Στην υγειά σας! Μπλε Μαρτίνι στα καταστήματα στην κληρονομιά

Το Blue Martini είναι πλέον ανοιχτό για φαγητό, χορό και διασκέδαση

Αν ψάχνετε για ένα δροσερό καινούργιο μέρος για να ξεκουραστείτε, τότε θα θέλετε να πάτε στο Blue Martini. Βρίσκεται στα Καταστήματα στο Legacy και είναι ο πιο καυτός προορισμός για εστίαση για φαγητό, ποτό και χορό. Θα έπρεπε να είναι ένα εξαιρετικά δροσερό μέρος με γείτονες όπως το The Capital Grille and Seasons 52 . Με καθημερινές ευχάριστες ώρες και ζωντανή μουσική, είναι ήδη ένα καυτό σημείο. Είναι ένα σαλόνι έτσι οι επισκέπτες πρέπει να είναι 21 ετών για να μπουν.

Πηγαίνετε Casual στο Patio ή Cool στο Club

Καθώς περπατάτε στην αίθουσα του μπαρ, θα παρατηρήσετε ότι τα παράθυρα είναι ανοικτά και ότι είναι 104 μοίρες έξω. Αλλά δεν είσαι ζεστός. Αυτό συμβαίνει επειδή ακόμη και η απλή αίθριο αίθριο είναι κλιματιζόμενο. Ο διευθύνων σύμβουλος Scott Mauro λέει ότι πρόκειται να κοστίσει λίγο για να δροσίσει το αίθριο σε αυτή τη ζέστη του Τέξας, αλλά το σύνθημα της Blue Martini είναι ότι "όλα όσα κάνουμε είναι σχεδιασμένα ειδικά για εσάς!" Δεν είμαι οπαδός της εξαιρετικής θερμότητας αυτή τη φορά του έτους έτσι μου άρεσε η κλιματιζόμενη αίθριο. Δεν μου άρεσε να καθόμουν καθόλου έξω από το παράθυρο. Και βγάζουν το μπλε χαλί για τους καλεσμένους τους.

Μόλις φτάσει στο εσωτερικό της, είναι ένα πολύ μοντέρνο, κομψό, σέξι κλαμπ με ένα hip Miami να το νιώθει. Με τη μεγάλη μουσική, τον μοντέρνο φωτισμό και τους όμορους ανθρώπους να ατενίζουν, το μόνο που λείπει μπορεί να είναι ο Don Johnson σε ένα παστέλ κοστούμι με λινά (μανίκια ωθούνται φυσικά).

Τα καθίσματα είναι εξαιρετικά άνετα. Οι πίνακες κοντά στο μπαρ / σκηνή μοιάζουν περισσότερο με πολυθρόνες καναπέδες που περιβάλλονται από ψηλό τραπέζι.

Τα καθίσματα είναι άνετα και υπάρχει πάντα χώρος για ένα ακόμη.

Απέναντι από το μπαρ μπορείτε να hip hop στο ψηλό χορό. Η άμεση σκέψη μου ήταν: "Πόσο επικίνδυνο είναι αυτό;" αλλά ο Mauro δήλωσε γρήγορα ότι υπάρχουν λιγότερες πιθανότητες πτώσης από ό, τι θα σκεφτόσαστε. Καλό να ξέρω. Προειδοποίηση: Υπάρχει ένα μέγιστο 2 ατόμων στη βάση.

Μήπως αναφέρω σέξι άτομα; Από τα μπλε κορίτσια πίσω από το μπαρ και σερβίροντας ποτά στους άνδρες που περπατούν γύρω με τα κομμάτια των αυτιών, είναι όλα τα μάτια.

πολύ σπουδαίο πρόσωπο

Δεν χρειάζεται να είσαι ροκ σταρ για να βγεις στο VIP τμήμα. Η Blue Martini μπορεί να φιλοξενήσει οτιδήποτε από στενά μέρη σε μεγαλύτερες εταιρικές ή κοινωνικές εκδηλώσεις. Αλλά εάν είστε ροκάρχης ή pro αθλητής, θα απολαύσετε την απομόνωση της περιοχής VIP. Είναι στο πίσω μέρος όπου έχετε την τέλεια θέα σε όλα.

Τα ποτά

Λατρεύω τον μαρτίνι. Σερβίρονται σε ένα σέξι ποτήρι. Έρχονται ταλαντεύονται ή ανακατεύονται - διακοσμημένα με λεμονιές ή ελιές. Και με περισσότερους από 45 ειδικό μαρτίνι στο μενού του Blue, υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι θα βρείτε ένα αγαπημένο σύντομα. Ξέρω ότι θα διασκεδάσετε προσπαθώντας να βρείτε μια αγαπημένη.

Εάν δεν έχετε δοκιμάσει το Blue Martini, πρέπει οπωσδήποτε. Είναι ένα εξωτικό ποτό φτιαγμένο από την Βαν Γκογκ Μπλε Βότκα, Cointreau, Μπλε Κουρασάο, ξινή μίξη και χυμό πορτοκαλιού. Το γαλάζιο-πρασινωπό κοκτέιλ δεν σερβίρεται σε ένα παραδοσιακό ποτήρι μαρτίνι - αλλά ένα υπερμεγέθη snifter πάνω από τον πάγο με μια λάμψη ραβδί και κοσμείται με μια ορχιδέα. Έπρεπε να δοκιμάσω το ποτό υπογραφής. Ήταν λίγο γλυκό, λίγο ξινή και πολύ αναζωογονητική. Επίσης διέταξα μία για τη δεύτερη επίσκεψή μου.

Αν προτιμάτε τα ποτά που είναι λιγότερο γλυκά και πιο παλιά, δοκιμάστε το Down and Dirty (γκρι χήνα, χυμό ελιάς, 3 ελιές) ή το Masterpiece Bleu (Stoli Elit Vodka με 3 ελιές γεμιστές με τυρί Bleu). Μμμ, ελιές.

Ανεξάρτητα από αυτό που προτιμάτε, η Blue θα σας δείξει ότι οι μαρτίνι είναι κάτι περισσότερο από τζιν και βερμούτ.

Χαρούμενη ώρα

Το Happy Hour είναι καθημερινά από τις 4-7 μ.μ. και μπορείτε να περιμένετε ειδικές τιμές για τα τρόφιμα και τα ποτά. Η Τετάρτη είναι δωρεάν κάλυψη για κυρίες.

Το φαγητό

Το φαγητό είναι φανταστικό και πολλά αντικείμενα προσφέρονται με ευχάριστες τιμές μεταξύ 4-7 μ.μ. καθημερινά. Η γαρίδα και το βούτυρο του καβουριού είναι εκπληκτικά γευστικά και σίγουρα χτυπήσουν (γαρίδα του Κόλπου, γαλάζιο καβούρι σε μια σάλτσα κρεμώδους τυριού που σερβίρεται με καρυκεύματα) $ 11 (κανονική τιμή) / $ 6 (ευχάριστη τιμή ώρας). Ένα από τα πιο πολύχρωμα στοιχεία του αναμνηστικού μενού ήταν η πινακίδα φρούτων και τυριών.

Οι φίλοι και εγώ είχαμε την ευκαιρία να φτιάξουμε φρέσκα εποχιακά φρούτα, τυριά και νόστιμα ψητά. $ 16 / $ 10.

Φυσικά θα βρείτε μια γαρίδα Martini στο πιο ελαφρύ μενού ναύλων. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε φρεσκοψημένο φρυγμένο κόκκινο πιπεριά Hummus ή μια ποικιλία από flatbreads.

Ο αποφλοιωμένος τόνος είναι τόσο νόστιμος όσο είναι όμορφος και τα συνοδευτικά μανταρινικά σουσαμιά και οι σάλτσες Wasabi είναι το τέλειο πικάντικο συμπλήρωμα. Μου άρεσε απολύτως το Lollipop Lamb Chops: Βαλσάμικο μαριναρισμένο Νέας Ζηλανδίας Lamb σερβιρισμένο με παρμεζάνα τσουχτερά πατάτας και μέντα Pesto. Αυτό το πιάτο έκανε έναν εραστή αρνιού από την κόρη του Texas Rancher.

Ο Leo Lopiccolo είναι ο Διευθυντής Επιχειρήσεων Κουζίνας και ήταν στην πόλη για το άνοιγμα του συλλόγου. Συνταγές για μερικά από τα πιάτα υπογραφών του Chef Leo - όπως η σαλάτα μελιτζάνας Caprese - είναι από την κουζίνα της γιαγιάς του. Καβουρντισμένη ψητή μελιτζάνα, φρέσκια μπιζέλο μοτσαρέλα, EVOO, φρέσκο ​​βασιλικό και μικτές ελιές. $ 12/6. Δεν έχω δοκιμάσει αυτό το πιάτο μόλις τώρα, αλλά είναι στο μου πρέπει-δείγμα λίστα για την επόμενη επίσκεψή μου. (Εμπιστευτείτε εμένα, αυτό θα είναι σύντομα).

Θα βρείτε επίσης μπιφτέκι και πορταμπέλα, μπιφτέκια, σάντουιτς και σαλάτες στο μενού.

Ζωντανή μουσική

Μπορείτε να απολαύσετε ζωντανή μουσική τις Τετάρτες και τις Κυριακές κάθε εβδομάδα στη θέση Plano.

Ενδυματολογικός κώδικας

Μοντέρνα ενδυμασία συνιστάται από την Blue Martini, που σημαίνει όχι σορτς, αθλητικά παπούτσια, καπελάκια μπέιζμπολ ή σαγιονάρες. Ένα πουκάμισο με κολάρο συνιστάται για τους άνδρες. Τα τζιν είναι εντάξει.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Δεν έχω πάει ποτέ σε ένα μπλε Martini πριν, έτσι εγώ ενθουσιασμένος για να δείτε ένα νέο upscale σαλόνι στα προάστια. Προσφέρει όλα όσα έψαχνα σε μια πρόσφατη επανένωση με τους φίλους μου στο κολέγιο: φανταστικό φαγητό, υπέροχα ποτά, μουσική rockin και δροσερούς, διασκεδαστικούς ανθρώπους. Ήταν ένας σπουδαίος τόπος παρακολούθησης ανθρώπων.

Όπως είναι συνηθισμένο στον κλάδο, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν τρόφιμα και ποτά για τους σκοπούς της αναθεώρησης. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την κριτική, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη.