστε να μείνετε σε καλά φωτισμένες περιοχές και να ξέρετε πού πηγαίνετε. Κρατήστε τα τιμαλφή σας ασφαλή.

Ταξιδεύοντας σε τρένα και λεωφορεία

Οι άνθρωποι ταξιδεύουν μόνοι τους στην Κίνα όλη την ώρα, γι 'αυτό δεν είναι μεγάλη πολιτιστική υπόθεση. Τούτου λεχθέντος, αν βρίσκεστε σε ένα μακρύ ταξίδι, δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε συνεχώς όλα σας τα πράγματα. Κρατήστε τα τιμαλφή στο σώμα σας. Μην βάζετε τα πράγματά σας κάτω από το ρολόι κάποιου άλλου, ανεξάρτητα από το πόσο φιλικό είστε στο ταξίδι.

Εάν βρίσκεστε σε μια νυχτερινή αμαξοστοιχία, το διαμέρισμα δεν θα διαχωρίζεται από το φύλο, ώστε να βρίσκεστε σε ένα υπνοδωμάτιο με μέλη του αντίθετου φύλου. Αν αυτό σας κάνει ανήσυχο, μιλήστε στο προσωπικό της αμαξοστοιχίας για να δείτε αν μπορούν να σας βρουν μια διαφορετική θέση.

Κινέζικο μασάζ

Οι άνδρες - και οι γυναίκες - πρέπει να γνωρίζουν ότι η πορνεία είναι γεμάτη στην Κίνα και μπορεί να βρεθείτε σε μια δύσκολη κατάσταση που προσφέρεται περισσότερο από ό, τι έχετε διαπραγματευτεί κατά τη διάρκεια του μασάζ σας.

Με κάθε τρόπο, δοκιμάστε μασάζ ενώ είστε στην Κίνα. Αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε μια σύσταση για ένα καλό μέρος για να πάτε. Αν τα κορίτσια σε κοντές φούστες σας κουδουνίζουν αργά το βράδυ - ο χώρος των επιχειρήσεων πιθανότατα δεν είναι στο up-and-up. Χρησιμοποιήστε καλή κρίση και αν είστε άβολα, απλά φύγετε.