Επισκεφθείτε το Σιάτλ τον Φεβρουάριο - Είναι Μήνας Μουσείων!

Half-Off εισδοχή στα περισσότερα Μουσεία του Σηάτλ-Τακόμα

Το Σιάτλ δεν είναι γνωστό ως χειμωνιάτικος προορισμός, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να είναι. Εκτός από τις χαμηλότερες τιμές ξενοδοχείων, πράσινα evergreens που ευδοκιμούν τη χειμερινή βροχή και πολλά αστεία γεγονότα που λαμβάνουν χώρα, η σκηνή του ξενοδοχείου στο κέντρο του Σιάτλ συμμετέχει στον ετήσιο Μήνα του Σιάτλ το Φεβρουάριο. Αν έχετε ενδιαφέρον για μουσεία, το Seattle Museum Month είναι μια εκπληκτική συμφωνία με την εισαγωγή μισών τιμών από σχεδόν όλα τα μουσεία της περιοχής για όσους μένουν σε οποιοδήποτε από τα 60 περίπου ξενοδοχεία στο κέντρο της πόλης.

"Το χειμώνα και τα μουσεία αποτελούν καλούς συνεργάτες, γιατί ανεξάρτητα από τον καιρό, θα υπάρχει πάντα κάτι ενδιαφέρον και ενδιαφέρον να απολαύσετε μέσα στα τείχη αυτών των οργανώσεων 40", δήλωσε ο Tracey Wickersham, διευθυντής του Πολιτιστικού Τουρισμού στο Visit Seattle. "Έχουμε μια εξαιρετική συλλογή από μοναδικά μουσεία στο Σιάτλ και την ευρύτερη περιοχή Puget Sound, προσφέροντας διασκεδαστικούς και μοναδικούς τρόπους να εξερευνήσετε την τέχνη, την ιστορία και τον πολιτισμό. Μήνας Μουσεία καθιστά δυνατή την εμπειρία τους, ενώ απολαμβάνουν 50 τοις εκατό από την είσοδο, ή σε ορισμένες περιπτώσεις, την ελεύθερη είσοδο. Ο Φεβρουάριος είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή για να επισκεφτείτε το Σιάτλ. "

Πώς λειτουργεί το Deal

Το Seattle Museum Month επικεντρώνεται σε μια διαμονή σε ένα από τα 60 περίπου ξενοδοχεία στο κέντρο της πόλης του Σιάτλ. Όταν οι επισκέπτες κάνουν check-in, θα λάβουν ένα πακέτο με χάρτη και λίστα με τα μουσεία που συμμετέχουν και έναν φιλοξενούμενο. Πάρτε το πέρασμα στο μουσείο ή τα μουσεία της επιλογής σας για να πάρετε μισή από την είσοδο.

Το πέρασμα είναι καλό για μέχρι τέσσερα άτομα.

Ενώ το Μήνα του Σιάτλ Στόουλ προορίζεται σίγουρα για τους ταξιδιώτες, δεν υπάρχει κανένας λόγος για τους ντόπιους να μην μπορούν να πηδήξουν από τη συμφωνία, αλλά απαιτείται διαμονή σε ένα συμμετέχον ξενοδοχείο. Αν υπάρχουν περισσότερα από ένα μουσεία που θέλετε να επισκεφθείτε, αυτή η συμφωνία μπορεί να είναι πολύ γλυκιά.

Συμμετέχοντα Μουσεία και Ξενοδοχεία

Για μια πλήρη λίστα των συμμετεχόντων ξενοδοχείων και μουσείων, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα.

Τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν μερικά από τα καλύτερα μουσεία της περιοχής, όπως το Κήπο και το γυαλί Chihuly, το Μουσείο Τέχνης του Σιάτλ και το Μουσείο Αυτοκινήτων της Αμερικής Lemay - Tacoma. Ο Ζωολογικός Κήπος του Woodland Park του Σιάτλ ενώνει επίσης τη διασκέδαση και προσφέρει εισιτήριο με το πέρασμα, το οποίο είναι ιδανικό για οικογένειες.

Τα ξενοδοχεία περιλαμβάνουν τόσο το τετράγωνο όσο και το μεσαίο εύρος. Στο τέλος του, δοκιμάστε το μοναδικό παραθαλάσσιο ξενοδοχείο του Σιάτλ - το Edgewater - ή άλλους όπως το Four Seasons ή το Fairmont Olympic. Τα πιο προσιτά ξενοδοχεία περιλαμβάνουν το Travelodge και το Best Western. Πολλά από τα ξενοδοχεία βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, αλλά όχι όλα. Εάν προτιμάτε να μην μείνετε στο κέντρο της πόλης, υπάρχουν και ορισμένες επιλογές στο Capitol Hill , Queen Anne, South Lake Union και κοντά στα γήπεδα.

Άλλες χειμερινές εκδηλώσεις

Το Σιάτλ και οι γειτονικές πόλεις έχουν πραγματικά κάτι να προσφέρουν τον Φεβρουάριο, ειδικά σε ωραίες μέρες. Ορισμένα χρόνια ήταν αρκετά ζεστά για να φέρετε λουλούδια τον Φεβρουάριο!

Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν εκδηλώσεις στα συμμετέχοντα μουσεία, όπως γυμναστήρια επισκεπτών στο Μουσείο Γυαλιού στο Tacoma ή ειδικές εκθέσεις στο Μουσείο Τέχνης του Σιάτλ. Αλλά υπάρχουν και πολλά άλλα γεγονότα, αν θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα από τα μουσεία. Ο Φεβρουάριος τείνει να φέρει μερικές ειδικές συναυλίες και παραστάσεις για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου , καθώς και τη συνηθισμένη ποικιλία εκδηλώσεων, καθώς και ειδικές εκδηλώσεις όπως οι Monkeyshines στο Tacoma.